deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οδηγούσε μεθυσμένος...δεν είχε επάνω του «χαρτιά»...προκάλεσε ατύχημα με δική του υπαιτιότητα (παραβίαση stop), στο οποίο από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα (αν το άλλο όχημα ήταν δίκυκλο, ο αναβάτης θα μπορούσε να είναι ακόμα και νεκρός)... και το πρόβλημα είναι οι ...κωλόμπατσοι που τον τσουβάλιασαν, αντί να συγκινηθούν από το γεγονός ότι είναι «παιδί της βιοπάλης» (τα οποία είναι, κατά γενική ομολογία, λιγότερο - έως καθόλου - επικίνδυνα, όταν οδηγούν μεθυσμένα και παίρνουν παραμάζωμα τον κόσμο...) και να μην τον πάνε αυτόφωρο, αλλά να πάνε μαζί του στο φορτηγό, για να τους δείξει τα χαρτιά. Εκτός κι αν το πραγματικό πρόβλημα είναι το ξύλο που έφαγε ο Κούρδος, καθώς και οι ξώφαλτσες που μάζεψε ο ίδιος, επειδή μπήκε στη μέση. Το άγαλμά του, που ακριβώς θα στηθεί;
Tenshi Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στο στρατόπεδο που υπηρέτησε.Γιατί το είπε...έκανε και φαντάρος...
-nick- Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οδηγούσε μεθυσμένος...δεν είχε επάνω του «χαρτιά»...προκάλεσε ατύχημα με δική του υπαιτιότητα (παραβίαση stop), στο οποίο από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα (αν το άλλο όχημα ήταν δίκυκλο, ο αναβάτης θα μπορούσε να είναι ακόμα και νεκρός)... και το πρόβλημα είναι οι ...κωλόμπατσοι που τον τσουβάλιασαν, αντί να συγκινηθούν από το γεγονός ότι είναι «παιδί της βιοπάλης» (τα οποία είναι, κατά γενική ομολογία, λιγότερο - έως καθόλου - επικίνδυνα, όταν οδηγούν μεθυσμένα και παίρνουν παραμάζωμα τον κόσμο...) και να μην τον πάνε αυτόφωρο, αλλά να πάνε μαζί του στο φορτηγό, για να τους δείξει τα χαρτιά. Εκτός κι αν το πραγματικό πρόβλημα είναι το ξύλο που έφαγε ο Κούρδος, καθώς και οι ξώφαλτσες που μάζεψε ο ίδιος, επειδή μπήκε στη μέση. Το άγαλμά του, που ακριβώς θα στηθεί; Γεια σου dee, καταρχην θενκς που μπηκες στον κοπο να απαντησεις σοβαρα αντι να ποσταρεις χαζοχαρουμενα ιντερνετικα memes Παμε τωρα Οδηγουσε μεθυσμενος και δεν ειχε χαρτια ,μαζι σου, το προβλεπομενο ποιο ειναι σε τετοια περιπτωση? Να δικαστει κλπ ετσι? Αντιθετως,τον περνανε για ... Αλβανο, και τον πανε στην Πετρου Ραλλη. Απο που να αρχισεις κ που να τελειωσεις? Με μια απλη εξακριβωση στο τμημα βρισκανε και το ονομα του και τα παντα και θα κυλαγε η διαδικασια κατα τα προβλεπομενα. Μεχρι στιγμης φανταζομαι ηδη εντοπιζεις καποιο προβλημα... Και δεν ειναι μονο αυτο, απο που να αρχισεις και απο που να τελειωσεις... Συνεχιζουμε,αθλιες συνθηκες κρατησης μεταναστων κλπ. Ξυλο σε βαθμο βασανιστηριων και με λογικη βασανιστηριων. Βρωμια.Αντιμετωπιση τους σαν ζωα. Αν δεν προκαλει αηδια σε καποιον κατι τετοιο (ασχετως πολιτικων πεποιθησεων) τουλαχιστον θα πρεπε να τον αγγιξει λιγο. Δηλαδη η φωτια στα μπατζακια μας να μην ειναι , και ας καιγεται ο παραδιπλα? Λιγο ενσυναισθηση ρε γαμωτο
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Στο στρατόπεδο που υπηρέτησε.Γιατί το είπε...έκανε και φαντάρος... Θέλω κι εγώ άγαλμα, ρε 'συ! Εγώ δηλαδή, δεν υπηρέτησα; Δεκαοκτώμιση μήνες σερί, «τεθωρακισμένος» στην Καρωτή Έβρου...ή πρέπει πρώτα να φροντίσω να γίνω λιάρδα και να πέσω με το αυτοκίνητο πάνω σε κανέναν ανυποψίαστο φουκαρά, ώστε να μαζέψω κι εγώ τις ψιλές μου; Τόσο επίπονη είναι η πάλη για κοινωνική αναγνώριση;
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οδηγούσε μεθυσμένος...δεν είχε επάνω του «χαρτιά»...προκάλεσε ατύχημα με δική του υπαιτιότητα (παραβίαση stop), στο οποίο από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα (αν το άλλο όχημα ήταν δίκυκλο, ο αναβάτης θα μπορούσε να είναι ακόμα και νεκρός)... και το πρόβλημα είναι οι ...κωλόμπατσοι που τον τσουβάλιασαν, αντί να συγκινηθούν από το γεγονός ότι είναι «παιδί της βιοπάλης» (τα οποία είναι, κατά γενική ομολογία, λιγότερο - έως καθόλου - επικίνδυνα, όταν οδηγούν μεθυσμένα και παίρνουν παραμάζωμα τον κόσμο...) και να μην τον πάνε αυτόφωρο, αλλά να πάνε μαζί του στο φορτηγό, για να τους δείξει τα χαρτιά. Εκτός κι αν το πραγματικό πρόβλημα είναι το ξύλο που έφαγε ο Κούρδος, καθώς και οι ξώφαλτσες που μάζεψε ο ίδιος, επειδή μπήκε στη μέση. Το άγαλμά του, που ακριβώς θα στηθεί; Το θέμα δεν είναι ότι έγινε το ατύχημα, εξιστορεί την φάση που πέρασε με λεπτομέρειες, και δεν είπε και κάπου ότι δεν έφταιγε κιόλας έτσι. @all, λίγος σεβασμός στον συνομιλητή μας και συνφορουμίτη μας δεν βλάπτει.
RottenLungs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ρεεε είστε σοβαροί;;;; Εννοείται οτι ο τύπος είναι μαλάκας που οδηγάει μεθυσμένος αλλα ΠΟΥ λέει ο νόμος οτι άμα υπερβαίνω τα όρια με τσουβαλιάζουν οι μπάτσοι και χωρίς κανέναν έλεγχο με πετάνε σε πένα κελί για δύο μέρες και τρώω και ξύλο... Ας είμαστε λίγο σοβαροί, καλά κάνει και το καταγγέλλει ο άνθρωπος. ο σκοπός του δεν είναι να του στήσετε άγαλμα αλλα να μας δώσει μία εικόνα για το πώς συμπεριφέρονται οι σακτόμπατσοι σε ανθρώπινα όντα άλλης εθνικότητας. Και μετά θέλουν να φτιάξουν και στρατόπεδα συγκέντρωσης... Σκέψου τι θα γίνεται εκεί;;; Α ρε Χίτλερ τελικά ήσουν πολυ μπροστά αφού εν έτη 2012 αντιγράφουμε τις πρακτικές σου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σοβαρευτειτε ρε. Οταν διαβαζετε περιγραφικες ιστοριες συνευρεσης αντρων και γυναικων σε αντιστοιχου περιοχομενου περιοδικα η σαιτ, πιστευετε οτι ειναι πραγματικες? Πιστεψατε δηλαδη οτι ο "επωνυμα γραφων" στο indymedia ειναι καποιος αλλος απο τη γνωστη-αγνωστη παρεα που αρθογραφει εδω και καμια 2-3 χρονια στο συγκεκριμενο portal αναρχικων? Γραψανε μια ακομα ιστορια υπογραφοντας αυτη τη φορα ως "Διονυσης ο βιοπαλαιστης που υπηρετησε το στρατο" Οι οικογενειακες ιστοριες στον Alpha ειναι πιο ρεαλιστικες απο τα αρθρα του ιndymedia να πουμε
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σοβαρευτειτε ρε. Οταν διαβαζετε περιγραφικες ιστοριες συνευρεσης αντρων και γυναικων σε αντιστοιχου περιοχομενου περιοδικα η σαιτ, πιστευετε οτι ειναι πραγματικες? Πιστεψατε δηλαδη οτι ο "επωνυμα γραφων" στο indymedia ειναι καποιος αλλος απο τη γνωστη παρεα που αρθογραφει εδω και καμια 2-3 χρονια στο συγκεκριμενο portal αναρχικων και εγραψε μια ακομα ιστορια υπογραφοντας ως "Διονυσης ο βιοπαλαιστης που υπηρετησε το στρατο"?! Εμένα με ξέρεις; Δηλαδή εάν κάνω εγώ μια επώνυμη καταγγελία δεν θα την πιστέψεις επειδή "πιστεύεις ότι ότι γράφετε στα περιοδικά κλπ κλπ κλπ είναι ψεύτικες;". Προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω, πιθανότατα θα είναι αλήθεια έστω και λίγο, γιατί οι μπάτσοι πολύ ουγκ την έχουνε δει, αυτό δεν θα πει ότι δεν πρέπει να δίνεις το benefit of the doubt. Είπαμε, προκατειλημμένο το ιντιμιντια αλλά μην είμαστε τόσο προκατειλημμένοι και εμείς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εμένα με ξέρεις; Δηλαδή εάν κάνω εγώ μια επώνυμη καταγγελία δεν θα την πιστέψεις επειδή "πιστεύεις ότι ότι γράφετε στα περιοδικά κλπ κλπ κλπ είναι ψεύτικες;". Προσωπικά δεν ξέρω τι να πιστέψω, πιθανότατα θα είναι αλήθεια έστω και λίγο, γιατί οι μπάτσοι πολύ ουγκ την έχουνε δει, αυτό δεν θα πει ότι δεν πρέπει να δίνεις το benefit of the doubt. Είπαμε, προκατειλημμένο το ιντιμιντια αλλά μην είμαστε τόσο προκατειλημμένοι και εμείς. Ρε, μιλαμε για δημοσιευση στο indymedia. Ο επωνυμος Διονυσης ο βιοπαλαιστης επελεξε το indymedia για να μοιραστει την ιστορια φρικης του με το υπολοιπο διαδικτυο? Τα πιστευετε αυτα?! Γεια σας ειμαι ο Γιωργος Χρυσικοπουλος, σπουδασα σε ΑΕΙ μενω στα Πατησια, και προχθες που επινα καφε με τη γκομενα μου ηρθαν μπατσοι της ομαδας ΔΙΑΣ και με πηγανε μεσα και βιασανε τη γκομενα μου την Μαρια Γκαζολινα, υπαλληλο σε υπουργειο και σπουδασμενη με 13 μεταπτυχιακα. Powered by indymedia
RottenLungs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το indymedia είναι σκατοsite που όταν κάποιος γράφει κάτι που τους αρέσει το αφήνουν δημοσιοιποιημένο χωρίς να ελέγχουν την εγκυρότητα του, συμφωνώ και το ξέρω κιόλας απο προσωπική εμπειρία όπου είδα να γράφονται πράγματα που έζησα και συμμετείχα και αυτά που διάβαζα ήταν το άκρως αντίθετο. Αυτοί όχι μόνο δεν το άλλαξαν αλλα διέγραφαν και τα comment ου γιατι πολυ απλα δεν τους άρεσε η αλήθεια. Αλλα δεν νομίζω πως η συγκεκριμένη ιστορία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμα κι αν το πρόσωπο είναι φανταστικό, η κατάσταση που περιγράφει είναι αληθινή. Τα video που βάζανε τον ένα αλοδαπό να χτυπάει τον άλλον και τα μουνιά να γελάνε, το ξεχάσατε???????
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ρε, μιλαμε για δημοσιευση στο indymedia. Ο επωνυμος Διονυσης ο βιοπαλαιστης επελεξε το indymedia για να μοιραστει την ιστορια φρικης του με το υπολοιπο διαδικτυο? Τα πιστευετε?! Ναι ρε Μαιντ, και πες ότι συμβαίνει κάτι σε εμένα, και υπογράφω με το ίδιο νικ, ισχύει το ίδιο ή επειδή με έχεις "δει" εδώ αλλάζει;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ναι ρε Μαιντ, και πες ότι συμβαίνει κάτι σε εμένα, και υπογράφω με το ίδιο νικ, ισχύει το ίδιο ή επειδή με έχεις "δει" εδώ αλλάζει; Ποτε δεν αρκουμαι σε μια μοναδικη πηγη για να πιστεψω αν ισχυει η οχι κατι. Αν λοιπον αυτο που γραψεις εσυ το γραψεις ΜΟΝΟΝ εσυ χωρις περαιτερω τεκμηρια, θα εχω τις αμφιβολιες μου χωρις να σε αμφισβτησηω ευθεως. Οταν αυτη η μοναδικη πηγη ειναι το indymedia και τα τεκμηρια ειναι μηδενικα, τοτε το θεμα αμφισβειτειται ευθεως για ευνοητους λογους.
RottenLungs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εγω έκανα παρέα με τύπισσα πρίν μπεί στην αστυνομία και 2 χρόνια μετά. Το τί πλύση εγκεφάλου τρώνε για τους μετανάστες δεν λέγετε. Την τελευταία φορά που βγήκα (πριν 3 χρόνια) είχαμε πλακωθεί για ένα τέτοιο ζήτημα άσχημα ΕΝΩ όταν είμασταν πιο μικροί κάναμε και οι δυο παρέα με μετανάστες. Ένα μικρό παράδειγμα για το τι τους μαθαίνουν στην σχολή και για τον λόγο που βγαίνουν έτσι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Εγω έκανα παρέα με τύπισσα πρίν μπεί στην αστυνομία και 2 χρόνια μετά. Το τί πλύση εγκεφάλου τρώνε για τους μετανάστες δεν λέγετε. Την τελευταία φορά που βγήκα (πριν 3 χρόνια) είχαμε πλακωθεί για ένα τέτοιο ζήτημα άσχημα ΕΝΩ όταν είμασταν πιο μικροί κάναμε και οι δυο παρέα με μετανάστες. Ένα μικρό παράδειγμα για το τι τους μαθαίνουν στην σχολή και για τον λόγο που βγαίνουν έτσι. Συμφωνοι αλλα ολα αυτα ειναι μια αλλη συζητηση. Δεν μπορει να παιρνουμε ως αφορμη φανταστικα και ψευδη γεγονοτα ακραιων ιστοτοπων και να αρχιζουμε να προβληματιζομαστε γυρω απο αυτα. Μολις ανοιχτει σοβαρο τοπικ με υπαρκτα γεγονοτα και πηγες, ελευθερα να προβληματιστουμε οσο θελετε. Σε φανταστικες ιστοριες και ψευδη δεν γινεται να απανταμε με επιχειρηματα, ειμαστε χαμενοι εκ των προτερων. Και ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να κατσω να αναπτυξω επιχειρηματολογια απεναντι στις ιστοριες του indy. Ανοιχτε τοπικ με πραγματικο γεγονος και συζηταμε εκει. Το "οκ αυτο ειναι ψευτια αλλα γενικα συμβαινει" δεν σημαινει οτι θα κατσω να σχολιαζω τον φανταστικο βιοπαλαιστη που πηγε στρατο στα 18, ενιωσε τυψεις που δεν κατεβηκε 12 Φλεβαρη στη πλατεια και εφαγε ξυλο επειδη οδηγουσε μεθυσμενος και οποιοδηποτε αλλο αποκυημα φαντασιας των ανεκδιηγητων αναρχικων του indymedia. Και στις σειρες του Φωσκολου μπορει να δεις την παντρεμενη μανα τρωει τον γκομενο της κορης της, (ναι οκ μπορει εχει συμβει και εξω στην πραγματικοτητα), αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα κατσω να κανω θεμα συζητησης με φιλους/στα φορουμ κλπ το τι επαθε η συγκεκριμενη κορη απο τη συγκεκριμενη μανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις