thermo-sifounas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατι "Ελληνάρας". Με ενοχλεί αυτή η λέξη. Τι ειναι αυτο?Υποτιμητικό? Ολοι το ίδιο ειμαστε. Επίσης ποιος ειπε οτι 9 στους 10 δε ξέρουν ποιος έχτισε την Ακρόπολη?Το λέει καμία έρευνα αυτό? Εγώ ή εσύ δηλαδή που ξέρουμε ειμαστε ο ένας στους 10 Ελληνες? Δε νομίζω αδελφέ... Tωρα μιλας σοβαρα; Aν βγεις εξω στο δρομο και ρωτησεις τυχαια δειγματα θα δεις την αγνοια του κοσμου, μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, εδω στα ρεπορταζ εδω και χρονια δεν ξερουν τι γιορταζουμε την 28 Οκτωβριου θα ξερουν τους αρχιτεκτονες της Ακροπολης; Επισης αν νομιζεις οτι αυτο το βιντεακι κανει καλο στην Ελλαδα πλανασαι... Οποιος ξενος δει το βιντεακι το πολυ πολυ να γελασει και να μας πει γραφικους, δεν εχω δει καποιον Ιταλο η Ισπανο ηθοποιο να παραληρει για το το ενδοξο παρελθον των χωρων τους. Και για να μη γελιομαστε ειμαι περηφανος και εγω για το ενδοξο παρελθον της πατριδας μου, αλλα το να φτασεις σε σημειο οποτε συναντας ξενο να του λες "Ειμαι Ελληνας, Ακροπολη, κανε 10 καμψεις" ειναι γελοιο. Δεν ειναι η Ελλαδα η μονη χωρα με τεραστια ιστορια στον κοσμο, Ιταλια,Αιγυπτος,Κινα,Γαλλια σου λενε κατι;
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.youtube.c...AjVi9p1qw_jUvE= Πάνω που πεφτουν οι τόνοι σε ένα θρεντ και λες δόξα σοι ο θεός, αρχίζει το βόηθα παναγιά.
tsifotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτό που μπορείς να της καταλογίσεις όμως είναι ότι πήγε στην άλλη πλευρά, αυτή του εμπράκτου. Καλό ή κακό το περιεχόμενο του βίντεο είναι πράξη όχι αέρας. Στην αλλη πλευρα του ατλαντικου ναι, του εμπρακτου οχι. απο ποτε τα λογια φερελπι ηθοποιου σε green screen ειναι πραξεις; και το τοτε τι ειναι "ο αέρας"; http://www.youtube.com/watch?v=bdav5-kBr9g&context=C452a344ADvjVQa1PpcFNojP0YIxLgk7cPl4c0CAjVi9p1qw_jUvE= Ρε νικοκ ξεχασες να ποσταρεις κι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=MFvU18GGM3Y&feature=player_detailpage
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πάνω που πεφτουν οι τόνοι σε ένα θρεντ και λες δόξα σοι ο θεός, αρχίζει το βόηθα παναγιά. το έχει postάρει 50 posts πριν ο Toufas
YiN Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 το έχει postάρει 50 posts πριν ο Toufas Clearly I can't keep up with this shit.
Cossutius. Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Tωρα μιλας σοβαρα, αν βγεις εξω στο δρομο και ρωτησεις τυχαια δειγματα θα δεις την αγνοια του κοσμου, μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας, εδω στα ρεπορταζ εδω και χρονια δεν ξερουν τι γιορταζουμε την 28 Οκτωβριου θα ξερουν τους αρχιτεκτονες της Ακροπολης; Επισης αν νομιζεις οτι αυτο το βιντεακι κανει καλο στην Ελλαδα πλανασαι... Οποιος ξενος δει το βιντεακι το πολυ πολυ να γελασει και να μας πει γραφικους, δεν εχω δει καποιον Ιταλο η Ισπανο ηθοποιο να παραληρει για το το ενδοξο παρελθον των χωρων τους. Και για να μη γελιομαστε ειμαι περηφανος και εγω για το ενδοξο παρελθον της πατριδας μου, αλλα το να φτασεις σε σημειο οποτε συναντας ξενο να του λες "Ειμαι Ελληνας, Ακροπολη, κανε 10 καμψεις" ειναι γελοιο. Δεν ειναι η Ελλαδα η μονη χωρα με τεραστια ιστορια στον κοσμο, Ιταλια,Αιγυπτος,Κινα,Γαλλια σου λενε κατι; Μα το να υπερηφανεύεσαι για το παρελθόν σου τη στιγμή που ο ίδιος δε μπορεις να διεκδικήσεις ούτε αυτά που δουλεύεις, ειναι οντως ντροπή. Αλλά δε σημαίνει πως απαγορεύετε σε καποια επιτυχημένη λόγω της δουλειάς της να βγάλει ένα βιντεο. Χιλιάδες ξένοι, διάσημοι βγάζουν βιντεο και λένε τις απόψεις τους για διάφορα πράγματα. Δεν το θεωρω κακο. Ο καθένας λέει απλά τη γνωμη του. Δεν εκπροσωπεί έναν λαό. Δε μπορει να το κάνει.\ Δηλαδη αν εγω αύριο βγάλω ένα βιντεο και πω πως οι Ελληνες ειμαστε μαλθακοί ή χαζοί ή δε ξέρω και εγω τι, εσύ θα πρεπει να τσαντιστείς? Ψέμματα ομως δε λέει κάπου εξού και το γεγονος οτι δε χρειάζεται να τσαντίζεται κανεις. Δε μας προσβάλει. Επίσης δε πιστευω πως υπάρχουν πολλοι που χρησιμοποιουν το ρητό "οταν εμεις χτιζαμε το Παρθενώνα εσείς τρωγατε μπανάνες στα δέντρα". Αυτό ηταν μια ηλίθια ατάκα που ακούστηκε προφανως από κάποιον αδαή και κυκλοφόρησε ως μόδα. Τίποτε παραπάνω. Αν ο κάθε ξένος έδινε τόση σημασία σε τέτοια βιντεο, θα ειχαμε σωθεί. Και το λέω γιατι υπάρχουν ντοκιμαντέρ από γνωστους φιλέλληνες δημοσιογράφους, ή από το rauters ή από το BBC ή από το CNN που παρουσιάζουν τη πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα, παρουσιάζουν τους Ελληνες ως αδικημένο λαό και ως λαό που αγωνιστηκε αλλά έχει φθασει σε μια άσχημη κατάσταση λόγο κακου χειρισμου του δημοσίου χρήματος από τους υπεύθυνους. Αν οι ξένοι λοιπόν έδιναν σημασία σε όλα αυτά τα βιντεο και δη σε βιντεο απο σοβαρους δημοσιογράφους ή κανάλια θα υπήρχε και διαφορετικη αντιμετώπιση. Ο καθένας σκέφτεται ανάλογα με το τι κουβαλάει στο κεφάλι μου. Η Αμερικάνα κολλητή της μητέρας μου, ενθουσιάστηκε με το παραπάνω βιντεο και το κυκλοφορεί στο facebook ας πουμε. Η συγκεκριμένη γυναίκα ομως ειναι φιλλέληνας, έχει έρθει Ελλάδα, της έχουν συμπεριφερθεί άψογα, δε την έκλεψε κανεις και ποτέ και όπου πάει λέει τα καλύτερα για την Ελλάδα. Δεν ειναι ολοι έτσι. Και γενικά πρέπει να εισαι τουλάχιστον ανευθηνος σαν πολιτης της Ε.Ε. ή οποισδαηποτε χωρας για να κρίνεις τους κατοίκους μιας χώρας ως υπεύθυνους για όλα τα κακά τη στιγμη που η κρίση έχει χτυπήσει όλη την Ευρώπη Πάνω που πεφτουν οι τόνοι σε ένα θρεντ και λες δόξα σοι ο θεός, αρχίζει το βόηθα παναγιά. Τωρα ηρθαμε οι απογευματινοι...να μη σχολιάσουμε??
thermo-sifounas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αγαπητε εχεις μπλεξει λιγο τα μπουτια σου. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι το να καταδικαζεις συλληβδην τους Ελληνες για ολα τα οικονομικα δεινα της Ευρωπης ειναι τεραστια βλακεια. Βλεπεις πουθενα σε αυτο το βιντεο να απανταει η Κατεριναρα σε αυτα τα ζητηματα; Εγω βλεπω ενα τουρλουμπουκι αποψεων, οπου αναφερονται τα ελληνικα νησια που κανουμε μπανιο (!), η δημοκρατια, το οτι μιλαει η Κατερινα 5 ξενες γλωσσες (στα @@@ μας θα μπορουσε να της απαντησει καποιος. Σα να βγαζει ενας Γαλλος ενα βιντεο και να σου λεει Marcel Proust,Tour Eiffel,Auguste Rodin, Voltaire, fondu au chocolat, Κοινως ο,τι του φανει του λωλοστεφανη...
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αντε παλι. Πες ενα παραδειγμα πχ για την μη υποψηφιοτητα του Σαμαρακη υπηρχε καταιγισμος επιστολων αντιδρασης απο διαννουμενους της εποχης που φωναζανε για πολιτικη σκοπιμοτητα και αν γινεται με πηγη. Αλλιως δεν βγαινει ακρη. δεν καταλαβαινω που θελεις να καταληξεις. εγω σου ειπα,δεν ξερω αν οφειλεται σε σκοπιμοτητα η απλως ας ανθρωπινη βλακεια,αλλα ειναι γεγονος η καταφορη αδικια που δεν πηρε ποτε ο Παπ το νομπελ. επομενως μια επιχειρηματολογια που βασιζεται στο ποσα βραβεια πηρε η δεν πηρε καποιος,ειναι εξορισμου ακυρη. αυτο λεω. διαφωνεις;
tsifotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 δεν καταλαβαινω που θελεις να καταληξεις. εγω σου ειπα,δεν ξερω αν οφειλεται σε σκοπιμοτητα η απλως ας ανθρωπινη βλακεια,αλλα ειναι γεγονος η καταφορη αδικια που δεν πηρε ποτε ο Παπ το νομπελ. επομενως μια επιχειρηματολογια που βασιζεται στο ποσα βραβεια πηρε η δεν πηρε καποιος,ειναι εξορισμου ακυρη. αυτο λεω. διαφωνεις; οχι απλα ειμαι της γνωμης οτι μια κατηγορια για κλοπη χρειαζεται και να στηριζεται καπως αλλιως ας μενει ως προβληματισμος και παντα με επιφυλαξη, οχι λογια του αερα. Αυτα απο 'μενα. Για το ΟΝΤΟΠΙΚ της υποθεσης: Το θεμα αποκτα ενδιαφερον. Οπως πηγα να βαλω youtube link για το προηηουμενο ποστ επεσα σε μια παρεμφερη γιουτουμπικη προταση. Επειδη ειμαι καμενος το ειδα. Εν ολιγοις, Η Μουτσατσου σε αυτη την συνεντευξη σε ξενο μεσο, τα χωνει στο υπουργειο πολιτισμου γιατι ειχε κανει κανει εκει προταση για international open air film festival στην αθηνα το οποιο δεν ηθελε επιδοτηση παρα μονο το greek goverment blessing οπως ειπε αφου μπορουσε να βρει χορηγους. Την ειχανε στο περιμενε για 2,5 χρονια και στο τελος το κανανε μονοι τους με κρατικο χρημα καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω(!) αφηνοντας την απεξω οπως και τους χορηγους και ξενους σελεμπριτυ που ηθελε να φερει. Επισης οσο το ακουσατε εσεις αλλο τοσο κι εγω. Εγινε στον βροντο απλα για να ξοδευτει δημοσιο χρημα. Με πραγματικη οργη (και οχι την ψευτικη του I AM HELLENE) τα χωνει μεν στο ελληνικο υπουργειο αλλα παρα ολα αυτα διατηρει την ψυχραιμια της και την πιστη στον ελληνικο λαο που του ζηταει να ειναι furious too. Ρε μηπως πεσαμε να την φαμε βιαστικα ή απλα πεφτουμε σε κατι στημενο για μην περναει απαρατηρητη (οπως περασε στο hangover); http://www.youtube.com/watch?v=g0umAt_hrtY
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Και καμια κριτικη επιτροπη σε ταλεντ σοου μια χαρα θα της καθοταν. Θα θεατρινιζει παρεα με τον Μουρατιδη οπως στο βιντεο, το σοου θα πουλαει, ολοι ευχαριστημενοι θα ναι. Τι σου κανει ενας Χελίν.
xri_ni Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.....πιστευω πως το εκανε για προσωπική της προβολή και μόνο.
pournaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Σωστή σα σκέψη. Ομως αυτό δε σημαίνει πως επειδή ο στόχος μας ειναι να κοιτάμε μπροστά, ενοχλεί να παίρνουμε και παραδείγματα πολιτισμού απ τους παλαιούς. Δεν ειναι μόνο οι αρχαίοι στο φινάλε. Και το έπος του 40 αποτελεί αξιοζήλευτη μνήμη για να αντιληφθεί κανείς πως όταν λειτουργούμε ενωμένα μπορουμε να πετυχουμε πολλά. Πάντα θα υπάρχουν προδότες κτλ κτλ...ανέκαθεν υπήρχαν. Το θέμα ειναι να τους περιθωριοποιούμε και όχι να τους κάνουμε ήρωες ή ακόμα χειρότερα, πολιτικούς. Επειδή αναφερθήκαμε στους Αρχαίους για ένα πράγμα μπορω να πω οτι μας βάζανε τα γυαλιά. Μπορει να έκαναν οτι έκαναν, να φιλοσοφουσαν κτλ, στο πόλεμο ομως ηταν όλοι τους πρωτη γραμμή. Ειδικά οι αριστοκράτες...Εδω οι δικοί μας κοιτανε πως θα αποφύγουν μια απλή θητεία κολέγιο...:-P:-P Eπίσης το να επικαλείσαι σε κάποια θέματα τους προγόνους σου, δεν ειναι κακό, ούτε σε κάνει εθνικιστη όπως λανθασμένα βαφτίζουν κάποιους που το κάνουν. Το θέμα ειναι να κάνουμε και καλή κριτική του εαυτού μας πριν επικαλεστούμε τι έκαναν κάποιοι παλαιότερα... Αλλο να παιρνεις παραδειγματα απο την ιστορια σου, κι αλλο να την εχεις σημαια για να κρυψεις οτι τα τελευταια χρονια εχεις κανει μια τρυπα στο νερο, και πρεπει καπως να το αντισταθμισεις, οποτε ανασυρεις ανα πασα στιγμη το τι εγινε πριν 3 χιλιαδες χρονια. Τωρα, οσον αφορα τη νεοτερη ιστορια... δεν ειναι και στα υπερ μας να τη θυμομαστε, γιατι μια χαρα ενωμενοι ημασταν οσο ειχαμε τους αλλους στο κεφαλι μας, αλλα μολις πηραμε τα ηνια... τα καναμε αλλη μια φορα σκατα. Μηπως να θυμηθουμε τι εγινε αμεσως μετα την απελευθερωση του '21 με ποσες και ποιες κυβερνησεις πορευθηκεμε, και τι συνωμοσιες παιχτηκαν απο τοτε για την καρεκλα, η να παμε πιο κοντα στο '40 που πρεπει να ειμαστε ο μοναδικος λαος, που αντι να μαζεψει τα κομματια του (ενωμενος...) μετα απο εναν παγκοσμιο πολεμο οπως καναν ολοι, εμεις πρωτοτυπησεμε και σε αυτο και ριξαμε εναν εμφυλιο (παλι για τη γαμημεμνη την καρεκλα).
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλα οχι οτι το υπουργειο πολιτισμου ειναι τρομερο. Ακομα θυμαμαι την μαλακια με την ταινια για τον Αλεξανδρο. Ηρθανε στο υπουργειο για να ζητησουνε την συνδρομη τους, να μπουν σαν χορηγοι και να γυριζοταν το εργο εδω, μπορειτε να μαντεψετε ποιος ηταν τοτε υπουργος και τωρα παει και για PRO-. Η απαντηση ηταν "η ελλαδα και η ιστορια της δεν εχει αναγκη τετοιας προβολης" Ακομα το θυμαμαι, στον αντ1 το ειχα δει τοτε να το λεει ο μπενι. Φανταστειτε τωρα να πηγαινανε στους βοριους μακεδονες, που κανουν αμαν για την εθνικη τους ταυτοτητα (δεν ειναι του θεματος αυτο) που θα κανανε κωλοτουμπες για να πανε σε αυτος. Θα λεγαμε για προδοσια, για μισος κατα της ελλαδας κλπ κλπ.
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οχι απλα ειμαι της γνωμης οτι μια κατηγορια για κλοπη χρειαζεται και να στηριζεται καπως αλλιως ας μενει ως προβληματισμος και παντα με επιφυλαξη, οχι λογια του αερα. Αυτα απο 'μενα. παρανοησες.εγω την κλοπη την χρησιμοποιησα με μεταφορικη σημασια.οχι την δικονομικη της. νομιζα ηταν ξεκαθαρο αυτο απο την αρχη. και αφου το ξεκαθαρισαμε αυτο,ξαναρωταω: συμφωνεις οτι ο Παπ επρεπε να παρει το βραβειο νομπελ αλλα για καποιον αγνωστο λογο δεν το πηρε,επομενως δεν εχει τελικα σημασια το ποσα βραβεια νομπελ πηρε η δεν πηρε καποιος; οχι απλα ειμαι της γνωμης οτι μια κατηγορια για κλοπη χρειαζεται και να στηριζεται καπως αλλιως ας μενει ως προβληματισμος και παντα με επιφυλαξη, οχι λογια του αερα. Αυτα απο 'μενα. Για το ΟΝΤΟΠΙΚ της υποθεσης: Το θεμα αποκτα ενδιαφερον. Οπως πηγα να βαλω youtube link για το προηηουμενο ποστ επεσα σε μια παρεμφερη γιουτουμπικη προταση. Επειδη ειμαι καμενος το ειδα. Εν ολιγοις, Η Μουτσατσου σε αυτη την συνεντευξη σε ξενο μεσο, τα χωνει στο υπουργειο πολιτισμου γιατι ειχε κανει κανει εκει προταση για international open air film festival στην αθηνα το οποιο δεν ηθελε επιδοτηση παρα μονο το greek goverment blessing οπως ειπε αφου μπορουσε να βρει χορηγους. Την ειχανε στο περιμενε για 2,5 χρονια και στο τελος το κανανε μονοι τους με κρατικο χρημα καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω(!) αφηνοντας την απεξω οπως και τους χορηγους και ξενους σελεμπριτυ που ηθελε να φερει. Επισης οσο το ακουσατε εσεις αλλο τοσο κι εγω. Εγινε στον βροντο απλα για να ξοδευτει δημοσιο χρημα. Με πραγματικη οργη (και οχι την ψευτικη του I AM HELLENE) τα χωνει μεν στο ελληνικο υπουργειο αλλα παρα ολα αυτα διατηρει την ψυχραιμια της και την πιστη στον ελληνικο λαο που του ζηταει να ειναι furious too. Ρε μηπως πεσαμε να την φαμε βιαστικα ή απλα πεφτουμε σε κατι στημενο για μην περναει απαρατηρητη (οπως περασε στο hangover); καθολου περιεργο τι της κανανε. Ειχε προκυψει παρομοιο θεμα και με τους Ολυμπιακους Αγωνες,το οποιο μαλιστα εφτασε και στα δικαστηρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα