xjimdim Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Γεια χαρά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με την αποστολή δεμάτων στο εξωτερικό και τις τιμές τους! Έχω πουλήσει ένα iPhone μέσω ebay και τώρα πρέπει να το στείλω Αμερική... Ποια είναι η φθηνότερη επιλογή? Δεν με ενδιαφέρει το πόσο καιρό θα πάρει για να φτάσει
THEMACHINE Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Να το στείλεις με τον ασφαλέστερο τρόπο και με tracking number γιατί αν δεν το πάρει ο άλλος στα χέρια του ή αν δεν έχεις αποδείξεις ότι το πήρε και είναι κανά λαμόγιο λεφτά δεν θα πάρεις. Δηλαδή στείλτο με courier αλλιώς είναι ρίσκο. Sent from my iPhone using Insomnia
Pokemon640 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 εφόσον σε πλήρωσε, το συσκευάζεις όπως πρέπει, πας στα ΕΛΤΑ, και το στέλνεις ασφαλισμένο, δήλωσε το σαν gift. Πάνω από 15Ευρώ δεν είναι, σε Courrier μου ζήταγαν 60Ευρώ και άνω οι γύφτοι
xjimdim Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έχω πάρει τα λεφτά κανονικά! Μια τελευταία ερώτηση, πρέπει να βάλω εγώ σε κούτα κλπ ή μπορούν να το κάνουν στα ΕΛΤΑ? Επίσης να χρησιμοποιήσω ΕΛΤΑ, θα μου δώσουν tracking number?
Pokemon640 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 θα στο δώσουν με tracking number έτσι και αλλιώς αν το ζητήσεις ασφαλισμένο. Συσκευασίες υπάρχουν εκεί, αν τυχόν έχεις και το πλαστικό με τις φουσκάλες και να το τυλίξεις γύρω από το κουτάκι του o-phone κάνε το, μη φάει καμία σαβούρα στη μεταφορά που θα τη φάει στάνταρ.
THEMACHINE Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Έχω πάρει τα λεφτά κανονικά! Μια τελευταία ερώτηση' date=' πρέπει να βάλω εγώ σε κούτα κλπ ή μπορούν να το κάνουν στα ΕΛΤΑ? Επίσης να χρησιμοποιήσω ΕΛΤΑ, θα μου δώσουν tracking number?[/quote'] Πάντως να ξέρεις ότι τα λεφτά που έχεις πάρει μπορεί άνετα να στα πάρει πίσω το PayPal αν ο αγοραστής αναφέρει ότι δεν πήρε το αντικείμενο ακόμα και αν λέει ψέματα. Γενικά το eBay και το PayPal δικαώνει πάντα τον αγοαστή. Sent from my iPhone using Insomnia
palawiaris Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εφόσον το στείλει με απόδειξη αυτό μετράει. Αλλά μπορεί ο άλλος να πει ότι είναι χαλασμένο και εκεί έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει κάποια πουστιά με το paypal. Οπότε αν μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να φαίνεται σε τι κατάσταση είναι και να κρατήσεις τον σειριακό αριθμό ή κάτι άλλο κάντο για να είσαι πιο καλυμένος από τέτοια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα