Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,

λοιπον το περιστατικο συνεβη πριν λιγες ωρες σε καποιο ζαχαροπλαστειο που δουλευω!!μπαινει μεσα μια τσιγγανα απο τις κλασικες με μαυρα ρουχα χρυσα δοντια χρυσα περιδεραια στο λαιμο και τετοια ζητωντας να τις δωσουμε καποια γλυκα για την οικογενεια της...ξαφνικα κοιταζωντας στα ματια μια κοπελα αρχισε να τις λεει διαφορα περιστατικα του παρελθοντος στα οποια επεσε σχεδον σε ολα μεσα!!ακριβως διπλα της καθοταν μια γυναικα παει σε αυτην και αρχισε να λεει και σε αυτην πραγματα και τα ηξερε ολα!!!αυτη η γυναικα της λεει της τσιγγανας για πες και για το παλικαρι εδω(για μενα),εγω γελαγα και σιγα σιγα αρχισε να λεει πραγματα για μενα οτι ειμαι φουλ καψουρης με μια μελαχρινη οτι δεν ειμαστε μαζι τωρα και κατι τετοια...τα ηξερε ολα ρε παιδια.....σας εχει τυχει παρομοιο περιστατικο??για να ειμαι ειλικρινης μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση οπου παλι η τσιγγανα μου ειχε πει διαφορα πεφτωντας μεσα 100%!!τα γραφω τωρα και ανατριχιαζω ρε πουστη μου...

Μα είναι προφανές.. Αυτή η τσιγγάνα βλέπει το παρελθόν και το μέλλον.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πφττ, τι να μας πουν οι τσιγγάνες. Να σας κάνω εγώ μια πρόβλεψη, να δείτε μαντικές ικανότητες:

Ωμμμμμμ, σε λιγότερο από εξήντα δευτερόλεπτα το νήμα θα είναι κλειδωμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...