Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ιστοσελλιδα που να μου αφηνει να κατεβαζω μουσική (ξενη κατα προτιμηση) που να πληρωνω πχ 5 ευρω την εβδομαδα για να ειμαι νομιμος. Θα πληρωνω με paysafecard. Ή εκτος αν υπαρχει τροπος να κατεβαζω μουσικη νομιμα δωρεαν ομως. Ευχαριστω πολυ παιδια.

Δημοσ.

Έρχεται με την όπισθεν το Acta.

Αν κάποια στιγμή στο μέλλον καταφέρουν να περάσουν αυτό το άθλιο νομοσχέδιο και το δούμε να εφαρμόζεται στην πράξη τότε ναι,θα το σκεφτούμε δύο φορές πριν πατήσουμε το download (Αν και ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει παραθυράκι).

Θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι το downloading είναι παράνομο (αφού πρώτα σε ξεσήκωσαν να πληρώσεις για 24αρα γραμμή για να χεις σούπερ ταχύτητες..).

Σύμφωνα με την δική τους ηλίθια λογική τότε και το youtube π.χ είναι παράνομο μιας και το 90% του περιεχομένου του προστατεύεται από "πνευματικά δικαιώματα".

Έτσι δεν είναι? Αλλά μια στιγμή...γιατί δεν τα βάζουν και με την google τότε? :rolleyes:

Μάλλον γιατί δεν μπορούν.

Προσπαθούν να αυξήσουν τα κέρδη τους πιστεύοντας ότι κάθε download αντίστοιχη σε +1 εισιτηριο/πώληση :cry:

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι εκτός πραγματικότητας,το ότι κατέβασα την πρώτη ταινία που είδα στο τορρενταδικο δεν σημαίνει ότι θα πήγαινα να την δω και στον κινηματογράφο.Απλά διάβασα το θέμα της ταινίας,μου φάνηκε πιασάρικο και θέλησα να το βάλω για να με πάρει ο ύπνος το βραδάκι (αν και 8/10 ταινίες που βγαίνουν πλέον δεν αξίζουν ούτε για αυτό!)

Το ότι κατέβασα το τάδε CD που είδα μπροστά μου (προσωπικά δεν έχω κατεβάσει πάνω απο 3CD τα τελευταία 7 χρόνια) δεν σημαίνει ότι 1)Μου άρεσε , 2)Θα το αγόραζα.

Καταρχάς τα CD's έχουν πεθάνει,όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο καλύτερα για αυτούς. Πραγματικά δηλαδή όποιος δίνει ακόμα και σήμερα 15-20Ε για να πάρει το νέο CD του Σαααααακηηηη που θα το ακούσει 10 μέρες και μετά θα το πετάξει στο ράφι είναι θύμα.

Για να τελειώνω,θεωρώ ότι το downloading περισσότερο καλό τους κάνει (μέσω της τεράστιας διαφήμισης που λαμβάνουν) παρά κακό.

** Το Acta χρησιμοποιεί την "πειρατεία" για να επιβάλει τον έλεγχο στο διαδίκτυο καταπατόντας τα ατομικά μας δικαιώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...