suspiria Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Η απορια μου ειναι η εξης: Πως γινεται ενα αρχειο mkv ή mp4 ή whatever τελος παντων το οποιο ειναι μεγαλο πχ πανω απο 3-4GB οταν το περναω μεσα απο το Convert x to dvd 4 να καταλαμβανει μονο το μισο δισκακι, ενω οι ρυθμισεις ποιοτητας ειναι στο ανωτερο επιπεδο;Λογικα δεν θα επρεπε να καταλαμβανει περισσοτερο χωρο στο dvd? Να δωσω δυο παραδειγματα: Ενα mkv 4,2gb διαρκειας 1 ωρα 45' γιατι καταληγει σε 2,5gb dvd? Και ενα mp4 2,7gb των 146' να καταληγει σε δισκακι 2,55gb?Ειδικα το δευτερο που ειναι και μεγαλης διαρκειας δεν θα πρεπε να γεμιζει τον δισκο; Οι ρυθμισεις που εχω ειναι αυτες που φαινονται στη φωτο 2.Το περιεργο ειναι οτι το bitrate στη δευτερη ταινια πεφτει στα 2 Mbit/s!Υποψιαζομαι οτι οι επιλογες κωδικοποιησης (φωτο 1) ειναι φιξαρισμενες και δεν προσαρμοζονται αναλογα στον δισκο.Δηλ αν ειναι η ταινια πανω απο 80' τοτε αυτοματως η ποιοτητα πεφτει στην επομενη κατηγορια που ειναι ακριβως η μιση ποιοτητα κ.ο.κ.
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δοκίμασε τα ελεύθερα DvdFlick Free make Video Converter
suspiria Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εχουν δυνατοτητα εισαγωγης και επεξεργασιας υποτιτλων; edit: τωρα που το βλεπω το dvdflick φαινεται καλο.Eλπιζω να ειναι και γρηγορο! Βεβαια στο αρχικο μου ερωτημα δεν πηρα απαντηση οσον αφορα δηλ τις ρυθμισεις ποιοτητας του convert x to dvd
ahristos Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Διάλεγε πάντα "Short Projects". Μόνο έτσι θα πλησιάσει το μέγιστο μέγεθος (και τη μέγιστη ποιότητα) του DVD. Στην αυτόματη ρύθμιση, όταν ξεπεράσει η διάρκεια τα προκαθορισμένα presets, ρίχνει την ποιότητα στο αμέσως χαμηλότερο επίπεδο, που σχεδόν πάντα αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο.
suspiria Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Σε περιπτωση ομως μεγαλης ταινιας σου βγαζει το μηνυμα ''Η ρυθμιση μετατροπης ειναι: Χαμηλη ποιοτητα, χρησιμοποιησε αυτοματα για βελτιστο αποτελεσμα.''.Παρολα αυτα δηλ την κραταω την ρυθμιση;
1comment Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εγώ έχω άλλη απορία. Γιατί ένα αρχείο των 350mb μου το κάνει 1,5gb? Υπάρχει επιλογή να μειώσω το μέγεθος? Με άλλα προγράμματα σε μετατροπή dvd δεν ξεπερνούσε τα 850mb.
ahristos Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Εγώ έχω άλλη απορία. Γιατί ένα αρχείο των 350mb μου το κάνει 1,5gb? Υπάρχει επιλογή να μειώσω το μέγεθος? Με άλλα προγράμματα σε μετατροπή dvd δεν ξεπερνούσε τα 850mb. Επεισόδιο από τηλεοπτική σειρά 42-45 λεπτά είναι; Άμα βάλεις στην κωδικοποίηση MP (medium projects) θα το κάνει περίπου 850-900MB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα