Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη το ξέχασα αυτό. Στο PC Gaming θέλουμε να προσπαθούμε να εγκαταστήσουμε το παιχνίδι, να προσπαθούμε να το σετάρουμε με τα γραφικά και να προσπαθούμε να κουνήσουμε τον παίχτη. Μία μόνιμη προσπάθεια για τα αυτονόητα δηλαδή... lol.

Δημοσ.

Συγγνώμη το ξέχασα αυτό. Στο PC Gaming θέλουμε να προσπαθούμε να εγκαταστήσουμε το παιχνίδι, να προσπαθούμε να το σετάρουμε με τα γραφικά και να προσπαθούμε να κουνήσουμε τον παίχτη. Μία μόνιμη προσπάθεια για τα αυτονόητα δηλαδή... lol.

κλισε , αλλα δε μπορω να μη το βαλω 

1333215918222.jpg

• Like 7
Δημοσ.

ποιοσ προσπαθεί?

σήμερον ημέρα τα κάνει και ένα 5χρόνο αυτα.

Δημοσ.

κλισε , αλλα δε μπορω να μη το βαλω 

1333215918222.jpg

χεχεχε οντως κλασσικη η φωτογραφια,αλλα μη ξεχναμε απο που ξεκινησε το meme!

Απ το review του Zero Punctuation στο Witcher!

• Like 1
Δημοσ.

Το τερματισα ,οντως ηταν μικρο ...Το multiplayer του ειναι παντως πολυ δυνατο και γρηγορο .Παιζω με τις ιδιες ρυθμισεις που τελειωσα το παιχνιδι δηλαδη 1200p ολα very high 4msaa και ειμαι στα 50 fps avg με 1228ghz στον πυρηνα της 680 .

Δημοσ.

προσπαθω να παιξω το crysis 3 και οταν παω να το ανοιξω μου λεει  you need a dx11 capable gpu  to play crysis 3. ξερει καποιος τι σημαινει? 

Δημοσ.

προσπαθω να παιξω το crysis 3 και οταν παω να το ανοιξω μου λεει  you need a dx11 capable gpu  to play crysis 3. ξερει καποιος τι σημαινει? 

Προφανώς η κάρτα σου δεν υποστηρίζει dx11 καθώς το παιχνίδι για τρέξει θέλει μόνο dx11.Πια κάρτα γραφικών έχεις?

ολόκληρο thread 117 σελίδες δε σου έφτανε έπρεπε να φτιάξεις καινούριο ε; 

+1

edit: Με πρόλαβε @snakes

Δημοσ.

νομίζω ότι ΟΥΤΕ το crysis 1 δεν παίζεις με 8800gt

νομίζω ότι ΟΥΤΕ το crysis 1 δεν παίζεις με 8800gt

φιλε μου ειναι το μοναδικο παιχνιδι που δεν παιζει. γιατι δεν παιζω εγω αλλα ο μικροσ αδερφοσ μου. παντως στο crysis 2 δεν ειχε κανενα προβλημα

Δημοσ.

παιδι συγνωμη δεν το ειδα. η καρτα γραφικων που εχω ειναι η nvidia 88oo gt

Αν θες να παίξεις το crysis 3 θα πρέπει να πάρεις νέα κάρτα που να έχει dx11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...