Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, ξέρετε που μπορώ να βρω μια λίστα με όλες τις λέξεις της γλώσσας μας σε μορφή αξιοποιήσιμη από Η/Υ; Ένα απλό αρχείο κειμένου με κάθε λέξη της γλώσσας μας σε μορφή CSV ας πούμε, μου κάνει (αν είναι και δωρεάν, προτιμότερο). Δε ψάχνω βέβαια κάτι τρομακτικά εκτενές, που να περιλαμβάνει κάθε πιθανή λέξη που ίσως να μην ακούσω και ποτέ μου.
insomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 κοίτα στην db Που χρησιμοποιεί το openoffice για τον ορθογραφικό έλεγχο. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα τώρα.
taazz Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 http://people.csail.mit.edu/jasonkb/raw_lexica/greek.raw αρκετά μεγάλο δεν γνωρίζω πόσο πλήρες είναι. 1
alexhs gk Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 http://people.csail.mit.edu/jasonkb/raw_lexica/greek.raw αρκετά μεγάλο δεν γνωρίζω πόσο πλήρες είναι. Μόνο λέξεις που αρχίζουν από Α έχει.
cyber_katsarida Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ήθελα κι εγώ κάτι παρόμοιο. ό,τι πρέπει για brute force έχω βρει ένα αγγλικό 26GB! από ελληνικό δεν έχω καταφέρει κάτι
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μόνο λέξεις που αρχίζουν από Α έχει. Όχι, είναι πλήρες, από το Α έως το Ω. Κάτι τέτοιο έψαχνα. Το ιδανικό είναι. Ευχαριστώ πολύ τον taazz αλλά και όλους όσους βοήθησαν. 1
alexhs gk Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Όχι, είναι πλήρες, από το Α έως το Ω. Κάτι τέτοιο έψαχνα. Το ιδανικό είναι. Ευχαριστώ πολύ τον taazz αλλά και όλους όσους βοήθησαν. Λάθος τότε είδα. Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση. 1
rabesatratana Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ήθελα κι εγώ κάτι παρόμοιο. ό,τι πρέπει για brute force έχω βρει ένα αγγλικό 26GB! Αρχειο με λεξεις της Αγγλικης γλωσσας και τιποτα αλλο(πχ οχι λεξικο που να εχει συνωνυμα, την επεξηγηση της λεξης κλπ) με μεγεθος 26 000 000 000 byte σημαινει, και αν υποθεσουμε μεσο μηκος μιας λεξης 10 byte, 2 600 000 000 λεξεις, δηλαδη 2.6 δισεκατομμυρια λεξεις!! Απορω τι σοι αρχειο ειναι αυτο και τι περιεχει μεσα....
spacer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά είναι το αρχείο 350K Ελληνικές λέξεις Α-Ω. Ένα μπράβο στον uploader!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα