Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις. Σεβαστείτε τις απόψεις των συνομιλητών σας, ειδικά αν διαφωνείτε με αυτές.

Έγινε ένα edit σε ορισμένα μηνύματα. Δε θα υπάρξει δεύτερο.

Καλή συνέχεια.

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Benign, για ποιο λογο εισαι vegan?

Γιατι το κρεας και τα γαλακτοκομικα προαγουν την παχυσαρκια,τον καρκινο του εντερου και του στομαχου και τις καρδιοπαθειες.

Ας πουμε το στηθος του κοτοπουλου στα 100 γραμμαρια εχει 20% λιπος.

Και γιατι η εκτενης μελετη επιφανων γιατρων ακομη και παιδιατρων οπως ο κυριος παρακατω ,αναφερουν οτι ειναι βλαβερες τροφες.Επισης απο τοτε που εγινα fully vegan αισθανομαι πολυ καλυτερα και εχω καψει πολυ λιπος χωρις να εχω χασει μυικη μαζα και αισθανομαι υπεροχα με αυτην την διατροφη.Υπαρχει βεβαια και η γνωστη ηθικη διασταση οπως καταγραφεται στην ταινια Earthlings.

http://www.youtube.com/watch?v=eD3QWtoGQ14&feature=relmfu

Δημοσ.

Γιατί δεν του αρέσει το κρέας, duh!

Επίσης υπάρχει και το αίσθημα πληρότητας με τα φρούτα. Έχει δοκιμάσει να φάει κανείς 4 μπανάνες στη σειρά?

Δημοσ.

Γιατί δεν του αρέσει το κρέας, duh!

Επίσης υπάρχει και το αίσθημα πληρότητας με τα φρούτα. Έχει δοκιμάσει να φάει κανείς 4 μπανάνες στη σειρά?

Εγω τρωω 4 για πρωινο μονο,αλλα αυτος τρωει μεχρι και 70 την ημερα!:-D

http://www.youtube.com/watch?v=qU4Y-Gw7CWo&feature=g-user-u&context=G28a89bbUCGXQYbcTJ33ZdyTS62EX9MhVFhwU3mZkTRrnYeSTSEsE&noredirect=1

Όοοοσο πιο απλά γίνεται λοιπόν, 50g/ημέρα για ένα άνθρωπο 3 κιλών μπορεί να είναι υπεραρκετά για σούπερ ανάπτυξη, αλλά να μη φτάνουν ούτε για ζήτω σε έναν άνθρωπο 70 κιλών παρόλο που δεν αναπτύσσεται πια.

Αν δεν βλέπεις τη σύγκριση λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ά, τυχαίνει να έχω πρόσβαση στο άρθρο που quotάρεις παραπάνω σαν "απόδειξη".

Συγχαρητήρια, είναι επιστημονικό περιοδικό. Δυστυχώς όμως δεν κατάλαβες καλά.

Πάρε μια εικονίτσα που συνοψίζει τι προτείνει ο Χάρβαρντ

Κοίτα τι έχει στην κορυφή της πυραμίδας.

Use sparingly λέει αλλά το έχει. Για τι το έχει αφού προκαλεί τόσα δεινά οεο?

Γιατί ψάρια, κοτόπουλα αυγά?

Βρε λες?

Sparingly=frugally=rarely.

Professors Frank B Hu and Walter Willett of the Department of Nutrition, Harvard School of Public Health, wrote in a letter to the editor in 2000, in the American Journal of Clinical Nutrition, that the China-Cornell-Oxford Project did not find a clear association between animal-product consumption and heart disease or major cancers, although in 2010, in an article, "Healthy eating guide," Willet encouraged people to choose plant-based proteins over animal sources.[29] Willett is the principal investigator of the "Nurses' Health Study II" (established 1989). Campbell is highly critical of the first Nurses' Health Study (established 1976), calling it one of the chief sources of public misinformation about nutrition.[8]

Ο top καθηγητης του Harvard στην διατροφη ειπε να προτιμαμε plant based proteins.Τερμα η συζητηση μαζι σου Spyros7,γιατι δεν συζητας για την αληθεια αλλα με μισαλλοδοξια.Συγνωμη αλλα εχω διαλεκτικα κριτηρια.

Δημοσ.

Γιατι το κρεας και τα γαλακτοκομικα προαγουν την παχυσαρκια,τον καρκινο του εντερου και του στομαχου και τις καρδιοπαθειες.

Ας πουμε το στηθος του κοτοπουλου στα 100 γραμμαρια εχει 20% λιπος.

Και γιατι η εκτενης μελετη επιφανων γιατρων ακομη και παιδιατρων οπως ο κυριος παρακατω ,αναφερουν οτι ειναι βλαβερες τροφες.Επισης απο τοτε που εγινα fully vegan αισθανομαι πολυ καλυτερα και εχω καψει πολυ λιπος χωρις να εχω χασει μυικη μαζα και αισθανομαι υπεροχα με αυτην την διατροφη.Υπαρχει βεβαια και η γνωστη ηθικη διασταση οπως καταγραφεται στην ταινια Earthlings.

Το λιπος δεν γινεται ομως ετσι. Γινεται κυριως ετσι: http://science.howstuffworks.com/environmental/life/human-biology/fat-cell2.htm Απλοι Υδατανθρακες = λιπος.

Αν μου λες για LDL και HDL χολιστερινες εκει ειναι αλλιως το θεμα και το ξερεις.

Μπορεις να δεις επισης την ερευνα του Kekwick & Pawan που λεει το εξης:

One such study, conducted by Kekwick and Pawan, compared three groups put on calorically equal (isocaloric) semistarvation diets of 90% fat, 90% protein, or 90% carbohydrate. Though ensuring compliance was a challenge, the outcomes were clearly not at all the same:

1,000 cals. at 90% fat = weight loss of 0.9 lbs. per day

1,000 cals. at 90% protein = weight loss of 0.6 lbs. per day

1,000 cals. at 90% carbohydrate = weight gain of 0.24 lbs. per day

Different sources of calories = different results.

Τα φρουτα πχ σε ξεσκιζουν. Η φρουκτοζη γινεται glycerol phosphate-> tiglycerides (απο το συκωτι)-> λιπος. Επισης εχουμε αυξηση σε albumin και σε σιδηρο (και τα 2 για τους αντρες ειναι οτι χειροτερο)

Οσο για το ηθικο, μαζι σου. Προσπαθω οσο μπορω να μην τρωω mass produced κρεας και ας φαω πιο λιγο. Αλλα οχι πως το να πας να οργωσεις ενα χωραφι δεν σκοτωνει 100αδες ζωα (κουνελια, ποντικια κλπ)

Δημοσ.

Φιλε Toufas δεν ξερω αν εριξες μια ματια στα λινκς που παρεθεσα.Πολλοι γιατροι εχουν αρχισει και μιλανε κατα του κρεατος και των γαλακτοκομικων.

Επειδη μου αρεσει η γυμναστικη για αισθητικη και υγεια γυμναζομαι εδω και αρκετα χρονια.Αλλα ειχε χτυπησει πλατω.

Ηρθαν τα στοιχεια που προανεφερα στην προσοχη μου,τα διαβασα,ακουσα τις μελετες και αποφασισα να τα εφαρμοσω πληρως απο τον Αυγουστο του 2011.Ποτε δεν ημουν καλυτερα και ξεφυγα απο το πλατω.

Πιστευω οτι πρεπει ποτε ,ποτε να δοκιμαζουμε κατι καινουργιο και να πειραματιζομαστε ,το θεωρω αναγκαιο στην ζωη.Ειδικα οταν αυτο που θα δοκιμασουμε στηριζεται απο επιστημονικες μελετες.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και για αυτον τον λογο καθε μερα ποσταρω στο status πληροφοριες ωστε να ασχοληθει καποιος που υποφερει απο παχυσαρκια η αλλα προβληματα και θελει να δοκιμασει κατι για την υγεια του.Ο καθενας κρινει αν τον ενδιαφερει η οχι,αρκει να ειναι καλοπροαιρετος.:-D

http://www.youtube.com/watch?v=HNqXVC0G8k8&feature=g-user-u&context=G2b63efeUCGXQYbcTJ33Y17u6QPMrkld7n8x6pSmV4tNpgPL1P-eY

Δημοσ.

Μιλας σε καποιον που εχει χασει 110 κιλα ομως και δεν σταματησε να τρωει ποτε του κρεας. Οτι εξετασεις εχω κανει εχουν βγει αψογες.

Δημοσ.

Μιλας σε καποιον που εχει χασει 110 κιλα ομως και δεν σταματησε να τρωει ποτε του κρεας. Οτι εξετασεις εχω κανει εχουν βγει αψογες.

Χαιρομαι ειλκρινα για αυτο,αν αισθανεσαι καλα και δεν θελεις να δοκιμασεις κατι που ισως ειναι καλυτερο,δικαιωμα σου. Εγω παντως δεν θα φαω στηθος κοτοπουλου οταν εχει 20% λιπος για παραδειγμα και δεν μου λειπει το κρεας και δεν το εχω αναγκη.Αλλα χωρις να θελω να σε φοβησω καρδιοπαθειες και θρομβοι τυχαινουν και σε αδυνατους ανθρωπους που τρωνε κρεας αλλα ποτε σε vegans,γιατι φανταζομαι θα συμφωνησεις μαζι μου οτι τα φρουτα και τα λαχανικα δεν προκαλουν τετοιες αρρωστιες.

Δημοσ.

μπράβο φίλε!!

το βάρος,το έχασες με φυσικό τρόπο και σε μεγάλο χρονικό διάστημα?

Δημοσ.

Sparingly=frugally=rarely.

Ο top καθηγητης του Harvard στην διατροφη ειπε να προτιμαμε plant based proteins.

Χαίρομαι που, έστω και έτσι, τελικά συμφώνησες μαζί μου!

Συγνωμη αλλα εχω διαλεκτικα κριτηρια.

Το κατάλαβα..

Δημοσ.

Μα πριν σου ειπα τι κανει η φρουκτοζη στον οργανισμο!!!

Δεν το πιστευω,και υπαρχουν μελετες που το καταρριπτουν αυτο.To link με τον νεαρο fruitarian που τρωει πανω απο 50 μπανανες την ημερα και ειναι ripped το ειδες στην προηγουμενη σελιδα?Ριξε μια ματια και σε αυτο το βιβλιο:

http://www.amazon.com/The-80-10-Diet/dp/1893831248/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1333730515&sr=8-1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...