YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οχι βεβαια.η ιδια σου η ζωη αρκει. Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις. Με κάλυψε ο τσιφότης. Και o snoob while we're at it.
gnsX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 για να καταλάβω,μας φαγαν τα κυκλώματα ΚΑΙ στα nobel;
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 για 2 ψηφους τα χασαμε, σαν την επισημη γλωσσα του κοσμου
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τωρα σοβαρα θες απαντηση; Αμφισβητησε κανεις την αξια του Παπανικολαου; Aν βραβευoνταν ελληνας για καθε δεκαχιλιαρο ο Ακης θα επρεπε να ειχε 4 grammy, 8 eurovision junior, 12 νομπελ, 25 οσκαρ, ολα τα μουντιαλ και την υποτροφια της mensa εφ' ορου ζωης. Αυτό κυρίες και κύριοι είναι εκπληκτικό δείγμα προπαγάνδας. εγω ετσι καταλαβα απο τα παραπανω,οτι καποιος αμφισβητει το εργο του . αν συμπερανα λαθος ζηταω συνγωμη. κατι αλλο: εγω δεν αναφερθηκα πουθενα σε ανθελληνικες,σκοτεινες συνομωσιες.δεν εχω χρησιμοποιει τετοιες λεξεις στο αρχικο μου ποστ,ουτε πουθενα αλλου. αυτο που ειπα και εννοουσα ειναι οτι επειδη ακριβως βραβεια νομπελ εχουν κυριολεκτικα κλαπει,μιας και μιλαμε αυτη την στιγμη για την ελλαδα,απο σπουδαιους ελληνες,ειναι ακυρο και ασκοπο να συγκρινεις το αν πηρε περισσοτερα η λιγοτερα νομπελ η ελλαδα απο τους ξενους.Διοτι πολυ απλα οι περισσοτερες βραβευσεις αυτου του ειδους ειναι της πλακας,ανευ αξιας και σημασιας αφου δεν δινονται με καθαρα αντικειμενικα κριτηρια. Which reminds me,ειχα υποσχεθει ενα ποστ για το τοπικ με την βραβευση του Linus Tonvalds. Τα ειπε και ακομη τα ακολουθαει χωρις να τα γυρναει εν ετει 2012 - απλα respect Για την ιστορία, φέτος έγινε αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ. Με τον ίδιο παρών...japan88gr 10 months ago το βλεπω.
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εγω ετσι καταλαβα απο τα παραπανω,οτι καποιος αμφισβητει το εργο του . αν συμπερανα λαθος ζηταω συνγωμη. Όχι. Απλά είναι λίγο γραφικό στους καιρούς που ζούμε να σου ζητάνε ονόματα και να ποστάρεις 10χίλιαρο δε νομίζεις;
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Όχι. Απλά είναι λίγο γραφικό στους καιρούς που ζούμε να σου ζητάνε ονόματα και να ποστάρεις 10χίλιαρο δε νομίζεις; η λεξη προπαγανδα που ανέφερες που κολαει;
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 η λεξη προπαγανδα που ανέφερες που κολαει; Debt crisis, Έλλάδα vs the world, δραχμή-ευρώ κ.ο.κ. Εκεί το πήγαινα.
Cossutius. Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αντί, λοιπόν, να φανταζόμαστε πως ο Κίσινγκερ μηχανορραφεί για να φάει τους ανυπότακτους Έλληνες (εμείς και ο Αστερίξ μείναμε) καλύτερα να σοβαρευτούμε και να δούμε πώς θα αντιστρέψουμε την αρνητική εικόνα. Κι αυτό μάλλον δε θα το πετύχουμε ζητώντας από τους επικριτές μας να το βουλώσουν γιατί εμείς τους μάθαμε γράμματα. Σωστή σα σκέψη. Ομως αυτό δε σημαίνει πως επειδή ο στόχος μας ειναι να κοιτάμε μπροστά, ενοχλεί να παίρνουμε και παραδείγματα πολιτισμού απ τους παλαιούς. Δεν ειναι μόνο οι αρχαίοι στο φινάλε. Και το έπος του 40 αποτελεί αξιοζήλευτη μνήμη για να αντιληφθεί κανείς πως όταν λειτουργούμε ενωμένα μπορουμε να πετυχουμε πολλά. Πάντα θα υπάρχουν προδότες κτλ κτλ...ανέκαθεν υπήρχαν. Το θέμα ειναι να τους περιθωριοποιούμε και όχι να τους κάνουμε ήρωες ή ακόμα χειρότερα, πολιτικούς. Επειδή αναφερθήκαμε στους Αρχαίους για ένα πράγμα μπορω να πω οτι μας βάζανε τα γυαλιά. Μπορει να έκαναν οτι έκαναν, να φιλοσοφουσαν κτλ, στο πόλεμο ομως ηταν όλοι τους πρωτη γραμμή. Ειδικά οι αριστοκράτες...Εδω οι δικοί μας κοιτανε πως θα αποφύγουν μια απλή θητεία κολέγιο...:-P:-P Eπίσης το να επικαλείσαι σε κάποια θέματα τους προγόνους σου, δεν ειναι κακό, ούτε σε κάνει εθνικιστη όπως λανθασμένα βαφτίζουν κάποιους που το κάνουν. Το θέμα ειναι να κάνουμε και καλή κριτική του εαυτού μας πριν επικαλεστούμε τι έκαναν κάποιοι παλαιότερα...
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 πως όταν λειτουργούμε ενωμένα μπορουμε να πετυχουμε πολλά. τι ακριβως πετυχαμε το 40; την εθνικη παρελαση η τον Μεγαλο Λιμο; δεν απαξιωνω αυτο που πετυχανε οι ελληνες τοτε,και πραγματι ηταν σπουδαιο,αλλα ειμαι πραγματιστης εκ φυσεως.
tsifotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) εγω δεν αναφερθηκα πουθενα σε ανθελληνικες,σκοτεινες συνομωσιες.δεν εχω χρησιμοποιει τετοιες λεξεις στο αρχικο μου ποστ,ουτε πουθενα αλλου. αυτο που ειπα και εννοουσα ειναι οτι επειδη ακριβως βραβεια νομπελ εχουν κυριολεκτικα κλαπει,μιας και μιλαμε αυτη την στιγμη για την ελλαδα,απο σπουδαιους ελληνες,ειναι ακυρο και ασκοπο να συγκρινεις το αν πηρε περισσοτερα η λιγοτερα νομπελ η ελλαδα απο τους ξενους.Διοτι πολυ απλα οι περισσοτερες βραβευσεις αυτου του ειδους ειναι της πλακας,ανευ αξιας και σημασιας αφου δεν δινονται με καθαρα αντικειμενικα κριτηρια. αντε παλι. Πες ενα παραδειγμα πχ για την μη υποψηφιοτητα του Σαμαρακη υπηρχε καταιγισμος επιστολων αντιδρασης απο διαννοουμενους της εποχης που φωναζανε για πολιτικη σκοπιμοτητα και αν γινεται με πηγη. Αλλιως δεν βγαινει ακρη. Για την ιστορία, φέτος έγινε αναγόρευση του σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ. Με τον ίδιο παρών... το βλεπω. αντεγραψες σχολιο του youtube. Ας αντιγραψω κι εγω την απαντηση στο quote απο αλλον χρηστη και μετα την δηλωση του Χριστιανοπουλου στην εκδηλωση Ναι αλλά αυτό δεν αναιρεί τα λεγόμενά του, η θέση του ως καθηγητή δεν είναι ένα βραβείο που θα βάλει στο τζάκι του και θα το βλέπει. Είναι μία πιο έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του στον πολιτισμό που μέσα από αυτή μπορει να προσφέρει με πράξεις πολλά περισσότερα από το να χαζεύει το βραβείο του που κάθεται στο τζάκι και σκονίζεται. «Ισως και να αυτοαναιρούμαι δεχόμενος τη διάκριση αυτή – καθώς έχω αρνηθεί άλλες παρόμοιες στο παρελθόν – αλλά η συγκεκριμένη, έρχεται από τη σχολή μου. Τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί που με πρότειναν με αγαπούν και με εκτιμούν. Να κάτσω τώρα να τους κογονιάρω;» Και κυριως μια διακριση που ΔΕΝ προκειται για χρηματικο βραβειο, οπως το κρατικο ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ 2011 το οποιο αρνηθηκε να συμπληρωσω εγω!!! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2012 από tsifotis
Cossutius. Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 τι ακριβως πετυχαμε το 40; την εθνικη παρελαση η τον Μεγαλο Λιμο; δεν απαξιωνω αυτο που πετυχανε οι ελληνες τοτε,και πραγματι ηταν σπουδαιο,αλλα ειμαι πραγματιστης εκ φυσεως. Κανεις μια ερώτηση στην οποία δίνεις μόνος σου την απάντηση
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το βιντεο ειναι ο,τι χειροτερο εχω δει και μας ξεφτιλιζει ολους στο εξωτερικο. Αυτη η αντιληψη οτι ο,τι και να κανουμε οι ξενοι πρεπει να μας κανουν υποκλισεις ειναι ηλιθια. Η μονιμη επωδος ενος Ελληναρα σε οποια κατηγορια του προσαψουν ειναι εσεις δεν χτισατε Ακροπολη, ενω οι 9 στους 10 Ελληνες δεν ξερουν καν απο ποιους χτιστηκε η Ακροπολη και τι ρυθμου ειναι, τετοια μεγαλη συνδεση με την Αρχαια Ελλαδα. Επισης ειστε ολοι τοσο αθωοι που δεν καταλαβατε οτι η κοπελα το κανε για την προσωπικη της προβολη και οχι ταχα μου για να αναδειξει την Ελλαδα. Η κοπελα ειναι struggling actress στο LA και στην Αμερικη τετοια βιντεακια ξεσπασματα (δες Leave Britney Alone) κανουν διασημο τον εκαστοτε τυχαρπαστο και ενιοτε προσφερουν και ευκαιριες δουλειας. Προσωπικα ντραπηκα απιστευτα μολις ειδα το βιντεο και ελπιζω να το δουν οσο λιγοτεροι γινεται
Cossutius. Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Η μονιμη επωδος ενος Ελληναρα σε οποια κατηγορια του προσαψουν ειναι εσεις δεν χτισατε Ακροπολη, ενω οι 9 στους 10 Ελληνες δεν ξερουν καν απο ποιους χτιστηκε η Ακροπολη και τι ρυθμου ειναι, τετοια μεγαλη συνδεση με την Αρχαια Ελλαδα. Γιατι "Ελληνάρας". Με ενοχλεί αυτή η λέξη. Τι ειναι αυτο?Υποτιμητικό? Ολοι το ίδιο ειμαστε. Επίσης ποιος ειπε οτι 9 στους 10 δε ξέρουν ποιος έχτισε την Ακρόπολη?Το λέει καμία έρευνα αυτό? Εγώ ή εσύ δηλαδή που ξέρουμε ειμαστε ο ένας στους 10 Ελληνες? Δε νομίζω αδελφέ...
tsioudiver Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτό που μπορείς να της καταλογίσεις όμως είναι ότι πήγε στην άλλη πλευρά, αυτή του εμπράκτου. Καλό ή κακό το περιεχόμενο του βίντεο είναι πράξη όχι αέρας.
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bdav5-kBr9g&context=C452a344ADvjVQa1PpcFNojP0YIxLgk7cPl4c0CAjVi9p1qw_jUvE=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα