matsangos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Φοβάμαι πως αν συνεχίσουμε έτσι με την διαρκή ύφεση' date=' άτομα που ξεκίνησαν σαν λαθρομετανάστες 10-15 χρόνια πρίν και στη συνέχεια κάπως βρήκαν δουλειές και κατάφεραν να ζήσουν μισονόμιμα, μάλλον θα το ξαναγυρίσουν στο αρχικό έγκλημα των πρώτων μηνών μετά την είσοδο στην Ελλάδα.Φοβάμαι επίσης , και επιτρέψτε μου να μιλώ πολιτικά, ότι για δεκαετίες καλλιεργήθηκε συστηματικά η εθνική απαξίωση που σε συνεργασία με διεθνιστικές ιδεολογικές φόρμες η Ελλάδα απο Χώρα έγινε Χώρος. Ήταν ένα ύπουλο παιχνίδι που κράτησε πολλά χρόνια με τη σιωπή, την ανοχή, την καλλιέργεια της εθνικής απαξίας και της φυλετικής ανυπαρξίας , και μάλιστα σε "δημοκρατικό" πέπλο όπου ¨ολοι έιχαν φωνή διαμόρφωσης συντεχνιακών απαιτήσεων. Επιτρέψαμε εμείς οι ψηφοφόροι να έχουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ διακοπές με σάουνες κλπ. και να μήν αντιδρούμε στις αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος. Αυτό ήταν το λιγότερο. Το μεγαλύτερο είναι ότι ο εθνικός υπερσαρκασμός που καλλιεργήθηκε επι πολλά χρόνια με προφανείς σκοπούς ήταν να παραιτηθεί ο "φαντασμένος" έλληνας που νόμιζε ότι ήταν Έλληνας απο κάθε φυσική διεκδίκηση της ιστορίας του και του ορυκτού πλούτου κάτω απο τα πόδια του. Οι Έλληνες που ζούμε χιλιάδες χρόνια εδώ, ξαφνικά γίναμε αρνητές της καταγωγής και προέλευσής μας ενώ μπήκαμε σε ένα άνεθνο ΝΑΤΟ και σε μια εξίσου απάτριδα ΕΥΡΩΠΗ που η παλιά αποικιοκρατική πρακτική οργιάζει τόσο αισχρά και απροκάλυπτα πλέον, που οι βασικές ευρωπαικές(ανθρωπιστικές)αρχές χάνουν κάθε νόημα. Ενώ έχουμε όλοι μας απωλέσει ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο καταγωγής και προέλευσης χιλιετηρίδων , ανεχόμαστε να πλειστηριάζονται ελληνικά έργα αρχαιότητας (αδιαμφισβήτητη περιουσία μας) απο οίκους κατοχής και αυθαίρετης ιδιοποίησης των πνευματικών κατακτήσεων ενός πανάρχαιου και δημιουργικότατου λαού. Γίναμε αρνητές της ιστορίας μας. Πρόσφατα γινόμαστε και παρακολουθητές του ξεπουλήματός μας. Κάποιοι απο μας αυτοκτονούν. Αλλά αυτοκτονούν μπροστά στο σκοτάδι της αθλιότητας που κάποιοι σκοπεύουν να βάλουν έναν λαό (πληθυσμό Ελλήνων)στο πηγάδι του τραπεζικού νερού. Η ελληνική αστυνομία οφείλει να παραδίδει κάθε κατασχεμένο καλάσνικοφ σε έναν νομοταγή πολίτη. Ότι άλλο είναι παράννοια.[/quote'] Αδερφέ, σόρρυ, αλλά παράνοια είναι το ποστ σου από πάνω μέχρι κάτω. Πως στο καλό κατάφερες να μπλέξεις μεταναστευτικό, εθνική απαξίωση, διεθνισμό, φυλετική απαξίωση (wait wat??), συντεχνίες και τιμολόγια της ΔΕΗ, ορυκτό πλούτο, ΝΑΤΟ, Ευρώπη και αποικιοκρατική πολιτική, αρχαιότητα - ιστορία και καταγωγή, αυτόχειρες και τραπεζικό σύστημα με τόσο ποιητικό τρόπο ώστε να καταλήξεις στο συμπέρασμα πως κάθε νομοταγής πολίτης πρέπει να κουβαλάει καλάσνικοφ, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Μη χαθείς, ο ομνισλαμισμός έχει fun club εδώ μέσα. Μπα.Όσο δικαίωμα έχει ο omni ή εσύ στο forum,το ίδιο έχει και ο πανωκάτως. Όσο παρανοϊκός είναι αυτός που θέλει να μοιράσει τα κατασχεμένα στο κοσμάκη,το ίδιο απαξιωτικά μπορε'ι να μιλήσει κάποιος για την κριτική σου.
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μπα.Όσο δικαίωμα έχει ο omni ή εσύ στο forum,το ίδιο έχει και ο πανωκάτως. Όσο παρανοϊκός είναι αυτός που θέλει να μοιράσει τα κατασχεμένα στο κοσμάκη,το ίδιο απαξιωτικά μπορε'ι να μιλήσει κάποιος για την κριτική σου. Κατ'αρχήν ο omni δεν έχει δικαίωμα στο forum, είναι perma banned. Εσύ ειδικά, την γνωρίζεις πολύ καλά αυτή την έννοια. Από εκεί και πέρα, είμαι όλος αυτιά.
Dark_Duck Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η παρανομη οπλοκατοχή και οπλοφορία ειναι 3-4 χρόνια με αναστολή, οπότε αν με πιάσουν με "καθαρό" όπλο δεν συμβαίνει απολυτος τιποτα. Η οπλοχρησία δεν νομιμοποιείται αυθαιρετα σε καμία χώρα, ποιος σας είπε πως στην Αμερική τραβάνε όλοι πιστόλι τόσο εύκολα? Απεναντίας οι αστυνομικοί εκεί μπορούν να σου ρίξουν πριν τους ρίξεις, βασικά όταν σε δούν να τραβάς όπλο με το γνωστό φαινόμενο suicide by a cop, δηλαδή θές να αυτοκτονησεις κανεις πως τραβάς όπλο σε αστυνομικό και αυτός στην ανάβει. Τώρα σε ότι αφορά την οπλοχρησία για την προστασία του σπιτιού τους δεν καταλαβαίνω που θα υπήρχε πρόβλημα με εναν τέτοιο νόμο στην Ελλάδα? Δηλαδή αντε και δεν επιτρεπουν τα όπλα αλλά μου επιτρέπουν με το που θα μπει κάποιος παράνομα στο σπίτι μου να του την μπουμπουνίσω με το κυνηγετικό, θα ήταν εντάξει τότε? Ας μου πεί κάποιος που ασχολείται με τα νομικά ποιά λογική λέει στο δικαστήριο πως η ζωή αυτού που μπήκε παράνομα στο σπίτι μου έχει μεγαλύτερη αξία από αυτήν των παιδιών μου και της γυναίκας μου.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Για κάθε συγκινητική ιστορία αυτοάμυνας (αν και στην περίπτωση της 18χρονης μητέρας που ζούσε σε τροχόσπιτο και του τύπου που την παρακολουθούσε, άλλες παράμετροι είναι σημαντικότερες, imho) υπάρχουν ιστορίες ανθρώπων που έπεσαν νεκροί γιατί κάποιος την είδε καουμπόης και vigilante (πρόσφατα η ιστορία με το νεαρό μαύρο στη Φλόριντα που τον έφαγε πολιτοφύλακας γιατί πέρασε το κουτάκι του αναψυκτικού για όπλο). Έχω οικογένεια και καταλαβαίνω τους ανθρώπους που φοβούνται, αλλά το να αμοληθούν οι Έλληνες (ειδικά οι τωρινοί, αλαφιασμένοι, φορτισμένοι Έλληνες) να αγοράσουν πιστόλια και καραμπίνες δε νομίζω ότι θα βοηθήσει σε τίποτε. Τόσες χώρες αντιμετωπίζουν την εγκληματικότητα χωρίς να προσφεύγουν στην οπλοκατοχή, γιατί πρέπει να μιμηθούμε την Αμερική, ειδικά σε αυτό;
matsangos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κατ'αρχήν ο omni δεν έχει δικαίωμα στο forum, είναι perma banned.Αδικείσαι. Εσύ ειδικά, την γνωρίζεις πολύ καλά αυτή την έννοια. Τάχουμε ξαναπεί,δεν τα έχεις εμπεδώσει.Τα ξαναλέμε:Άμα μπει πόρτα και γίνει πριβέ,τότε θα μπορείς να επιλέγεις.Από εκεί και πέρα, είμαι όλος αυτιάΤο κακό είναι ότι είσαι όλος αυτιά.
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Dark_duck απόδειξε ότι μπήκε παράνομα και δεν τον κάλεσες για να του την μπουμπουνίσεις.
liopyr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αδικείσαι. Τάχουμε ξαναπεί,δεν τα έχεις εμπεδώσει.Τα ξαναλέμε:Άμα μπει πόρτα και γίνει πριβέ,τότε θα μπορείς να επιλέγεις. Το κακό είναι ότι είσαι όλος αυτιά. Με τσιγκλάς γέροντα, και με κάνεις να νιώθω άσχημα που θα σου ξαναπαντήσω, γιατί κατά βάθος σχεδόν σε συμπαθώ. Δε διαφωνώ λοιπόν, κριτήρια επιλογής δεν υπάρχουν, όσοι δεν έχουν στοιχειώδη εγωισμό να νιώσουν πως είναι ανεπιθύμητοι κάπου, θα φτιάξουν και δεύτερο, και τρίτο, και εικοστό τρίτο account. Τα υπόλοιπα δε τα κατάλαβα, ίσως φταίει το γεγονός πως δε πρόλαβα τα hippie drugs or something..
Dark_Duck Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Dark_duck απόδειξε ότι μπήκε παράνομα και δεν τον κάλεσες για να του την μπουμπουνίσεις. Πλάκα μου κάνεις τώρα... Ας μπει ο άλλος και να μπορώ να αμυνθώ και ας με ψαξει η αστυνομία όσο θέλει κατά πόσο τον καλεσα για του την μπουμπουνίσω. Πως τον κάλεσα με σήματα καπνού? Άντε και τον κάλεσα αυτός μπήκε μαυρα μεσάνυχτα σαν τον "κλέφτη"? Το σπίτι ειναι κλειστό γλύστρισε κάτω από την πόρτα η έσπασε την κλειδαριά? Μιλάμε για τα αυτονόητα δηλαδή να μπορείς να αμυνθείς μέσα στο σπίτι σου και αντιμετωπίζεται το θέμα λες και θα αρματωθούν όλοι οι Ελληνες μέχρι τα δόντια και θα πάιζουν πιστολιές με την απέναντι πολυκατοικία! Και τώρα υπάρχουν όπλα για την ακρίβεια ένα σκασμό κυνηγετικά τα οποία εν τέλη δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ας μην επιτρέπετε η οπλοφορία μόνο η κατοχή μέσα στο σπίτι και η χρήση του σε περίπτωση παραβίασης.
FilipposMD Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κάθε πρόταση που γίνεται πρέπει να λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τα θετικά που θα προκύψουν από τη σωστή εφαρμογή της, αλλά και τα ενδεχόμενα αρνητικά από την κακή εφαρμογή της. Ακόμα και αν λειτουργούσε αποτρεπτικά για το έγκλημα, η νομιμοποίηση της χρήσης όπλων με τον τρόπο που ζητείται μπορεί να οδηγήσει πολύ εύκολα σε δολοφονίες αθώων και ατυχήματα. Επίσης, δεν έχω την πηγή πρόχειρη, αλλά κάπου είχα διαβάσει μια μελέτη που έδειχνε ότι η κατοχή όπλου από πολίτη αυξάνει τις πιθανότητες δολοφονίας του και δεν τις μειώνει. Και είναι λογικό. Αν πάω να ληστέψω μια ανήμπορη γριά, πάω σχετικά χαλαρός. Αν πάω να ληστέψω έναν οπλισμένο άνθρωπο, πάω έτοιμος να του την μπουμπουνίσω.
Dark_Duck Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κάθε πρόταση που γίνεται πρέπει να λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τα θετικά που θα προκύψουν από τη σωστή εφαρμογή της, αλλά και τα ενδεχόμενα αρνητικά από την κακή εφαρμογή της. Ακόμα και αν λειτουργούσε αποτρεπτικά για το έγκλημα, η νομιμοποίηση της χρήσης όπλων με τον τρόπο που ζητείται μπορεί να οδηγήσει πολύ εύκολα σε δολοφονίες αθώων και ατυχήματα. Επίσης, δεν έχω την πηγή πρόχειρη, αλλά κάπου είχα διαβάσει μια μελέτη που έδειχνε ότι η κατοχή όπλου από πολίτη αυξάνει τις πιθανότητες δολοφονίας του και δεν τις μειώνει. Και είναι λογικό. Αν πάω να ληστέψω μια ανήμπορη γριά, πάω σχετικά χαλαρός. Αν πάω να ληστέψω έναν οπλισμένο άνθρωπο, πάω έτοιμος να του την μπουμπουνίσω. Η δεν πάω καθόλου... Γιατί και η γριά ενα 22αρι μπορεί να το κουβαλάει και εκεί που λεω τα καταφερα να φαω μια και εχε γεια απονη ζωη. Τι δουλειά εχει ο "αθώος" μαύρα μεσάνυχτα σε ξένο σπίτι? Ατυχήματα και τώρα συμβαίνουν δεν άλλαζει κάτι. Αντίθετα τώρα αν ο αλλός μπει για κλοπή ξέρει πως ο κάτοχος διστάζει να κάνει χρήση βίας (και στο ξύλο να τον σπάσω πάλι μπελά θα βρω) ακόμα και χωρίς πυροβόλα οπλα (τα ρόπαλα ακόμα και τα σπρέι πιπεριού λογίζονται ως όπλα) γιατί μπορεί να καταστραφεί από την ΓΤΠ νομοθεσία για μια ζωή. Τεσπα αν δείτε κανέναν μεσα στα μαυρα μεσάνυχτα να πηδάει στην βεράντα σας κάντε τον σταυρό σας, ευχηθείτε να μην σφάξει εσας και τους δικούς σας και δώστε του ότι σας ζητήσει. Και ελάτε να μου ξαναπείτε πως η χρήση όπλου για άμυνα εντός σπιτιού μπορεί να σκοτώσει αθώους η να προκαλέσει ατυχήματα.
matsangos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κάθε πρόταση που γίνεται πρέπει να λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τα θετικά που θα προκύψουν από τη σωστή εφαρμογή της, αλλά και τα ενδεχόμενα αρνητικά από την κακή εφαρμογή της. Ακόμα και αν λειτουργούσε αποτρεπτικά για το έγκλημα, η νομιμοποίηση της χρήσης όπλων με τον τρόπο που ζητείται μπορεί να οδηγήσει πολύ εύκολα σε δολοφονίες αθώων και ατυχήματα. Επίσης, δεν έχω την πηγή πρόχειρη, αλλά κάπου είχα διαβάσει μια μελέτη που έδειχνε ότι η κατοχή όπλου από πολίτη αυξάνει τις πιθανότητες δολοφονίας του και δεν τις μειώνει. Και είναι λογικό. Αν πάω να ληστέψω μια ανήμπορη γριά, πάω σχετικά χαλαρός. Αν πάω να ληστέψω έναν οπλισμένο άνθρωπο, πάω έτοιμος να του την μπουμπουνίσω. Δεν αλλάζει κάτι στη παρανομία.Πάλι η γρηά θα μείνει 'αφραγκη και γαμημένη' αλλά ίσως θα ελαχιστοποιηθούν οι επιθέσεις στους εν δυνάμει αντιδρώντες. Όπως και νάχει,θεωρώ απαράδεκτο νάχει ο γούρουνος γκλόγκ,ο λαθραλμπάν τοκάρεφ κι εγώ να τον περιμένω πλυμμένος/ξυρισμένος και με βαζελίνη. Edit:Και που ξέρεις,μετά απ' το καθημερινό ολοκαύτωμα (αφού θα μπουκάρουν να σκοτώσουν ντε και καλά),θα σταματήσουν νάχουν προβατάκια για άρμεγμα,οπότε δεν θάχουν λόγο παρανομίας.Δεν θα υπάρχει ιδιοκτησία δηλαδή,σωστά;
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι δουλειά εχει ο "αθώος" μαύρα μεσάνυχτα σε ξένο σπίτι? Δηλαδή ή ξενέρωτοι, ή πυροβολημένοι.
matsangos Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δηλαδή ή ξενέρωτοι, ή πυροβολημένοι. Πω μεγάλε,πόσες φορές πριν καμια τριανταπενταριά χρόνια (πανωκάτω) δεν πασπάτευα τη κλειδαριά του γείτονα,δεν έβρισκα τρύπα,χώμα τελείως,ευτυχώς ήταν καλό ανθρωπάκι,δεν έκανα και φασαρία τότε,επέζησα..... lol Υ.Γ.Δεν έφταιγα πολύ,οι πόρτες μας ήταν δίπλα-δίπλα.Και το σύρμα,σύρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις