Προς το περιεχόμενο

iMAC VS ????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα συνφορουμιτες,

μια γραφιστρια σε μια εταιρια που δουλευει ενας φιλος μου ζηταει αναβαθμιση του παλιου υπολογιστη της σε iMac.

http://www.public.gr.../prod1410014pp/

Λεει πως στον συγκεκριμενο iMac το αdobe illustrator δουλευει αψογα.Αυτο που αναρωτιεμαι με το φτωχο μου το μυαλο ειναι το εξης:Eχει δικιο η γραφιστρια που ζηταει τοσο επιμονα τον συγκεκριμενο iMac ή με ενα windows pc με πολυ λιγοτερα χρηματα η δουλεια της θα γινοταν το ιδιο καλα,και αν ναι με ποσα λεφτα ενα windows pc εχει τις δυνατοτητες του iMac?Εν τελει,αξιζει τα λεφτα του ο Imac ή εχει αδικο η γραφιστρια?

Περιμενω τις αποψεις σας.

Δημοσ.

Kαλησπερα συνφορουμιτες,

μια γραφιστρια σε μια εταιρια που δουλευει ενας φιλος μου ζηταει αναβαθμιση του παλιου υπολογιστη της σε iMac.

Λεει πως στον συγκεκριμενο iMac το αdobe illustrator δουλευει αψογα.Αυτο που αναρωτιεμαι με το φτωχο μου το μυαλο ειναι το εξης:Eχει δικιο η γραφιστρια που ζηταει τοσο επιμονα τον συγκεκριμενο iMac ή με ενα windows pc με πολυ λιγοτερα χρηματα η δουλεια της θα γινοταν το ιδιο καλα,και αν ναι με ποσα λεφτα ενα windows pc εχει τις δυνατοτητες του iMac?Εν τελει,αξιζει τα λεφτα του ο Imac ή εχει αδικο η γραφιστρια?

Δεν φαίνεται το link.

Αλλα μάλλον εννοεί οτι τρέχει αψογα σε OS X.Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει γενικά τόσο ξεχωριστό το συγκεκριμένο iMac.

Εννοειται οτι μπορείς να φτιάξεις αντιστοιχο PC σε δυνατότητες με έναν iMac με πολύ λιγότερα χρήματα αλλα για να τρέξει το OS X είναι λιγάκι δύσκολο....

Δημοσ.

Δεν φαίνεται το link.

Αλλα μάλλον εννοεί οτι τρέχει αψογα σε OS X.Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει γενικά τόσο ξεχωριστό το συγκεκριμένο iMac.

Εννοειται οτι μπορείς να φτιάξεις αντιστοιχο PC σε δυνατότητες με έναν iMac με πολύ λιγότερα χρήματα αλλα για να τρέξει το OS X είναι λιγάκι δύσκολο....

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/apple/mac/apple-imac-mc309grz0h6-all-in-one-pc-intel-core-i5-25-ghz-215%22-led/prod1410014pp/

αυτο ειναι το λινκ.εχει τοσο μεγαλη διαφορα το OS X απο τα windows στο illustrator?

Δημοσ.

http://www.public.gr/prod/computers-and-software/apple/mac/apple-imac-mc309grz0h6-all-in-one-pc-intel-core-i5-25-ghz-215%22-led/prod1410014pp/

αυτο ειναι το λινκ.εχει τοσο μεγαλη διαφορα το OS X απο τα windows στο illustrator?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς.

Καλύτερα να ρωτήσεις στο MacOS topic,γιατί από πλευράς hardware δεν τίθεται θέμα.Μάλλον η γραφίστρια της αρέσει και ως εμφάνιση .... εδώ που τα λέμε δεν έχει και αδικο.

Δημοσ.

Kαλησπερα συνφορουμιτες,

Δεν έχω χρησιμοποιήσει illustrator αλλά δεν βλέπω κάποιο λόγο, πλέον, που ένα συγκεκριμένο λογισμικό "τρέχει" καλύτερα σε άλλο OS (εάν εξαιρέσουμε αρκετά εξειδικευμένα λογισμικά όπως MATLAB ή compilers για γλώσσες).

Μάλλον, με τα όσα μπορώ να γνωρίζω, αυτό που είδε σε Windows OS είναι ένα σακατεμένο λειτουργικό από τα σπασμένα προγράμματα (για τον α ή β λόγο) και πιστεύει ότι το illustrator "τρέχει" καλύτερα σε MAC OS ενώ στην ουσία δεν έφταιγε το λειτουργικό καθεαυτό αλλά η χρήση που είχε γίνει στον Η/Υ που είχε το άλλο λειτουργικό.

Υ.Γ. Είμαι apple user και dedicated one.

Δημοσ.

Στα ίδια χρήματα θα έχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις σε ένα Windows Desktop. Ταχύτεροι επεξεργαστές και περισσότερες επιλογές σε συστήματα ψύξης και GPU.

Ένα all in one μηχάνημα, σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε επιδόσεις και αξιοπιστία με ένα αντίστοιχης αξίας built to order desktop.

Όλα αυτά βέβαια αν ενδιαφέρεται μόνο για πρακτική και επιδόσεις και όχι για το αισθητικό κομμάτι.

Δημοσ.

Πρόσφατα απέκτησα ένα iMac 27' 2.7GHz i5 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είμαι σίγουρος αν το performance είναι λόγω του hardware ή του λειτουργικού, αλλά όπως και να έχει τα χρώματα της οθόνης είναι φοβερά, και εφ' όσον η φίλη σου είναι γραφίστρια θα μείνει πολύ ευχαριστημένη.

Δημοσ.

Πρόσφατα απέκτησα ένα iMac 27' 2.7GHz i5 από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν είμαι σίγουρος αν το performance είναι

Μην ξεχάσεις επέκταση εγγύησης Apple Care γιατί είναι πολύ λίγα τα 27αρια που δεν παρουσιάζουν/παρουσίασαν προβλήματα στις οθόνες τους (σκιές συνήθως επάνω αριστερά). Υπάρχουν άτομα που έχουν αλλάξει 2 και 3 φορές τις οθόνες τους.

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις επέκταση εγγύησης Apple Care γιατί είναι πολύ λίγα τα 27αρια που δεν παρουσιάζουν/παρουσίασαν προβλήματα στις οθόνες τους (σκιές συνήθως επάνω αριστερά). Υπάρχουν άτομα που έχουν αλλάξει 2 και 3 φορές τις οθόνες τους.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Ξέρεις μήπως αν γίνεται να αγοράσεις apple care μετά που θα τελειώσει η εγγύηση?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία. Ξέρεις μήπως αν γίνεται να αγοράσεις apple care μετά που θα τελειώσει η εγγύηση?

Όχι, το AppleCare πρέπει να το ενεργοποιήσεις ΕΝΤΟΣ της εγγύησης - έστω και την τελευταία ημέρα της (εντάξει, την προ-τελευταία ημέρα της).

Δημοσ.

Γραφιστικη σε 21" οθονη;

Τελος παντων. Με ενα PC και καλη οθονη μια χαρα κανεις τι δουλεια σου. Ισως και καλυτερα.

Δες και το καταστημα e-mac. Εχει καλες τιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...