Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

σήμερα και μετά απο ένα φορματ σε ενα από τα ρεσταρτ το μηχανακι δεν μου αναγνωρισε τον SSD.Μπηκα στο bios και απο εκεί είδα ότι καταλαβαίνει ποιος είναι.Τα λαμπάκια του σκληρού ανάβουνε απλά όταν ξεκινάει το pc κολάει εκεί που σε λέει τι εχει σε κάθε port ανάλογα σε ποιο port εχω συνδέσει το σκληρό. Πάπαλα ο SSD???

YΓ. η mb είναι gigabyte p55-ud3l και ο σκληρός ocz vertex 3

Δημοσ.

το pc κολάει εκεί που σε λέει τι εχει σε κάθε port ανάλογα σε ποιο port εχω συνδέσει το σκληρό

Εδώ κολλάει ή αμέσως μετά βγάζει μαύρη οθόνη με μια γραμμούλα να αναβοσβήνει;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλτον, πήγαινέ τον σε κάνα φίλο σου και βάλτον σαν storage (δλδ όχι boot από αυτόν) για να δεις αν τον βλέπει το pc του και αν έχει την ίδια συμπεριφορά τότε κάντον RMA...

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να πήγαινες πρώτα στην σελίδα της μητρικής και να έβλεπες αν υπάρχει σχετικό με τους SSd bios update,παρόμοια συμπεριφορά είχε η μητρική μου με εξωτερικούς σκληρούς και ήθελε bios pdate.

• Super Moderators
Δημοσ.

το βρίσκω λίγο απίθανο να τον έβλεπε κανονικά και μετά από format να σταμάτησε και να φταίει το bios για αυτό, δεν θα τον έβλεπε εξαρχής υποθέτω...

Δημοσ.

το βρίσκω λίγο απίθανο να τον έβλεπε κανονικά και μετά από format να σταμάτησε και να φταίει το bios για αυτό, δεν θα τον έβλεπε εξαρχής υποθέτω...

Ναι σωστά,αν τον έβλεπε και πριν, πάσο.

Δημοσ.

Παιδιά τον έβλεπε και πριν κανονικά...Τον έβαλα τον SSD σε άλλο pc και με έβγαλε ότι πρέπει να τον κάνω φορματ για να τον ανοίξω.Τον έκανα και το pc τον έβλεπε κανονικά τις διαστάσεις του και όλα. Μετά από αυτό πήγα να τον βάλω στο δικό μου pc αλλά όταν ξεκίνησαν τα windows από το DVD και με ρώτησαν που να τα εγκαταστήσουνε δεν τον έβλεπαν καθόλου τον σκληρό ενώ στο BIOS συνεχίζει να μου τον δείχνει κανονικά. Δοκίμασα και με άλλον HD να δω άμα δεν τον βλέπουνε και αυτόν αλλά στα windows υπήρχε ως επιλογή να εγκαταστήσω τα windows εκεί. Τι έγινε και τι να κάνω τελικά???

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλτον στην sata port της μητρικής που είναι πάνω στον Intel Controller, δλδ στις γαλάζιες όχι στις άσπρες...

λογικά θα τον δει το installation των windows από την στιγμή που φαίνεται κανονικά στο bios...

είσαι με το τελευταίο firmware του Vertex 3?

Δημοσ.

ναι με το τελευταίο είμαι....κάτσε να το δοκιμάσω!και γιατί αυτόν δεν τον βλέπει και βλέπει τον άλλον??

βασικά στις γαλάζιες τον έχω βάλει και γίνεται αυτό....

η μητρικη μου ειναι η εξής : Link

Δημοσ.

ναι windows 7....ρε συ έτρεχαν κανονικά προχτές....να κάνω reset το bios???

τα ίδια.....μήπως όταν τον έκανα φορμάτ μέσα από τα windows στις επιλογές εκεί να πάτησα κάτι λάθος με τους τόμους???εγώ είχα πατήσει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ο controller τρέχει σε AHCI ή σε IDE mode?

δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση το format μέσα από windows να δημιούργησε κάποιο πρόβλημα...

αν δεν βαριέσαι πήγαινε τον πάλι στο φίλο σου και κάντου secure erase μέσω του tool της OCZ...

Δημοσ.

βασικά έχω 2 pc στο σπίτι.....περίμενε να το κάνω μια και να δω αποτελέσματα

πως το κάνω το secure erase????υπάρχει κάνας guide και ποιο είναι το πρόγραμμα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...