Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε ποια διαφημιστική εταιρία κρύβεται πίσω απ αυτές τις αηδιαστικές διαφημίσεις?

http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/30151#.UxA42ON_s0k

Η διαφήμιση έχει έναν σκοπό.

Να σου βάλει στο μυαλό το προιόν και να σε κάνει να μη ξεχνάς και την ιδια τη διαφήμιση. 

Αναμφισβήτιτα, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι το καταφέρνουν ακομα και με αυτο τον σπαστικό τρόπο.

Οπως έχω ξαναπει παλαιότερα, όλοι θυμοντουσαν τις διαφημίσεις με τον ΠΙΟΥ και τον λερα πρόεδρο, αλλά ελάχιστοι το προιόν που διαφήμιζε. Η διαφημιση κρινεται ως αποτυχημένη. 

Αντιθετα τα jumbo ειναι μια Ελληνικη κερδοφόρα επιχείρηση, που προσφέρει αυτή την ποιότητα, φθηνά. Πολλές φορές τα προιόντας της δε διαφέρουν σε τιποτε απο τα σουπερ μαρκετ. Οι μάρκες των προιόντων ειναι οι ίδιες, η τιμη χαμηλότερη.

Δημοσ.

Για τα προϊόντα που ρωτήθηκε, νομίζω είναι και ανάλογα τι θα πετύχεις. Έχω πάρει για παράδειγμα ένα τσαντάκι "μπανάνα" πριν 5-6 χρόνια, και με άπειρη χρήση, δεν έχει πάθει το παραμικρό. Αντίθετα, μια τσάντα τύπου ταχυδρόμου, και 2-3 πορτοφόλια που είχα πάρει, μου είχαν σκιστεί στο μήνα και αν. Τελευταία πήρα και μια τσάντα ώμου και φαίνεται να τα πάει καλά.

Για τους στυλούς, για κάτι απλό και φτηνό, πάντα bic. Όποτε παίρνω κάτι άλλο, μου βγαίνουν μάπα, και στο κάτω κάτω δεν γλιτώνω κάτι παραπάνω από μερικά cents.

Δημοσ.

nemesis εκει μας καταντησανε σε αυτή τη χώρα. Να αποτελεί ειδηση οτι καποιος πληρωθηκε έστω στην ωρα του 700 ευρω για ενα μηνα 8ωρη εργασία. 

Συμφωνω απολυτα.Δυστηχως ή ευτηχως πηραμε τον βασικο μισθο ο οποιος εχει φτασει σε τραγικα επιπεδα.Το οτι τα πηραμε στην ωρα μας το αναφερω μονο και μονο για τα παιδια που πιθανως θελουν να δουλεψουν εκει.Επειδη λοιπον ειχα ακουσει τα χειροτερα για τα jumbo του Πειραια,πηγα επιφυλακτικος στο κατάστημα της Νικαιας για το ποτε θα πληρωθω.Φροντισα απο νωρις να μαθω απο αλλους εποχιακους που πηγαιναν καθε χρονο εκει οτι πληρωνει στην ωρα του,κατι που πλεον επιβεβαιωνω και εγω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...