Kergio Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Να τα πάρω με τη σειρά: Εχω ένα σκληρό δίσκο χωρισμένο σε τρία partition Στο ένα κομμάτι είχα τα Windows Xp. Με αυτά σε λειτουργία είχα εγκαταστήσει τα Win 7 στο δεύτερο παρτ. Όταν άνοιγα τον υπολογιστή μου έβγαζε μια οθόνη για να επιλέξω με ποια win (7 ή Xp) θα λειτουργήσει Μέχρι εδώ όλα καλά. Σήμερα αποφάσισα να κάνω φορμάτ το partition που είχα τα παλιά Win Xp Επειδή δεν μ άφηνε να το κάνω ενώ δούλευα στα Win 7(δηλαδή με απλό κλικ πάνω στο δίσκο και "format"), κατέβασα το Free Paragon Partition και το έβαλα να κάνει format. Εκανε την αυτόματη επανεκκίνηση για να κάνει το φορμάτ αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα. Πριν μπει στα Windows μου είπε ότι λείπει το Αρχείο "BOOT***" (αστεράκια γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς πως το έλεγε) και μου έδινε επιλογή μόνο το "να πατήσω ctrl+alt+del" για να κάνει restart! Αναγκαστικά επειδή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο έβαλα το Dvd και εγκατέστησα πάλι τα 7 στο κομμάτι που είχα τα Xp. Τώρα είμαι με αυτά τα καινούργια 7 αλλά θέλω να μπω με τα προηγούμενα 7 που έχω μέσα όλα τα προγρμάμματά μου μα στην εκκίνηση δεν μου βγάζει άλλο εκείνη την οθόνη για να επιλέξω σύστημα. Πως θα μπορέσω να το κάνω να τα αναγνωρίσει όπως πριν; Upd: Ακυρο. Τελικά με ένα repair έστρωσε
CMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Έπρεπε να είχες κάνει fixboot και δεν θα χες πρόβλημα. Τώρα η μόνη λύση είναι το BCDedit
TheELF Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Έπρεπε να είχες κάνει fixboot και δεν θα χες πρόβλημα. Τώρα η μόνη λύση είναι το BCDedit easyBCD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα