Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα σε ολους.Θελω αν ξερει καποιοςαν γινεταινα κατεβασω μια εικονα απο το ιντερνετ και να την κανω γιγαντοαφισα σε καποιο μαγαζι .Καταρχας να μου πειτε αν γινεται κατι τετοιο και επειτα σε τι μαγαζι πρέπει να παω.αυτο που εχω στο μυαλο μου ειναι κατι τετοιοπχ ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο κατάστημα, αλλά ότι γίνεται αυτό που θέλεις, σαφώς και γίνεται. Απλώς πρέπει να βρεις την εικόνα που θέλεις να κατεβάσεις, σε πολύ υψηλή ανάλυση, προκειμένου να μη χάσει σε ποιότητα κατά τη μεγέθυνση σε διαστάσεις γιγαντοαφίσσας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο αν ειναι σε καλη αναλυση η φωτο που θες.

θα πας σε μια γιγαντοαφισσα και θα δεις οτι καπου λεει με μικρα γραμματα πληροφοριες απο την εταιρια που την εκτυπωσε...

ειχα παει σε μια εταιρια στην βουλιαγμενης και μου φτιαξαν και κατι λεπτομεριες στο photoshop.googlare γιγαντοαφισες http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B3%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%82&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&cad=h

http://www.epigrafi.gr/

reklama.gr

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Στην πατρα που ξερω εγω,τετοια αναλαμβανει η ΓΡΑΜΜΗ,και ειναι ιδιαιτερα καλη εχω ακουσει.ειναι στον ριγανοκαμπο..

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε αλλα δε ειμαι καλος σε αυτα προτιμω να την παω σε ενα μαγαζι την εικονα να μου την φτιαξουν απλα θα ηθελα να μου πειτε τι αναλυση θα πρεπει να εχει η εικονα τα 6Mp-8Μp φτάνουν?

Δημοσ.

Για μαγαζί ψάξε και σε μεγάλα φωτοτυπάδικα.Τα περισσοτερα αναλαμβάνουν.

Αν τυχόν εισαι απο Θεσσαλονικη,πες μου να σε πω.

Νομιζω οτι με 6-8Mp θα χασεις σε ποιοτητα,αναλογα βεβαια και το μεγεθος της αφισας που θελεις να φτιαξεις.

Δημοσ.

Για εκτύπωση σε Α3 με 300 DPI χρειάζεσαι περίπου 17 ΜP. Βέβαια, εάν η αφίσα θέλεις να φαίνεται από κάποια απόσταση, αρκούν και λιγότερα.

Δημοσ.

Γιατί δεν την μοντάρεις σ' ένα πρόγραμμα όπως quarkxpress ή το αντίστοιχο της microsoft. Βάλε ακριβώς τη διάσταση που θες και κάνε μία εξαγωγή σε pdf.

Δημοσ.

και τι κερδιζω με αυτο?ουτως η αλλως αν παω πχ με ενα στικακι την φωτο και τους πω τις διαστασεις αυτοι δεν θα μου κάνουν την δουλειά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...