pournaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 On topic: μπορείτε να δώσετε το λινκ με το στρινγκ της μουτσάτσου; Πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια πληροφόρηση για να συμμετέχουμε στο παρόν, οκ; Off topic: μικιέους.- Σελιδα 9, ενοχος Toufas.
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εμενα παντως δεν μου αρεσε που κρυβεται πισω απο του αρχαιους. Οι αρχαιοι εκανα καποια πραγματα για τα οποια εμειναν στην ιστορια (παγκοσμια), προσωπικα πιστευω οτι εναι βλαστημια το να επικαλεισαι αυτους τους ηρωες για να κρυψεις τις δικε σου βρωμιες. http://jungle-report.blogspot.co.uk/2012/04/stand-up-comedy.html εδω εχει κατι ωραιο να δεις/διαβασεις.
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Επειδή μερικοί το έχετε παρακάνει, όποιος γράφει στα... την ιστορία της χώρας που γεννήθηκε, μπορεί να "Γλείψει μια cpu Phenom" ή "Να κάτσει πάνω σε μια DDR3 ram 4 GB" (Mikeius). Στην τελική ρε παιδιά αν δεν σας "αρέσουν" τα προηγούμενα 2500 χρόνια, πάρτε δρόμο και πάτε ... δεν ξέρω και που να στείλω, γιατί λίγο πολύ, όλοι οι λαοί σέβονται την ιστορία τους. Γι αυτό εχουν λυσσάξει και οι Σκοπιανοι με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Λαος χωρίς ιστορία ή που δεν σέβεται την ιστορία του, κάποια στιγμή παίρνει τα... Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. peace Λίγο (εως πολυ) καθυστερημένος, αλλα αλλο να σέβεσαι την ιστορία σου και αλλο να την έχεις παπαρωσει σαν πιπίλα κάθε τρεις και λιγο. "Οταν εμεις χτίζαμε Παρθενώνες, εσεις τρώγατε βελανίδια" Τωρα όμως που πρέπει να τα βάλουμε στον πάτο μας, αυτοί θα βάζουν τα βελανίδια και μεις τους Παρθενωνες. Αν αγκυροβολήσεις στο παρελθόν θα χάσεις σίγουρα το μέλλον και η πραγματική ζωη ειναι το μέλλον. Οσο για το Μουτσατσοβιντεο θα μπορούσα να γράψω πολλά, όπως και θα μπορούσε να μου απαντήσει και κάποιος άλλος για ακόμα περισσότερα. Αλλά εγώ με αυτο το παπατζιλίκι που είδα, ούτε συγκινήθηκα ,ούτε δάκρυα έτρεξαν απο τα μάτια μου. Γέλασα με τη γραφικότητα, τις αστείες τσιριδες και τη κακή ερμηνεία...Ειδικά εκει που μπαίνει ο εθνικός ύμνος να προσδώσει τραγικότητα στο ήδη τραγικό βίντεο, νταξει λέω δεν υπάρχει σωτηρία. Σηκώθηκα απο τη καρέκλα χειροκρότησα παθιασμένα και πήγα να κοιμηθώ με τις κάλτσες φορεμένες γιατί αύριο θα ξημέρωνε μια νεα μέρα και έπρεπε να με βρει προετοιμασμένο. Εντελώς φιλικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 "Οταν εμεις χτίζαμε Παρθενώνες, εσεις τρώγατε βελανίδια" προτιμώ το "όταν εσείς είσασταν πάνω στα δέντρα, εμείς τα είχαμε κάψει και χτίζαμε μεζονέτες"
Jack Skellington Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Λίγο (εως πολυ) καθυστερημένος, αλλα αλλο να σέβεσαι την ιστορία σου και αλλο να την έχεις παπαρωσει σαν πιπίλα κάθε τρεις και λιγο. "Οταν εμεις χτίζαμε Παρθενώνες, εσεις τρώγατε βελανίδια" Ανήλικε έμενα ανέφερες ως καθυστερημένο ; Κοίτα να δεις μεγάλε, γιατί έχει παραγίνει. Όπως δεν είναι σωστό να αναφέρεσαι σε άλλους λαούς, με το "Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, εσεις τρώγατε βελανίδια" έτσι δεν είναι σωστό το απαξιώνουμε και τα πάντα. Και επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω και ακούω τους νεοέλληνες με τα παπούτσια τον 100 ευρώ, και τα iphone των 300, να λένε λαλακιες του τύπου : είμαστε Έλληνες ; - και τι ήταν οι Έλληνες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, το ανέφερα και πριν ρε παλικάρια. ΔΡΟΜΟ! πάτε όπου αλλού νομίζετε, ότι θα έχετε την αντιμετώπιση που θέλετε. Βλέπετε οι γονείς μας και οι παππούδες μας, που φτάσανε το μέλλον μας με την ψήφο τους και την αδιαφορία τους. Εσείς αντί για την εθνική ενότητα, ώστε έχουμε ενα καλύτερο αύριο, προτιμάτε της ειρωνείες και το παραμυθάκι των βολεμένων.. Όσο για τον Σπύρο, με το βίντεο "Ιm LALAKAS"... όχι ρε λαλακα Σπύρο, ο μαλάκας δεν είμαι εγώ.. Εγώ ψήφισα 2 φορές από τότε που ενηλικιώθηκα και δεν έδωσα σε κανέναν προδότη την ψήφο μου. Αυτοί οι λαλακιες που αναφέρεσαι, σίγουρα δεν θα δούνε το βίντεο σου, όποτε το ΠΟΥΛΙ!! ΤΕΛΟΣ
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ανήλικε έμενα ανέφερες ως καθυστερημένο ; Σε μενα αναφερόμουν. Οτι σου απαντάω λιγο (εως πολυ) καθυστερημένα. Αποτυχημένο χιούμορ με το καθυστερημένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ανήλικε έμενα ανέφερες ως καθυστερημένο ; Κοίτα να δεις μεγάλε, γιατί έχει παραγίνει. εννοούσε ότι καθυστέρησε να απαντήσει στο post σου...
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 προτιμώ το "όταν εσείς είσασταν πάνω στα δέντρα, εμείς τα είχαμε κάψει και χτίζαμε μεζονέτες" Όταν εσείς τρώγατε πέτρες, εμείς είχαμε ήδη χοληστερίνη.
pavlos1908 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 επεσε και αυτο λογω πνευματικων δικαιωματων, ευτυχως που το εχουν ανεβασει και αλλοι χρηστες.
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ανήλικε έμενα ανέφερες ως καθυστερημένο ; Κοίτα να δεις μεγάλε, γιατί έχει παραγίνει. Όπως δεν είναι σωστό να αναφέρεσαι σε άλλους λαούς, με το "Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, εσεις τρώγατε βελανίδια" έτσι δεν είναι σωστό το απαξιώνουμε και τα πάντα. Και επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω και ακούω τους νεοέλληνες με τα παπούτσια τον 100 ευρώ, και τα iphone των 300, να λένε λαλακιες του τύπου : είμαστε Έλληνες ; - και τι ήταν οι Έλληνες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, το ανέφερα και πριν ρε παλικάρια. ΔΡΟΜΟ! πάτε όπου αλλού νομίζετε, ότι θα έχετε την αντιμετώπιση που θέλετε. Βλέπετε οι γονείς μας και οι παππούδες μας, που φτάσανε το μέλλον μας με την ψήφο τους και την αδιαφορία τους. Εσείς αντί για την εθνική ενότητα, ώστε έχουμε ενα καλύτερο αύριο, προτιμάτε της ειρωνείες και το παραμυθάκι των βολεμένων.. Όσο για τον Σπύρο, με το βίντεο "Ιm LALAKAS"... όχι ρε λαλακα Σπύρο, ο μαλάκας δεν είμαι εγώ.. Εγώ ψήφισα 2 φορές από τότε που ενηλικιώθηκα και δεν έδωσα σε κανέναν προδότη την ψήφο μου. Αυτοί οι λαλακιες που αναφέρεσαι, σίγουρα δεν θα δούνε το βίντεο σου, όποτε το ΠΟΥΛΙ!! ΤΕΛΟΣ Αν παιξει καμμια τετοια τιμη, θελω ενα 4αρι.
deesnider Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 [/b] έτσι δεν είναι σωστό το απαξιώνουμε και τα πάντα. Απαξιώνονται αυτοί που τους αξίζει και όχι οι πάντες και τα πάντα... Απαξιώνονται οι κολλημένοι στους Παρθενώνες, οι οποίοι τους προτάσσουν μια ολόκληρη ζωή ως ...ατράνταχτο επιχείρημα και ως μόνη απόδειξη του υποτιθέμενου δικαιώματός τους να ...απαιτούν σεβασμό και αναγνώριση, ενώ στην ουσία είναι χαμένα κορμιά. Φαντάσου ένα αποδεδειγμένα στυγνό εγκληματία, ο οποίος διαμαρτύρεται για την καταδίκη του και την αμφισβητεί, με το ...επιχείρημα: «Ξέρετε ...ρε(!) ποιος ήταν ο ...παππούς μου; Ο καλύτερος άνθρωπος! Ο μεγαλύτερος ευεργέτης!» Λογικό έτσι; Δε μπορείς να πεις... Και επειδή έχω βαρεθεί...ΔΡΟΜΟ! πάτε όπου αλλού νομίζετε, ότι θα έχετε την αντιμετώπιση που θέλετε. Εδώ το «έχασες» τελείως... Όχι αρχηγέ μου! Το αν έχεις εσύ, η ο οποιοσδήποτε άλλος ...βαρεθεί, δε σημαίνει «Δρόμο! Πάτε όπου αλλού νομίζετε!» Πουθενά δε θα πάνε οι άλλοι, εκτός κι αν το θέλουν, όπως εγώ για παράδειγμα. Θα μείνουν και θα φτύνουν στα μούτρα, όλους εκείνους που κατάντησαν τη χώρα έτσι όπως την κατάντησαν. Ακόμα κι αν επιλέξουν να φύγουν δε - για λίγο ή και για πάντα ακόμα - θα συνεχίζουν τη σκληρή στάση τους, απέναντι στους χούλιγκανς του ντέρμπι « Α.Ο. Παρθενών vs Common Sense». Αν βαρέθηκες, πήγαινε ο ίδιος να τους κλείσεις το στόμα - ή να τους διώξεις - με το ζόρι. Διαφορετικά...ωτοασπίδες! Εσείς αντί για την εθνική ενότητα, ώστε έχουμε ενα καλύτερο αύριο, προτιμάτε της ειρωνείες και το παραμυθάκι των βολεμένων.. Η «εθνική ενότητα», εγγυάται το «καλύτερο αύριο», ασχέτως του αν βασίζεται στον παραλογισμό, την άρνηση της πραγματικότητας και την προγονολαγνεία... Αδιάσειστο επιχείρημα! Αποτελεί «ειρωνεία» το να κρίνεις τους «δικούς» σου, με τα ίδια μέτρα και σταθμά που κρίνεις και όλους τους υπόλοιπους...Μπα! Εγώ ως «αντικειμενικότητα» το ξέρω αυτό... Αποτελούν «παραμυθάκι των βολεμένων», οι ...πίπες στον κάθε πολιτικάντη προκειμένου να «τακτοποιηθεί το δικό μου παιδί κι άσε τους άλλους να τραβιούνται», παράλληλα με την εκ του ασφαλούς κριτική περί «δημόσιων τεμπέληδων» και όχι υποκρισία... Αποτελεί «παραμυθάκι των βολεμένων», η αποδοχή της κρατικής επιδότησης - όσο διεφθαρμένο είναι το σύστημα που την παρέχει, άλλο τόσο είναι και όποιος τη δέχεται - προκειμένου να σταματήσω να είμαι παραγωγικός αλλά, προς θεού, να μη σταματήσω να πληρώνομαι για το τίποτα που παράγω και όχι αυθεντική τεμπελιά... Ένα «καλύτερο αύριο» βασισμένο σε τέτοια φαινόμενα, σου το χαρίζω με όλη μου την καρδιά. Όταν όμως το αύριο γίνει σήμερα, βρες μόνος σου τον τρόπο να εξηγήσεις στα παιδιά σου, το γιατί αυτό το σήμερα είναι καλύτερο. Αν έχεις φροντίσει να τους ποτίζεις το μυαλό από νωρίς, με Παρθενώνες και ένδοξο παρελθόν, στερώντας τους τη δυνατότητα να σκέφτονται αντικειμενικά, ίσως και να μη σε αντιμετωπίσουν σαν ανόητο...
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και την κριτική η Κατερίνα Μουτσάτσου κατεβάζει το βίντεο που την κριτίκαρε με γλαφυρό τρόπο: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=193235 Το κοριτσάκι είναι απλά θλιβερό.
status Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και την κριτική η Κατερίνα Μουτσάτσου κατεβάζει το βίντεο που την κριτίκαρε με γλαφυρό τρόπο: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=193235 Το κοριτσάκι είναι απλά θλιβερό. Because the Greek invented the concept of Copyright Infringement, ow wait. Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στις ινδίες στο Λος Άμπελες. Ο Σταλλμαν τι άποψη έχει επί τούτου; ;ρ
angmar Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ωραία, έγινε μόδα κι αυτή η μαλακία τώρα... Χέσε μας ρε Βασίλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα