tsak6735 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 πηγα να κανω ανανεωση σε μια αγγελια και μου εβγαλε error...γιατι λεει δεν γινεται και αναγκαστικα την ξαναεγραψα απ την αρχη..και αφου την βαζω μετα κοιταω και ειχε ανεβει 2 φορες...με αποτελεσμα να συμπληρωσω το οριο των αγγελιων ανα βδομαδα..γινεται καπως να φυγει η μια απ τις 2?? ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 πηγα να κανω ανανεωση σε μια αγγελια και μου εβγαλε error...γιατι λεει δεν γινεται και αναγκαστικα την ξαναεγραψα απ την αρχη..και αφου την βαζω μετα κοιταω και ειχε ανεβει 2 φορες...με αποτελεσμα να συμπληρωσω το οριο των αγγελιων ανα βδομαδα..γινεται καπως να φυγει η μια απ τις 2?? ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Είδα τις δύο αγγελίες σου (και οι δύο ανεβασμένες σήμερα με 3 λεπτά διαφορά) και όντως πρέπει να ήταν κάποιο bug του συστήματος. Διαγράφηκε η παλαιότερη (αυτή που καταχωρήθηκε στις 16.38) και παραμένει αυτή που καταχωρήθηκε στις 16:41.
tsak6735 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 οκ και εγω αυτο φανταστηκα απλα λεω μηπως και την πηρε τελικα και τις ειδε σαν 2 αγγελιες..να σαι καλα..ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις