Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξουν εκπτώσεις σε εισιτήρια για τους ετεροδημότες ψηφοφόρους?Απο τα τμήματα ετεροδημοτών των κομμάτων δεν θα δοθούν φέτος εισιτήρια λόγω κρίσης..τουλάχιστον έτσι μου είπαν?Γνωρίζει κανείς κάτι?

Δημοσ.

Για Ελληνες που ζουν εκτος Ελλαδος,ξερει κανεις τιποτα?

Δηλαδη τι γινεται με αεροπορικα εισητηρια?

Στα πληρωνει το κομμα?

Κατι τετοια καταστρεψανε την χωρα....γινεται ακομα και τωρα?

Δημοσ.

Τα κόμματα που δίνουν εισιτήρια πως ξέρουν ότι θα πάω να ψηφίσω αυτούς; Δηλαδή αν πήγαινα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έλεγα «Βενιζέλος ολέ, δώστε κάνα εισιτηριάκι μωρέ να ψηφίσουμε» και μετά εγώ ψήφιζα κάτι άκυρο, πως θα το μάθαιναν;

Φέτος δε ψηφίζω βέβαια, πολλά τα 50€ και πολλή η κούραση από το Κρήτη-Αθήνα-Κρήτη γι αυτό το λόγο.

Δημοσ.

Ειχα μια φιλη παλια στην Γερμανια,που καθε εκλογες επαιρνε απο τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ αεροπορικα εισητηρια κατω απο την μιση τιμη και πηγαινε Ελλαδα για διακοπες και ψηφιζε οτι ηθελε.

Αυτα κι αυτα καταστρεψαν την χωρα.Δεν ξερω αν γινεται ακομα και σημερα.

Δημοσ.

Ούτε που χρειάζεται να πείς ζήτω το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ. Εγώ τις προηγούμενες εκλογές πήγα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και λέω θέλω εισιτήριο, μου έβγαλαν καράβι και ΚΤΕΛ και επιστροφή. Και ούτε καν το ψήφησα.

Δημοσ.

Οπότε συνεχίζεται το ίδιο βιολί και τώρα.

Ορισμένα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν ο κόσμος να έρθει τούμπα!

Δημοσ.

Εγω παιδια πριν απο 2 βδομαδες ειχα παει στα ΚΕΠ να ρωτησω, πως μπορουμε εγω κ η οικογενεια μου να ψηφισουμε(μετα απο αιωνες αποχης) στο τοπο που διαμενουμε σαν ετεροδημοτες.

Οπως ειχα διαβασει στο σαιτ του υπουργειου εσωτερικων,κανεις μια αιτηση κ τη δινεις στα ΚΕΠ, ετσι ωστε να γραφτεις στους εκλογικους καταλογους της περιοχης που διαμενεις.

Η απαντηση που πηρα ηταν πως η διορια εχει τελειωσει στις 20/2.

Εγω που να ηξερα πως θα γινοταν εκλογες,εδω δεν ηξεραν ουτε οι ιδιοι.

Δημοσ.

Ψηφίζεις με σφραγισμένο φάκελο που σου δίνουν και βγάζεις έξω τον δικό σου.

και πάλι που ξέρει ο άλλος ότι θα ρίξεις τον δικό του φάκελο μέσα και όχι ότι θέλεις εσύ;

Δημοσ.

και πάλι που ξέρει ο άλλος ότι θα ρίξεις τον δικό του φάκελο μέσα και όχι ότι θέλεις εσύ;

Δεν το ξέρει. Πως μπορεί να το ξέρει; Μαζί θα μπουν στο παραβάν;;; :confused:

Είναι μια σχέση που βασίζεται στην "εμπιστοσύνη".

Δημοσ.

Μην ακουω χαζα ρε παιδια το εισητηριο το παιρνεις χωρις να σου δουνουν ψηφοδελτια και τετοια, το εχω κανει δυο φορες μια με ΠΑΣΟΚ και μια με ΝΔ οταν ημουν φοιτητης για να κατεβω τσαμπε :lol:.

Επισης για οσους ηταν ψαγμενοι εβγαζες αεροπορικα εισητηρια πηγαινε-ελα με 15 ευρω και αν ησουν κοματοσκυλο δεν πληρωνες φραγκο.

Οσο για καποιον που ειπε οτι αυτα μας φτασαν εδω αυτη ειναι φιλε μου θα ηταν ωραια π@στια οπως τους αξιζει να παρεις τσαμπε εισητηριο και να μην τους ψηφισεις B) γιατι ετσι και εξαλου θα το παρει καποιος αλλος τουλαχιστον ο ψηφος σου να πιασει τοπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...