Physics_Rulez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 cthulhu μπας και είσαι και συ φέτες; πες το μη ντρέπεσαι
bosei Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ακόμη και το πιό τέλειο πρόγραμμα γυμναστικής να ακολουθήσεις άμα δεν τρως σωστά, δηλαδή να κάνεις μία στοχευμέμη διατροφή (πήγαινε σε διατροφολόγο ή σε κάποιον που μπορεί να σου βγάλει καλή διατροφή) τότε απλά θα βάλεις στην αρχή λίγο όγκο επειδή είσαι αρχάριος αλλά στη συνέχεια θα μείνεις στάσιμος από όγκο. Η γυμναστική σου δίνει το ερέθισμα για να πάρεις όγκο...η διατροφή στον δίνει.
SlackulatoR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ο πιο αγάμητος τύπος' date=' στην παρέα μου ήταν φέτες. Fact. [/quote'] Φίλε οι γυναίκες πλέον δεν θέλουν όγκο στο σώμα, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Τώρα θέλουν όγκο στο πορτοφόλι. Εξού και το: Τι θέλουν οι γυναίκες; Ένα ακίνητο,ένα αυτοκίνητο και ένα πουλί ευκίνητο Στο θέμα τώρα, όγκο θα δεις με σωστή διατροφή, σωστές ασκήσεις, και αυτά σε πάροδο μερικών μηνών. Εγώ είδα διαφορά μέσα σε μισό χρόνο. Είναι βέβαια αναλόγως και το σώμα του καθενός κτλ. Μην πεταχτεί κανας έξυπνος τώρα και πει "ο κολλητός μου πήρε όγκο σε 2 βδομάδες με ένα πρόγραμμα γυμναστή και κάτι συμπληρώματα". Μιλάω για normal πράγματα.
marduc812 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι πρώτων να μην βιάζεσαι να πάρεις όγκο. Για να πάρεις όγκο θέλεις πρώτα από όλα φαγητό.! Πολύ και καλό φαγητό. Πρέπει να κάνεις τις ασκήσεις με τις σωστές αναλογίες δηλαδή μην κάνεις 15 επαναλήψεις 3 σετ και μετά μου πας σπίτι μου τρως ραπανάκια και χαζά! Κάνε 3 σετ ας πούμε των 8 για παράδειγμα και σε κιλά που θα σε πιέσει από την πρώτη επανάληψη όχι χαλαρά τελειως. Και μετά αν θες πιο γρήγορα απότελέσματα ψάξε και για καμιά πρωτείνη. Μπορεις να ψάξεις για πιο πολλές λεπτομέριες στο bodybuilding.gr στο forum έχει πολλές πληροφορίες και από πιο ειδικούς στο θέμα από ότι εμείς.
Nikos T Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Οταν λες ογκο ; να ογκοθει ο μυς ποιο πολυ ;να φτασει δλδ στο επαρκο στα κιλα που εισαι η κατι παραπανω ; και οταν λες τρως πολυ ; τι τρως;
Str Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 cthulhu μπας και είσαι και συ φέτες; πες το μη ντρέπεσαι Η μέρα που ονειρευόμουν έφτασε... η θεωρία καταρρέει , οι χοντροί είναι ωραίοι... φετιασμένοι ήρθε το τέλος σας...
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Η μέρα που ονειρευόμουν έφτασε... η θεωρία καταρρέει , οι χοντροί είναι ωραίοι... φετιασμένοι ήρθε το τέλος σας... στο ιδιο μοτιβο οι χονδρες ειναι ποθητές καλλίγραμμες και μοντελα ηρθε το τελος σας... ας σοβαρευτουμε λεω εγω
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στο insomnia; μου φαινεται στα 95 σου ξαναζητανε ημερομηνια γεννησης could be wrong
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 μου φαινεται στα 95 σου ξαναζητανε ημερομηνια γεννησης could be wrong Κατώτατο όριο εννοούσα (προφανώς). Εκτός και εάν εσύ εννοείς 1995. Όπως και να έχει, εάν όντως υπάρχει κατώτατο όριο γιατί αυτό δεν τηρείται; Γιατί εφόσον οι ίδιοι λένε τι ηλικία είναι δεν πέφτει ban; Εάν είναι δυνατό δηλαδή... 16χρονα που ψάχνουν πως να μείνουν ΣΤΟΥΜΠΟΙ να ζητάνε βοήθεια για αυτό όχι από κάποιον ειδικό αλλά από καμένους τεχνολογικάριους - τεχνοκράτες (και εγώ μέσα στους καμένους, εννοείται). Το επόμενο βήμα θα είναι 16χρονα κοριτσάκια να ζητάνε τι προφύλαξη θα πάρουν για την πρώτη φορά. Νταξ.. υπάρχουν και άλλα φόρα για αυτές τις φάσεις.
spyroskonst Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 στούμπος θα μείνει κάποιος απο τα βάρη??? ακόμη υπάρχουν αυτές οι απόψεις???
aris1986 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 "Συμβουλές για όγκο" πήγε το μυαλό μου στο κακό και θα σου έλεγα να πας στο ιπποκράτειο. Εμένα το μυαλό πήγε για γυναικείο μαλλί!
insomniaK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 στο ιδιο μοτιβο οι χονδρες ειναι ποθητές καλλίγραμμες και μοντελα ηρθε το τελος σας... ας σοβαρευτουμε λεω εγω http://www.youtube.com/watch?v=rEh8uq5n6s0
YiN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εμένα το μυαλό πήγε για γυναικείο μαλλί! Σε τεχνολογικό φόρουμ; I have news for you... =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα