totem_lost Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Λίγοι; Έτσι στα γρήγορα σου ανέφερα τρείς. Εδώ που τα λέμε, στρατιωτικά η Ελλάδα υπήρξε πάντα ο τελευταίος τροχός της αμάξης και αμελητέα ουσιαστικά δύναμη, αν είμαστε ειλικρινείς. Πιστεύεις παρολ' αυτα οτι αυτό έχει καμία σχέση με την εθνική υπερηφάνεια;
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν είπα οτι μόνο οι Έλληνες το κάνανε όλα αυτά. Λεω οτι λίγοι ακόμα κάναν παρόμοια πράματα! Αξιωματικός όταν ήμουν στρατό μου είπε οτι άν γίνει πόλεμος πρώτος αυτός θα φύγει..Και ήμουν και ειδικές δυνάμεις! ωραια,θα κοιμαμαι ησυχος.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ωραια,θα κοιμαμαι ησυχος. Δε Νομίζω Τάκη;
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τα youtube comments θα μου πουν εάν το βίντεο το έφτιαξε η ηθοποιός για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα; Δεν είπα για το αν άρεσε στους υπόλοιπους, άλλο αυτό. To video ειναι ενα ανελεητο circle jerk. A group discussion or activity between like-minded individuals that validates mutual biases or goals in a non-confrontational environment.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ετσι βλεπω εγω την εθνικη υπερηφανια. Ναι προσωπικα αισθανομαι και εγω υπερηφανος που ειμαι Ελληνας τοσο επειδη ειχα την τυχη να γεννηθω κατω απο τοσο βαρια ιστορια οσο και το οτι προσπαθω οσο μπορω ολα μου τα χρονια να γινω καλυτερος και ανταξιος της κληρονομιας μου. Just my two cents. Έχουμε το κακό ώς Έλληνες να τελειώνουμε την Ιστορία μας το 300 π.χ. Στον σκοταδισμό 1000 χρόνων της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας δεν συμμετείχαμε εμείς έτσι; Βέβαια το αποκορύφωμα είναι η νεότερη ιστορία. Γεμάτη πισώπλατα μαχαιρώματα, λαμογιές, κλεψιές, πουστιά, ρουφιανιά, πελατειακά κράτη και ότι άλλο θες εσύ.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Για ποιόν σκοταδισμό μιλάς; Επίσης 1000 χρόνια αυτοκρατορία κάτι θα κάνανε σωστά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Για ποιόν σκοταδισμό μιλάς; Επίσης 1000 χρόνια αυτοκρατορία κάτι θα κάνανε σωστά. Προφανώς αναφέρεται στον σκοταδισμό του Βυζαντίου. Εσύ, σε ποιά 1.000 χρόνια αυτοκρατορία αναφέρεσαι; Πότε η Ελλάδα είχε 1.000 χρόνια αυτοκρατορία;
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Σοβαρά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει ανθέλληνας; Θα καταλάβεις από μόνος σου στις 6 Μαΐου τι σημαίνει ανθέλληνας.
SlackulatoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 1000 χρόνια διήρκησε ο σκοταδισμός στο Βυζάντιο; Στο Βυζάντιο αναφέρομαι και εγώ προφανώς.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 1000 χρόνια διήρκησε ο σκοταδισμός στο Βυζάντιο; Στο Βυζάντιο αναφέρομαι και εγώ προφανώς. Γιατί μιλάτε για το Βυζάντιο κι όχι για την Κινέζικη Αυτοκρατορία; Ή για κάποια άλλη άσχετη με το θέμα μας αυτοκρατορία;
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατί μιλάτε για το Βυζάντιο κι όχι για την Κινέζικη Αυτοκρατορία; Ή για κάποια άλλη άσχετη με το θέμα μας αυτοκρατορία; ελλας ελληνων χριστιανων!
SlackulatoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχει να κάνει η κινεζική αυτοκρατορία με το παρελθόν της ελληνικής ιστορίας;
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το οτι δεν ηταν Ελληνικη η Βυζαντινη Αυτοκρατορια δεν σημαινει ότι οι Ελληνες δεν αποτελουσαν το βασικότερο στοιχείο της στο πολιτισμικό κυρίως κομμάτι. Κατα τα αλλα σκοταδισμός υπήρχε σε όλη την Ευρώπη εκεινη την περίοδο και όχι μονο στο Βυζαντιο.
KilliK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Θα καταλάβεις από μόνος σου στις 6 Μαΐου τι σημαίνει ανθέλληνας. Βingo.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δε μας έφτανε η μία συβιλική απάντηση, πιάσαμε τα bingo. Το προηγούμενο τσιτάτο, πάντως, είχε περισσότερο γούστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα