deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Το θέμα δεν είναι ότι έγινε το ατύχημα, εξιστορεί την φάση που πέρασε με λεπτομέρειες, και δεν είπε και κάπου ότι δεν έφταιγε κιόλας έτσι. @all, λίγος σεβασμός στον συνομιλητή μας και συνφορουμίτη μας δεν βλάπτει. Σε ποιο σημείο των όσων γράφω, εντοπίζεις την έλλειψη σεβασμού στο συνομιλητή και συμφορουμίτη μου; Σε όσα «εξιστορεί» ο καταγγέλλων αναφέρθηκα, αυτά σχολίασα και πήρα προσωπική θέση απέναντί τους: Θεωρώ ότι την όποια ταλαιπωρία του θα έπρεπε να την περιμένει, δεδομένου του συνόλου των γεγονότων και των συνθηκών.
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σε ποιο σημείο των όσων γράφω, εντοπίζεις την έλλειψη σεβασμού στο συνομιλητή και συμφορουμίτη μου; Σε όσα «εξιστορεί» ο καταγγέλλων αναφέρθηκα, αυτά σχολίασα και πήρα προσωπική θέση απέναντί τους: Θεωρώ ότι την όποια ταλαιπωρία του θα έπρεπε να την περιμένει, δεδομένου του συνόλου των γεγονότων και των συνθηκών. Μπαρδόν -deesnider έπρεπε να γράψω.;ρ Νόμιζα ότι το έπιασες αλλά τέσπα.
Giorgos09 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ας ανοιγουμε και ενα thread καθε φορα που ενας αλλοδαπος σκοτωνει η κλεβει. Η οταν γινεται συλληψη λαθρομεταναστων. Αλλα γιατι δεν ανοιγουμε?
Toufas Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ας ανοιγουμε και ενα thread καθε φορα που ενας αλλοδαπος σκοτωνει η κλεβει. Η οταν γινεται συλληψη λαθρομεταναστων. Αλλα γιατι δεν ανοιγουμε? Ε ναι επειδη σε καθε εγκλημα ημιδαπου εχουμε thread...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οσο για εσενα/εσας δικαιωμα σας να πιστευετε σε ατεκμηριωτα κειμενα προερχομενα απο σαιτ συγκεκριμενων, γνωστων και δηλωμενων σκοπιμοτητων και ιδεολογιων. Βεβαια το αποριας αξιο εδω, ειναι πως γινεται αυτος που θεωρει a priori εγκυρα αυτα που γραφει το indymedia , να αμφισβητει την εγκυροτητα αλλων blog η καναλιων...Αποριας αξιο το τι κωλοτουμπες κανει η κριτικη ικανοτητα... Τελος, αν σας φανταζει δυσκολη η διακριση ενος καταγγελτικου κειμενου γραμενου απο συμπολιτη σας με ενα κειμενο σαν αυτο που παρεθεσε ο ts τοτε καπου υπαρχει προβλημα. Ο isay σας βοηθα παντως ακομα και σε αυτο, με το ποστ του, αν και υπαρχουν πολλα ακομα αξιοσημειωτα στοιχεια. Δε κάθισα να διαβάσω το κείμενο, ούτε έχω άποψη επ'αυτού. Εγώ κολλάω στο ότι κάθεσαι και κατακρίνεις τον άλλο που θεωρεί by default αληθή τα όσα διάβασε στο indymedia, τη στιγμή που εσύ τα θεωρείς εξ'ορισμού παραμύθια. Ας κάτσεις να το διαβάσεις πρώτα και να πεις συγκεκριμένα τι δε σου έκατσε καλά στο κείμενο, όπως έκανε ο isay. Μονο σε αυτο θα απαντησω, δε εχουν νοημα τα αλλα. Το "κλπ" τα λεει ολα απο μονο του. Εφοσον δικαστει, μπορει και μετα απο χρονια, θα αφεθει ελευθερος. Απο την στιγμη που δε λειτουργει καλα η δικαστικη εξουσια και οι φυλακες, ας λειτουργησει τουλαχιστον η εκτελεστικη εξουσια. Ότι η εκτελεστική εξουσία λειτουργεί περίφημα ένα πράμα.
-nick- Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μονο σε αυτο θα απαντησω, δε εχουν νοημα τα αλλα. Το "κλπ" τα λεει ολα απο μονο του. Εφοσον δικαστει, μπορει και μετα απο χρονια, θα αφεθει ελευθερος. Απο την στιγμη που δε λειτουργει καλα η δικαστικη εξουσια και οι φυλακες, ας λειτουργησει τουλαχιστον η εκτελεστικη εξουσια. Αχ αχ για κατι τετοια λαβρακια τα ανοιγω τα θεματα. Σε πληροφορω (επειδη μαλλον σου λειπει η στοιχειωδης μορφωση) οτι εδω και καποιους αιωνες, απο τον Διαφωτισμο και μετα υπαρχει η λεγομενη διακριση των εξουσιων ... o chill : True story no2 : Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βρίσκονται σε αυτήν την χώρα. Σύλληψη αμέσως λοιπόν, προσωρινή κράτηση σε κάποιον χώρο εν προκειμένω εκεί που αναφέρει η...."είδηση" και απέλαση με την πρώτη ευκαιρία. Αλλος απο δω... στο κολαστηριο δηλαδη ξυλο σκατα φτυσιματα και μετα μπουλο... =- Αυτος που αμφισβητει μια πηγη (δηλαδη εχει αμφιβολιες) "κραταει μικρο καλαθι". Αυτος ομως που οχι απλα λεει "δεν ξερω αν ειναι αληθεια" αλλα ειναι κατηγορηματικος και απολυτος οτι ειναι ψεμα και μυθιστορημα, ειναι "αρτηριοσκληρωτικος" (για να μην γινω εριστικος και αναφερθω σε θεματα νοημοσυνης). Το λεγομενο information bias (δηλαδη η ταση να δεχεσαι πληροφοριες που ενισχυουν/συμφωνουν με τις υπαρχουσες αποψεις σου και να απορριπτεις αυτες που δεν) το χουμε ολοι μας λιγο πολυ, αλλα οχι στον ιδιο βαθμο. Καλο ειναι λοιπον να το εξασκουμε λιγο το θεμα.... Κατα τα αλλα, αντανακλαστικα μεσα μου ευχομαι να γινουν ολο και πιο σκατα τα πραγματα σε αυτην την χωρα μπας και καποιοι ζησουν τη φρικη που ζουν οι "λαθρομεταναστες" (λες και υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι μονο κ μονο λογω καταγωγης , που εξαναγκαστηκαν λογο πολεμων και καταστασεων υπερανω επιλογη τους να φυγουν απο τον τοπο γεννησης τους) μπας και νιωσουν λιγο ενσυναισθηση. Αλλα ουτε αυτο προκειται να γινει, ευχολογιο ειναι και θα παραμεινει : Σε καιρους κρισεις αυξανονται τα φαινομενο ρατσισμου φασισμου και κοινωνικου κανιβαλισμου - κατι που βολευει προφανως τους κατεχοντας την εξουσια και τον πλουτο (οχι μονο λογω του διαρει κ βασιλευε αλλα και της εκτονωσης των μαζων) - η εργατικη ταξη αντι να εκτονωνεται πλεον μεσω του ακρατου καταναλωτισμου βρισκει θαλπωρη σε μετα-υλικες μαλακιες (εθνος,θρησκεια...) και εκτονωνεται στους αδυναμους και διαφορετικους νιωθωντας 'υπεροχη'.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Προφανώς το κείμενο είναι πλαστό. Όχι το περιστατικό, δεν μπορώ να έχω άποψη επ' αυτού, αλλά φωνάζει από ένα χιλιόμετρο ότι είναι γραμμένο από κάποιον που σίγουρα δεν είναι βιοπαλαιστής από τα 14, φορτηγατζής-εκφορτωτής κτλ. Ξύλινη γλώσσα που βάζει κάτω ακόμη και δάσος από πεύκα. Θα περίμενα, λοιπόν, στο indymedia να δημοσιεύονται γνήσιες μαρτυρίες, γραμμένες με όσα γράμματα γνωρίζει ο κάθε πρώην ανθρωπάκος νυν Επαναστατημένος Άνθρωπος. Αν έφτασαν και οι αταξικοί επαναστάτες να χτενίζουν τα κείμενα για να βγαίνουν πιο "μελοδραματικά", την καθίσαμε την (Επαναστατική) βάρκα. Πάντως, εφόσον το περιστατικό είναι αληθινό, εύχομαι να συνειδητοποιεί ο καταγγέλων πόσο τυχερός στάθηκε μέσα στην εγκληματική ανευθυνότητά του και δεν πήρε κανέναν αθώο στο λαιμό του με το τροχαίο που προκάλεσε. Τέλος, αν έπεφτα θύμα αστυνομικής βίας, αντί να βάζω φίλους μου συγγραφείς να γράφουν τη μαρτυρία μου, θα πήγαινα σε γιατρό να βεβαιώσει ότι έχω ξυλοκοπηθεί και στη συνέχεια σε δικηγόρο για μηνύσεις.
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θα περίμενα, λοιπόν, στο indymedia να δημοσιεύονται γνήσιες μαρτυρίες, γραμμένες με όσα γράμματα γνωρίζει ο κάθε πρώην ανθρωπάκος νυν Επαναστατημένος Άνθρωπος. Αν έφτασαν και οι αταξικοί επαναστάτες να χτενίζουν τα κείμενα για να βγαίνουν πιο "μελοδραματικά", την καθίσαμε την (Επαναστατική) βάρκα. Κάτσε, ποιος σου είπε ότι επειδή είναι αναρχοφωλιά ότι δεν έχουν grammar nazis?
deesnider Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Έχουμε γίνει ...μπαμπάδες της λογικής εδώ μέσα, ή μου φαίνεται; Ο τύπος: 1) Οδηγούσε μεθυσμένος 2) Δεν είχε χαρτιά 3) Προκάλεσε ατύχημα κι εμείς ασχολούμαστε με το αν καλώς ή κακώς «ταλαιπωρήθηκε», με το που δημοσιεύθηκε η - αληθινή ή όχι - καταγγελία, με το αν αποτελεί ελαφρυντικό το ότι είναι ... βιοπαλαιστής και το ότι έχει υπηρετήσει στο στρατό και φτάνουμε μέχρι το να εξετάσουμε το αν πρέπει ή όχι να έχεις επάνω σου ταυτότητα και το αν οι ημεδαποί ή οι αλλοδαποί κάνουν περισσότερα παραπτώματα... ...ιστορία γράψαμε πάλι!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κάτσε, ποιος σου είπε ότι επειδή είναι αναρχοφωλιά ότι δεν έχουν grammar nazis? Άλλο grammar nazi και άλλο ghost writer. (ναι, το ξέρω πως το λες tongue in cheek) Θέλω να επισημάνω επίσης το εξής: αν με έπιανε η αστυνομία με την κατηγορία πως πετούσα βόμβες μολότωφ, ισχυριζόταν πως μάρτυρας της πράξης μου είναι ένας βιοπαλαιστής φορτηγατζής και εμφάνιζαν για κατάθεσή του ένα κείμενο γραμμένο από απόφοιτο του ΙΕΚ Μπακούνιν, η Κούρτοβικ θα έκανε πάρτι στο δικαστήριο. "Υπαγορευμένη κατάθεση" κτλ.
status Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Έχουμε γίνει ...μπαμπάδες της λογικής εδώ μέσα, ή μου φαίνεται; Ο τύπος: 1) Οδηγούσε μεθυσμένος 2) Δεν είχε χαρτιά 3) Προκάλεσε ατύχημα κι εμείς ασχολούμαστε με το αν καλώς ή κακώς «ταλαιπωρήθηκε», με το που δημοσιεύθηκε η - αληθινή ή όχι - καταγγελία, με το αν αποτελεί ελαφρυντικό το ότι είναι ... βιοπαλαιστής και το ότι έχει υπηρετήσει στο στρατό και φτάνουμε μέχρι το να εξετάσουμε το αν πρέπει ή όχι να έχεις επάνω σου ταυτότητα και το αν οι ημεδαποί ή οι αλλοδαποί κάνουν περισσότερα παραπτώματα... ...ιστορία γράψαμε πάλι! Μα, δεν θέλει να δείξει το ότι έκανε την παρανομία και τι κακοί οι μπάτσοι που τον πιάσανε επειδή ήταν πιωμένος κλπ, για το τη είδες μέσα είναι το κεντρικό νόημα.;ρ Άλλο grammar nazi και άλλο ghost writer. (ναι, το ξέρω πως το λες tongue in cheek) Ο άνθρωπος έβαλε ghost writer (ωραία ταινία), επειδή υπάρχουν γκράμαρ νάζιζ παντού;ρ
akpe Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μα, δεν θέλει να δείξει το ότι έκανε την παρανομία και τι κακοί οι μπάτσοι που τον πιάσανε επειδή ήταν πιωμένος κλπ, για το τη είδες μέσα είναι το κεντρικό νόημα.;ρ Διαφωνώ. Το κεντικό νόημα είναι αυτό που απέσπασε ο παθών μέσω της Σωκρατικής μεθόδου από έναν αλλοδαπό κρατούμενο: "Μετά όμως ξανασκέφτηκαν ότι ένα καθεστώς που είναι φασιστικό θα χτυπήσει το ίδιο και τους ντόπιους και κανείς δεν είναι ασφαλής από αυτό το κράτος." Επιμένω, όποιος έγραψε αυτό το κείμενο, έστω και αν τα γεγονότα έχουν μια μικρή δόση αλήθειας, χαραμίζεται εδώ. Καλύτερα να μετακομίσει στην Βόρεια Κορέα, θα πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες του.
tool1983 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Θέλω κι εγώ άγαλμα, ρε 'συ! Εγώ δηλαδή, δεν υπηρέτησα; Δεκαοκτώμιση μήνες σερί, «τεθωρακισμένος» στην Καρωτή Έβρου... Δ ΕΑΝ φιλε dee snider?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δε κάθισα να διαβάσω το κείμενο, ούτε έχω άποψη επ'αυτού. Εγώ κολλάω στο ότι κάθεσαι και κατακρίνεις τον άλλο που θεωρεί by default αληθή τα όσα διάβασε στο indymedia, τη στιγμή που εσύ τα θεωρείς εξ'ορισμού παραμύθια. Ας κάτσεις να το διαβάσεις πρώτα και να πεις συγκεκριμένα τι δε σου έκατσε καλά στο κείμενο, όπως έκανε ο isay. Που ακριβως συμπερανες οτι δε διαβασα το κειμενο? ΤΟ κειμενο το διαβασα προσεκτικα πριν καταφυγω στους σχολιασμους που εκανα σχετικα με αυτο. Φυσικα δεν κρυβω οτι ξεκινησα υποψιασμενος, μεχρι τη στιγμη που αρχισα να διαβαζω τα πρωτα indymedistika μαργαριταρια. Δεν ειναι τι θεωρω by default, εινα θεμα πραγματων που φωναζουν απο χιλιομετρο στη προκειμενη περιπτωση. Αν θες τα βλεπεις, αν δε θες συνεχιζεις να τα αμφισβητεις και συνεχιζεις να γραφεις για τα μπλογκ κλπ λες και ειπα εγω οτι τα θεωρω σοβαρες πηγες ενημερωσης. ΥΓ. Δεν ξερω αν οι αξιολυπητοι τυποι του indymedia το κανουν επιτηδες η αθελα τους, αλλα ειναι πραγματικα τραγικο να προσπαθεις να κανεις τετοιου τυπου προπαγανδα (επωνυμες ιστοριες απο ανυπαρκτους πολιτες για να δωσουμε πολιτικη εγκυροτητα στις παπαριες που γραφουμε), και να μην μπορεις εστω σε αυτην την περιπτωση να ξεφυγεις απο το δογματισμο σου, την πολυ συγκεκριμενη φρασεολογια και τον πολυ συγκεκριμενο τροπο σκεψης. Βρε μπαγλαμα του indymedia, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να παριστανεις τον απλο πολιτη μπας και πεισεις κανεναν καημενο 19χρονο κατα φαντασιαν αναρχικο. ΕΣΤΩ για ενα κειμενο, παριστανε μας τον Διονυση το βιοπαλαιστη στα φορτηγα που πηγε στρατο στα 18 του. ΜΠΟΡΕΙΣ. ΥΓ2. Ερωτηση προς τον τοπικ σταρτερ -nick-: Νταξει ηρθες μας παρεθεσες το κειμενο απτις γνωστες πηγες σου, εγραψες για νιοστη φορα τα 3-4 γνωστα κοσμητικα επιθετα και την ιδια λουπα επιχειρηματων πανω σε ενα τοπικ που εχεις ανοιξει και θα ανοιξεις αλλες 100 φορες με μικροπαραλλαγες, ολα καλα. Εν προκειμενω, εισαι απο αυτους που το φαγανε αμασητο το κειμενο ως πραγματικο γεγονος η απο αυτους που ειχαν υποψιες-αμφιβολιες οτι μπορει κατι να μην παει καλα? (Θεωρω ως δεδομενο οτι δεν εισαι ο φιλος και συγγραφεας του βιοπαλαιστη εξου και η ερωτηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις