Andreas2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ξέρετε καμμιά καλή δίαιτα online;Εγώ κάνω τώρα της Ζώνης και βρήκα online δωρεάν νόμιμα την Orac.Ξέρετε καμμιά άλλη να προτείνετε;Αν θέλετε κιόλας pmάρετε με.
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναι οκ, μόνο που αν δεν κάνω τραγικό λάθος η κάθε διατροφή εξαρτάται από το ίδιο το άτομο. Δεν παχαίνουμε ούτε αδυνατίζουμε όλοι το ίδιο, καθένας από εμάς χρειάζεται διαφορετική πρόσληψη θερμίδων. Αντρέα άσε τα online, άσε και τις copy/paste δίαιτες και βρές εναν καλό διατροφολόγο. Μια φορά θα τα σκάσεις για επίσκεψη και θα προσδιορίσει το πρόγραμμά σου στο φαγητό που σου αρέσει. Θα δείς σημαντική διαφορά.
Septum Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το πλανο που βλεπεις ειναι ενα πλανο ορισμενων θερμιδων και απευθυνεται σε ατομα με Χ βαρος.Επισης για να χασεις λιπος δεν χρειαζεσαι συγεκριμενες τροφες.Ασκηση(αεροβια κυριως μαζι με βαρη θα βοηθηθεις πολυ),κοβεις αναψυκτικα και γλυκα,μειωνεις λιγο αρχικα την ποσοτητα του φαγητου σου-κυριως τους υδατανθρακες οπως ψωμι,ρυζι μακαρονια,πατατες,δημητριακα και τα πολλα λιπη.Σε περιπτωση αποτομης μειωσης θερμιδων,θα προκαλεσεις μεγαλη απωλεια μυικης μαζας και μικρης απωλειας λιπους,χρειαζεται προσαρμογη και σταδιακη μειωση.Δεν χρειαζεσαι διαιτα αλλα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το πλανο που βλεπεις ειναι ενα πλανο ορισμενων θερμιδων και απευθυνεται σε ατομα με Χ βαρος.Επισης [b]για να χασεις λιπος δεν χρειαζεσαι συγεκριμενες τροφες[/b].Ασκηση(αεροβια κυριως μαζι με βαρη θα βοηθηθεις πολυ),κοβεις αναψυκτικα και γλυκα,μειωνεις λιγο αρχικα την ποσοτητα του φαγητου σου-κυριως τους υδατανθρακες οπως ψωμι,ρυζι μακαρονια,πατατες,δημητριακα και τα πολλα λιπη.Σε περιπτωση αποτομης μειωσης θερμιδων,θα προκαλεσεις μεγαλη απωλεια μυικης μαζας και μικρης απωλειας λιπους,χρειαζεται προσαρμογη και σταδιακη μειωση.Δεν χρειαζεσαι διαιτα αλλα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. λολ σωστά όλα αυτά αλλα είναι αντίθετα με την αρχική σου προταση
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τα λίπη, τα δημητριακά και τα άμυλα δεν είναι οι μοναδικές τροφές Νίκο Ο Septum άλλωστε μιλάει για περιορισμό, όχι κατάργηση. Γνωστός μου, το διατροφολόγιο του οποίου περιείχε όλα τα παραπάνω αλλά σε φυσιολογικές ποσότητες και πάλι έχασε αρκετά κιλά. Δεν θέλει δα και υπερβολική προσπάθεια, μέτρο και αυτοέλεγχο θέλει.
nicoc89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εγω τρώω σαν ζώο και δεν εχω πάει ποτε σε διατροφολόγους
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο μεταβολισμό Γαμώτο. Τόσο εγώ όσο και η κοπέλα μου τα προηγούμενα χρόνια δεν προσέχαμε καθόλου το τι τρώγαμε. Μιλάμε για junk όσο δεν πάει, από βρώμικα, πίτσες, mac, burgers κ.λπ. Εγώ πήγα αισίως στα 90φεύγα, αυτή άντε να πήρε ένα κιλό. Γαμώτο.
traganeus Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πρόγραμμα θέλει με τα γεύματά σου ετσι ώστε να μην πεινάσεις πολύ κάποια στιγμή της μέρας και να πέσεις με τα μούτρα στα πιτόγυρα. Εγώ πχ που σηκώνομαι στις 1-2 κά8ε μέρα και κοιμάμαι 3-4 δεν μπορώ να προγραμματίσω καλή διατροφή
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναι ο ύπνος παίζει σημαντικότατο ρόλο όπως επίσης και ο καφές. Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε εσάς, αλλά άπαξ και πιώ καφέ το πρωί δεν έχω καθόλου όρεξη για φαϊ μετά. Επίσης, είναι προτιμότερο να τρώμε πολλά (5-6) μικρότερα γεύματα κάθε μέρα παρά 1-2 "κύρια".
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο μεταβολισμό Γαμώτο. Τόσο εγώ όσο και η κοπέλα μου τα προηγούμενα χρόνια δεν προσέχαμε καθόλου το τι τρώγαμε. Μιλάμε για junk όσο δεν πάει, από βρώμικα, πίτσες, mac, burgers κ.λπ. Εγώ πήγα αισίως στα 90φεύγα, αυτή άντε να πήρε ένα κιλό. Γαμώτο. Αυτή πήρε ένα κιλό και μετά σε χώρισε γιατί έγινε(ς) τόφαλος?
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτή πήρε ένα κιλό και μετά σε χώρισε γιατί έγινε(ς) τόφαλος? Όχι, αλλά η γκρίνια γκρίνια
gokuthelegend Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναι οκ, μόνο που αν δεν κάνω τραγικό λάθος η κάθε διατροφή εξαρτάται από το ίδιο το άτομο. Δεν παχαίνουμε ούτε αδυνατίζουμε όλοι το ίδιο, καθένας από εμάς χρειάζεται διαφορετική πρόσληψη θερμίδων. Αντρέα άσε τα online, άσε και τις copy/paste δίαιτες και βρές εναν καλό διατροφολόγο. Μια φορά θα τα σκάσεις για επίσκεψη και θα προσδιορίσει το πρόγραμμά σου στο φαγητό που σου αρέσει. Θα δείς σημαντική διαφορά. υποθέτω ότι δεν υπάρχει στάνταρ τιμή αλλά πόσα πρέπει να χώσουμε περίπου; προσπαθώ εδώ και 9 μήνες να χάσω 16 κιλά και δεν μπορώ.
akpe Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ζευγάρι γνωστών μου που πήγαν πρίν από κανένα χρόνο έδωσαν νομίζω €40 ή €50.
traganeus Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δοκίμασε και ένα τεστ δυσανεξείας. Δεν είναι 100% οτι θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις αλλα πολλές φορές βοηθάει. Εμένα η μάνα μου έχει χάσει μέχρι στιγμής 5 κιλά (1,5 μήνα) και συνεχίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα