Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κλοκαρω και γω τις 7950 μου. Αναιβαζω τα ρολόγια στα 1000 και κρασαρει το σύμπαν μόλις ζορίζονται σε κάποιο παιχνίδι. Της Asus direct cu έχω...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Τις? Μαλιστα, τι να το κανεις το OC ρε?

Αλλα αφου θες να δοκιμασεις κατεβασε, π.χ. το msi overburner, ξεκλειδωσε το voltage control μεσα απο τα settings, βαλε γυρω στο 1.15v και λογικα θα παιξουν μεχρι τα 1100 χωρις προβληματα, ελπιζω να εχεις 800αρι τροφοδοτικο της προκοπης, γιατι θα τσιμπισουν αρκετο ρευμα παραπανω, απο τα 900MHz. 

Ναι τις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά κάνω πειράματα μιας και στο θέμα overclock είμαι καινούργιος. Τροφοδοτικό έχω ένα 850 tx της corsair. Δεν αξίζει λες να τις αναιβασω λίγο;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Αυτό το msi δεν έχει θέμα με το Board έτσι; γιατί η μητρική μου είναι asus.

Δημοσ.

Ναι τις. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Απλά κάνω πειράματα μιας και στο θέμα overclock είμαι καινούργιος. Τροφοδοτικό έχω ένα 850 tx της corsair. Δεν αξίζει λες να τις αναιβασω λίγο;Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Αυτό το msi δεν έχει θέμα με το Board έτσι; γιατί η μητρική μου είναι asus.

Οχι δεν εχει σχεση, ενα ειναι το msi afterburner, αλλο το saphire trixx, βλεπουν κανονικα ολες τις καρτες γραφικων, δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τπτ, μεχρι και 1100 με 1.15v-1.2v, αναλογα το κομματι ειναι οτι πρεπει για 24/7 και το τροφοδοτικο σου θα αντεξει ανετα. Απλα μην ξεχασεις να ξεκλειδωσεις μεσα απο τα settings το voltage control ολο το θεμα εκει ειναι.

Δημοσ.

προβλημα με crysis 3 σε windows 8

δεν παιζη το παιχνιδι ενω σε windows 7 επεζαι μια χαρα

τι καρτα γραφικων εχεις φιλε μου?εχεις κανει εγκατασταση τους τελευταιους drivers?
Δημοσ.

προβλημα με crysis 3 σε windows 8

δεν παιζη το παιχνιδι ενω σε windows 7 επεζαι μια χαρα

τρεξε το παιχνιδι ως διαχειρηστης(Administrator)
Δημοσ.

Μετά μου λέτε ότι το Crysis 3 δεν είναι unoptimized, άλλο ένα βίντεο από την Unreal Engine 4 με CGI-Quality graphics επιβεβαιώνει αυτό που έλεγα..

Και που είσαι ακόμα..

Δημοσ.

Δες το βίντεο της Unreal Engine 4 που τρέχει σε μια 680, ούτε καν Titan και δες και το Crysis 3..

Παραμένει εντυπωσιακό το δεύτερο αλλά όχι για τα frames που έχει.

Δημοσ.

Άλλο tech demo όμως και άλλο κανονικό παιχνίδι με τόσες παραμέτρους και σαφώς μεγαλύτερο κόσμο.Και τα facial tech demos που έβγαλαν είναι εντυπωσιακά, δε νομίζω όμως οι κάρτες που τα έτρεχαν να μπορούν να παίξουν παιχνίδι με αντίστοιχα γραφικά...

• Like 4
Δημοσ.

Ετσι ειναι, ας δουμε πρωτα τα γραφικα απο τα τελευταια tech demos σε καποιο παιχνιδι και μετα το ξανασυζηταμε, το crysis 3 max out, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σημερα, με τεραστια διαφορα.

Δημοσ.

Με 8xMSAA ?

Ούτε καν..

Επίσης, η CryTek ακολουθεί το δρόμο της DICE, με κάθε Patch γίνεται όλο και χειρότερο το παιχνίδι..

Μην είσαι σίγουρος :) Εγώ έτσι το τρέχω

Δημοσ.

Link it or it didn't happen.

Με το update τι παίχτηκε τελικά; Διάβασα κι εγώ ότι τα fps έπεσαν περίπου στα μισά, αλλά κάποιοι λένε ότι αυτό ισχύει μόνο στο multiplayer κομμάτι.

Εγώ ίσως να παρατήρησα μια ελαφρά πτώση (στο single πάντα), αλλά σε καμία περίπτωση μισά fps.

Τραγικό πάντως, πολύ τραγικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...