Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ας μείνει στο συρτάρι μου. Στην τελική εάν είναι να έχω χασούρα, καλύτερα να τον δώσω τσάμπα σε φίλο μου, παρά στο ½ της αξίας του σε κάποιον άγνωστο που πάει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι. Ο σκοπός της πώλησης [σε αυτή την περίπτωση] είναι να έχω κέρδος, ή τουλάχιστον να μην έχω ζημιά. Όχι να ελαχιστοποιήσω τη ζημιά.

Φυσικά εάν είχα ανάγκη τα 50€ θα είχε φύγει ο δίσκος.

Σκέψου το αλλιώς. Η αγορά ακινήτων έχει πιάσει πάτο. Έχω ένα ακίνητο που δε το θέλω πλέον, για το οποίο κάποτε έλαβα προσφορά 2.000.000€. Πλέον δε βρίσκω να το δώσω ούτε με 700.000€, ενώ το κόστος του όταν το έφτιαξα, ήταν 800.000€. Δεν έχω άμεση ανάγκη τα λεφτά ώστε να το σκοτώσω και να έχω ζημιά. Οπότε τι θα κάνω, δε θα το κρατήσω κι ας μου είναι άχρηστο; Ή θα το δώσω... απλά για να φεύγει, χάνοντας λεφτά; Η δεύτερη απόφαση είναι αυτοκτονική.

εγώ θα σου πω το άλλο..

τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχοντας τον δίσκο στο συρτάρι δεν έχεις ζημια??

πως νομίζεις ότι εξασφαλίζει τις καταναλωτικές σου ανάγκες ένας δίσκος στο συρτάρι?

βλέπεις το δέντρο και όχι το δασος..

πουλώντας τον δίσκο 50 euro έχεις κέρδος και όχι ζημια.

η οποια ζημια έχει γίνει από αυτή σου την συναλλαγή δεν προκλήθηκε από την πώληση του δίσκου.. αλλα από την αρχική σου κίνηση να αγοράσεις laptop με εξαρτήματα που δεν χρειάζεσαι..και αυτο ειναι δικη σου ευθύνη και οχι του αγοραστη.

και στην τελική (αυτό δεν είναι γενικό απλά ειδικό για την περίπτωση σου) έλεος :P ο δίσκος κάνει 100 euro καινούργιος (= και ΦΠΑ μέσα) και εγγύηση... εσύ δεν τον αγόρασες καινούργιο δεν έχει την εγγύηση (γιατί είναι μέρος του laptop) και μάλιστα εσένα δεν σου κόστισε ούτε 150 ούτε 100.. (γιατί ως εξάρτημα του laptop η εταιρία σαν πακέτο στο πουλάει πιο φτηνά)

το πουλάς 70 και τσιγκουνεύεσαι τα 20 euro πιο κάτω (Ενώ ήδη έχει περάσει πόσος καιρός που προσπαθείς να βρείς κάποιον!) αυτός που θέλει να βγάλει από την μύγα ξίγκι είσαι εσύ στην συγκεκριμένη περίπτωση :P

και να σου πω και κάτι ακόμη?

παίζει τόσο να βγαίνει ο δίσκος -δηλαδή 50 euro- (αν πάρεις την τιμή του laptop και την διαιρέσεις αναλόγως με τα εξαρτήματα από τα οποια αποτελείται)

οποτε απλά δεν πέτυχες την καλή να τον πουλήσεις για καινούργιο και να βγάλεις 3 φορες τα λεφτά που έβαλες (κάνοντας την λάθος κίνηση μάλιστα! δηλαδή να αγοράσεις κάτι με προδιαγραφές που δεν χρειάζεσαι)

δηλαδή και έκανες λάθος και θέλεις να κανεις γερή κονόμα :P

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τετοιου ειδους θεωριες εχω ακουσει πολλες στο πανεπιστημιο, ως αποφοιτος οικονομικων. Προσωπικη μου αποψη? Καλες ειναι αλλα μην το παρατραβας.

Και ο πληγωμενος εγωισμος ζημια ειναι, καθως και ο κοπος και ο χρονος/εξοδα πωλησης καποιου αντικειμενου. Ειδικα σε τετοιες μικροσυναλλαγες.

Στην τελικη ο,τι και να λες, ο καθενας θα βαζει ο,τι τιμη θελει, και αλιμονο αν ηταν αλλιως.

Υπαρχει thread στο οποιο ρωταμε ποια ειναι η ενδεικτικη τιμη για το ταδε αντικειμενο. Ρωταμε, παιρνουμε απαντησεις και αναλογα αποφασιζουμε αν αξιζει τον κοπο να βαλουμε αγγελια. Δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση.

Και που ξερεις δηλαδη οτι αυτος ο δισκος η καρτα γραφικων που εχες στο συρταρι σου δεν θα χρησιμευσουν καπου στο μελλον που τωρα δεν μπορεις να φανταστεις? Ισως σκασει καποιος δισκος δικος σου η φιλου σου καποιο Σαββατο απογευμα και αυτη η ρεζερβα σε σωσει. Ισως τον κανεις δωρο η τον χρησιμοποιησεις για ενα συστηματακι που θα φτιαξεις για ενα συγκεκριμενο σκοπο τον οποιο μπορει να εξυπηρετησει. Η ισως το κρατησεις ετσι απλα για ενθυμιο. Εχω ενα δισκο 800MB που εδω και κατι χρονια εξυπηρετει τελεια το σκοπο του ως paperweight. Αν ηθελες να τον αγορασεις για 2 ευρω θα ελεγα οχι!

Δημοσ.

Παιδιά, παρατηρώ ότι πολλοί λέτε το εξής, ότι εφόσον πουλάω κάτι σημαίνει ότι δεν το χρειάζομαι άλλο και ότι έχει βγάλει τα λεφτά του. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, εγώ όπως ανέφερα σε ένα μύνημα στην πρώτη σελίδα, "σκότωσα" ένα psp στο 40% της τιμής που το αγόρασα, και ότι λυπήθηκα που το πούλησα σε τόσο χαμηλή τιμή. Μετά απάντησε ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα και είπε ότι για να το πουλάω σημαίνει ότι δεν το χρειάζομαι πλέον, το έχω στο συρτάρι και κάθεται, και ότι τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Ξαναλέω όμως ότι δεν είναι μόνο αυτό, φίλε μου εγώ το psp το δούλευα ακόμη όσο το είχα, δηλαδή ασχολούμουν μαζί του, δεν το είχα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Το θέμα είναι ότι είμαι άνεργος πάνω από 2 χρόνια και χρειαζομαι κάποια χρήματα και έτσι αναγκάστικα να το πουλήσω, παρότι το χρησιμοποιούσα ακόμη. Οπότε δεν έχεις σκεφτεί και την επιλογή ότι κάποιος μπορεί να χρειάζεται τα χρήματα γιατί τα έχει μεγάλη ανάγκη για κάποιο λόγο. Εγώ προσωπικά αν δεν είμουν άνεργος και δεν είχα πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα το κράταγα κι άλλο το psp.

Δημοσ.

supply and demand people

αν δεν βρίσκεται να πουλησετε τοτε μαλλον θελετε πολλα οταν υπαρχουν λιγα

επισης αν νομιζει καποιος οτι αδικειται απο τους υπολοιπους exclamation.png πωλητες exclamation.png μπορει να το βαλει σε δημοπρασια στο ebay...

Παιδιά, παρατηρώ ότι πολλοί λέτε το εξής, ότι εφόσον πουλάω κάτι σημαίνει ότι δεν το χρειάζομαι άλλο και ότι έχει βγάλει τα λεφτά του. Δεν είναι όμως μόνο αυτό, εγώ όπως ανέφερα σε ένα μύνημα στην πρώτη σελίδα, "σκότωσα" ένα psp στο 40% της τιμής που το αγόρασα, και ότι λυπήθηκα που το πούλησα σε τόσο χαμηλή τιμή. Μετά απάντησε ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα και είπε ότι για να το πουλάω σημαίνει ότι δεν το χρειάζομαι πλέον, το έχω στο συρτάρι και κάθεται, και ότι τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Ξαναλέω όμως ότι δεν είναι μόνο αυτό, φίλε μου εγώ το psp το δούλευα ακόμη όσο το είχα, δηλαδή ασχολούμουν μαζί του, δεν το είχα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Το θέμα είναι ότι είμαι άνεργος πάνω από 2 χρόνια και χρειαζομαι κάποια χρήματα και έτσι αναγκάστικα να το πουλήσω, παρότι το χρησιμοποιούσα ακόμη. Οπότε δεν έχεις σκεφτεί και την επιλογή ότι κάποιος μπορεί να χρειάζεται τα χρήματα γιατί τα έχει μεγάλη ανάγκη για κάποιο λόγο. Εγώ προσωπικά αν δεν είμουν άνεργος και δεν είχα πρόβλημα με τα οικονομικά μου θα το κράταγα κι άλλο το psp.

δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς σε κανένα...

Δημοσ.

εγώ θα σου πω το άλλο..

τι σε κάνει να νομίζεις ότι έχοντας τον δίσκο στο συρτάρι δεν έχεις ζημια??

πως νομίζεις ότι εξασφαλίζει τις καταναλωτικές σου ανάγκες ένας δίσκος στο συρτάρι?

βλέπεις το δέντρο και όχι το δασος..

πουλώντας τον δίσκο 50 euro έχεις κέρδος και όχι ζημια.

η οποια ζημια έχει γίνει από αυτή σου την συναλλαγή δεν προκλήθηκε από την πώληση του δίσκου.. αλλα από την αρχική σου κίνηση να αγοράσεις laptop με εξαρτήματα που δεν χρειάζεσαι..και αυτο ειναι δικη σου ευθύνη και οχι του αγοραστη.

και στην τελική (αυτό δεν είναι γενικό απλά ειδικό για την περίπτωση σου) έλεος :P ο δίσκος κάνει 100 euro καινούργιος (= και ΦΠΑ μέσα) και εγγύηση... εσύ δεν τον αγόρασες καινούργιο δεν έχει την εγγύηση (γιατί είναι μέρος του laptop) και μάλιστα εσένα δεν σου κόστισε ούτε 150 ούτε 100.. (γιατί ως εξάρτημα του laptop η εταιρία σαν πακέτο στο πουλάει πιο φτηνά)

το πουλάς 70 και τσιγκουνεύεσαι τα 20 euro πιο κάτω (Ενώ ήδη έχει περάσει πόσος καιρός που προσπαθείς να βρείς κάποιον!) αυτός που θέλει να βγάλει από την μύγα ξίγκι είσαι εσύ στην συγκεκριμένη περίπτωση :P

και να σου πω και κάτι ακόμη?

παίζει τόσο να βγαίνει ο δίσκος -δηλαδή 50 euro- (αν πάρεις την τιμή του laptop και την διαιρέσεις αναλόγως με τα εξαρτήματα από τα οποια αποτελείται)

οποτε απλά δεν πέτυχες την καλή να τον πουλήσεις για καινούργιο και να βγάλεις 3 φορες τα λεφτά που έβαλες (κάνοντας την λάθος κίνηση μάλιστα! δηλαδή να αγοράσεις κάτι με προδιαγραφές που δεν χρειάζεσαι)

δηλαδή και έκανες λάθος και θέλεις να κανεις γερή κονόμα :P

Τσιγκουνεύομαι τα 20€ διότι βγάζοντάς τα, πέφτω κάτω από το όριο που έχω θέσει στο μυαλό μου για το αν αξίζει ή όχι να τον πουλήσω.

Και να σου πω το άλλο; Όταν σε μια εβδομάδα βαρέσει κοκομπλόκο ο SSD μου και εγώ θα πρέπει "κάτι να βάλω στο μηχάνημα" δε θα έχω την πολυτέλεια να βρω αυτόν τον HDD στα 50€. Θα τον βρω στα 110€, εκεί θα έχω ζημιά ακόμα 60€.

Συμφωνώ ότι την αρχική ζημιά την έπαθα αγοράζοντας μηχάνημα με κάτι άχρηστο μέσα (άσχετο βέβαια το ότι δε μπορούσα να το πάρω χωρίς δίσκο), διαφωνώ στο ότι ένα part είναι πεταμένα λεφτά. Είναι μεν δεσμευμένα, αλλά όχι "εξαφανισμένα", ώστε να λες ότι μη πουλώντας τον έχω ζημιά 50€. Έγραψα σε προηγούμενο post μου ότι «είμαι πλουσιότερος κατά έναν σκληρό δίσκο». Ακόμα και αν δε μου ικανοποιεί τώρα κάποια ανάγκη, μπορεί να με γλυτώσει από περισσότερη ζημιά στο μέλλον (το παράδειγμα πάνω με τον χαλασμένο SSD). Ή απλά... να τον χρειαστώ.

Δημοσ.

Αλλος ζηταει κινητό των 200 ευρω σαν να μην εχει βγει απο το κουτι του,μπαταρια γαματη για επιστημονικο συνεδριο,αγρατζουνιστο, ουτε το κουτι του να μην εχει γρατζουνιστει κτλπ(παραλογες απαιτήσεις για μεταχειρισμένο) με 50 ευρω!

Τι να πεις;

Δημοσ.

υπερβολή και το 50-60% μόνο και μόνο επειδή άνοιξε την συσκευασία και το χρησιμοποίησε μερικές ώρες-μέρες

εκτος κι αν ειναι προφυλακτικαrolleyes.gif

Δημοσ.

Τετοιου ειδους θεωριες εχω ακουσει πολλες στο πανεπιστημιο, ως αποφοιτος οικονομικων. Προσωπικη μου αποψη? Καλες ειναι αλλα μην το παρατραβας.

Και ο πληγωμενος εγωισμος ζημια ειναι, καθως και ο κοπος και ο χρονος/εξοδα πωλησης καποιου αντικειμενου. Ειδικα σε τετοιες μικροσυναλλαγες.

Στην τελικη ο,τι και να λες, ο καθενας θα βαζει ο,τι τιμη θελει, και αλιμονο αν ηταν αλλιως.

Υπαρχει thread στο οποιο ρωταμε ποια ειναι η ενδεικτικη τιμη για το ταδε αντικειμενο. Ρωταμε, παιρνουμε απαντησεις και αναλογα αποφασιζουμε αν αξιζει τον κοπο να βαλουμε αγγελια. Δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση.

Και που ξερεις δηλαδη οτι αυτος ο δισκος η καρτα γραφικων που εχες στο συρταρι σου δεν θα χρησιμευσουν καπου στο μελλον που τωρα δεν μπορεις να φανταστεις? Ισως σκασει καποιος δισκος δικος σου η φιλου σου καποιο Σαββατο απογευμα και αυτη η ρεζερβα σε σωσει. Ισως τον κανεις δωρο η τον χρησιμοποιησεις για ενα συστηματακι που θα φτιαξεις για ενα συγκεκριμενο σκοπο τον οποιο μπορει να εξυπηρετησει. Η ισως το κρατησεις ετσι απλα για ενθυμιο. Εχω ενα δισκο 800MB που εδω και κατι χρονια εξυπηρετει τελεια το σκοπο του ως paperweight. Αν ηθελες να τον αγορασεις για 2 ευρω θα ελεγα οχι!

Αυτό που λες είναι μεγάλη επισφάλεια..

καταρχήν δεν βάζεις μέσα την παράμετρο του χρόνου (πολύ σημαντική) καθώς και την παράμετρο της πιθανότητας (ακόμη πιο σημαντική)

κάθε αντικείμενο έχει διαφορετική πιθανότητα να φθαρεί εντελώς με την χρήση (η πιθανότητα διαφοροποιείται φυσικά ανάλογα με την χρήση.. πχ φυσιολογική, εκτενής, κακομεταχείριση κτλ)

τώρα οι σκληροί δίσκοι έχουν πολύ μικρή πιθανότητα βλάβης (ειδικά εντός εγγύησης που είναι 2,3 χρονια) υπάρχουν σε αφθονία (αν είναι σε εγγύηση την ίδια μέρα πας και παίρνεις άλλον και αν δεν έχουν άλλον ίδιο σου δίνουν παρομοιων δυνατοτήτων καινούργιο και αν δεν θέλεις αλλα έχεις ανάγκη μπορείς να ζητήσεις έναν μεταχειρισμένο να κανεις την δουλειά σου μέχρι να έρθει ο καινούργιος)

λόγω του πληθωρισμού όσο πιο νωρίς ξοδέψεις τα χρήματα σου τόσο πιο πολλά κερδίζεις (σε προϊόντα και υπηρεσίες) άρα αυξάνεις την χρηστικότητα σου (γιατί καθε μέρα σχεδόν τα χρήματα σου χάνουν ένα μέρος της αξιας που είχαν χθες...)

επίσης τα χρήματα που κάθονται (και χωρίς πληθωρισμό) είναι χασούρα πρέπει να επενδυθούν αλλιώς χάνεις σε προοπτική. (πολύ σημαντικό και αυτό)

οποτε ναι θα κάνει την δουλειά του ο σκληρός ρεζέρβα ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ χαλάσει ο κύριος σκληρός αλλα είναι χασούρα γιατί η δουλειά θα μπορούσε να γίνει εξίσου αποτελεσματικά με άλλο τρόπο και ο σκληρός να είχε ήδη πουληθεί και τα χρήματα αυτά να είχαν ήδη αξιοποιηθεί για κάτι άλλο.

όσο για αυτό που είπε ο φίλος haldol τα (άχρηστα αντικείμενα τα οποια είτε δεν τα χρησιμοποιούμε καθόλου είτε τα υπολειτουργούμε) ΕΙΝΑΙ πεταμένα λεφτά

αλλα δεν σημαίνει ότι σήμερα έχεις ένα άχρηστο αντικείμενο (που σου κόστισε πχ 100 euro) και αύριο είναι σαν να έκαψες 100 euro στο τζάκι..

απλά λόγω του πληθωρισμού και λόγω της προοπτικής αλλα και λόγω της αγοράς κάθε μέρα που περνάει εσύ γίνεσαι λίγο πιο φτωχός (τυχαία πχ κατά 10 "ευροκεντ") που αν υπολογίζεις τους τόκους ίσως βγει να γίνεσαι φτωχότερος κατά 11-12 cent κτλ...

τέλος υπάρχει και η φυσική φθορά που και αυτή συνεισφέρει στην χασούρα σου....

και πάνω από όλα υπάρχει ξαναλέω και το ζήτημα ότι ένας συνανρθωπος δεν θα μπορέσει να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες του δίσκου σου και θα πρέπει να συμβιβαστεί που αυτό όπως περιέγραψα είναι γενικότερη χασούρα για την κοινωνία μας.

επίσης η όλη αυτή λογική δουλεύει εάν υιοθετησουν όλοι ή σοβαρός αριθμός ατόμων αυτή την στρατηγική (και αν γίνει αυτό αναγκαστικά οι μηχανισμοί τις αγοράς θα ακολουθήσουν) οποτε στην περίπτωση αυτή θα έβρισκες και εσύ έναν δίσκο σε μια καλή τιμή.

Δημοσ.

επίσης η όλη αυτή λογική δουλεύει εάν υιοθετησουν όλοι ή σοβαρός αριθμός ατόμων αυτή την στρατηγική (και αν γίνει αυτό αναγκαστικά οι μηχανισμοί τις αγοράς θα ακολουθήσουν) οποτε στην περίπτωση αυτή θα έβρισκες και εσύ έναν δίσκο σε μια καλή τιμή.

Ώπα, δηλαδή κάνουμε συζήτηση πάνω σε ιδέες του στυλ «εάν όλοι λειτουργούσαμε έτσι, τότε θα...»; Νόμιζα ότι μιλάμε πρακτικά, όχι σε θεωρητικό επίπεδο.

Αν είναι έτσι έχω πιο καλή ιδέα. Οτιδήποτε δε το χρειαζόμαστε να το χαρίζουμε. Αφού εξασφαλίζομαι πως θα βρω HDD άμεσα και χωρίς κόστος όταν τον χρειαστώ, δεν έχω λόγο να κρατάω τον δικό μου και να κάθεται άχρηστος, τον χαρίζω κι εγώ σε κάποιον που τον θέλει αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Ώπα, δηλαδή κάνουμε συζήτηση πάνω σε ιδέες του στυλ «εάν όλοι λειτουργούσαμε έτσι, τότε θα...»; Νόμιζα ότι μιλάμε πρακτικά, όχι σε θεωρητικό επίπεδο.

Αν είναι έτσι έχω πιο καλή ιδέα. Οτιδήποτε δε το χρειαζόμαστε να το χαρίζουμε. Αφού εξασφαλίζομαι πως θα βρω HDD άμεσα και χωρίς κόστος όταν τον χρειαστώ, δεν έχω λόγο να κρατάω τον δικό μου και να κάθεται άχρηστος, τον χαρίζω κι εγώ σε κάποιον που τον θέλει αυτή τη στιγμή.

Τώρα εντάξει πιστεύω το ξευτέλισες :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα ετσι, κουβεντα να γινεται.

Εχω πριν 1 μηνα αναρτησει αυτην την αγγελια: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/60521-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-corsair-builder-cx500/

Αναμεσα στα αλλα προσεξτε οτι γραφω πως παζαρια δεν γινονται δεκτα.

Λαμβανω σημερα pm απο συμφορουμιτη:

to poulas akoma?an nai sta 30 oxi 50...53 exei kainourio

"Παγιδα" πρωτη. Πουθενα δεν εχει 53 ευρω, απο 57 ευρω ξεκινα η φθηνοτερη τιμη πλεον.

Anyway αφου του απαντησα οτι το τροφοδοτικο υπαρχει μεν, αλλα υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες γιατι πλεον δεν βρισκομαι Ελλαδα, οπως την περιοδο που αναρτησα την αγγελια τον ρωτησα με ποια λογικη ζηταει μειωση ανω του 40% σε σφραγισμενο και αμεταχειριστο προιον με αποδειξη αγορας απο ελληνικο καταστημα και 3ετη εγγυηση διαθεσιμες.

Αφου μεσολαβησαν κατι ακυρα αλλα λογια να αγαπιομαστε τυπου "α σορρυ δεν ειναι το v2 αυτο που πουλας?" κλπ ηρθε και η απαντηση:

tote des edw 53 euro kainourio kai opos oloi kovoun 15-20 euro etsi sou eipa kai egw gia thn timh

Μεσα στην οποια παρεθετε το link του pixmania οπου εχει 54 ευρω + 17 ευρω μεταφορικα για Ελλαδα, νταξει αυτα δε τα λεμε :devil: Αυτο βρηκε ευκαιρο και φθηνοτερο στο σκρουτζ, ουτε τον κοπο να δει τα μεταφορικα δεν εκανε...

Παγιδα 2: "Ολοι κοβουν 15-20 ευρω". Ε ναι σε μια καρτα γραφικων που εχει 220 ευρω και θες να τη δωσεις σφραγισμενη θα κοψεις 20 ευρω.

Στο τροφοδοτικο που εχει 56 ευρω, πρεπει αποτι καταλαβαινω να κοψω 20 ευρω, επειδη "ολοι τοσο κοβουν".

Θελει αρκετη υπομονη η ενασχοληση με τις αγγελιες, ιδιαιτερα με οσους προσπαθουν να παιξουν με τη νοημοσυνη μας.

Και πειτε μου κατι. Διαμαρτυρομαστε για τα πλαισια, τα eshop, και διαφορα αλλα μαγαζια. Οταν (σας διαβεβαιωνω εγω γιαυτο που το ξερω απο πρωτο χερι) τουλαχιστον ενα 50% των πελατων κινειται σε αυτο το μηκος κυματος σε ολα τα επιπεδα (απο ερευνα αγορας,παζαρεμα και αγορα, μεχρι το aftersales), πως ειναι δυνατον να απαιτουμε σωστη αντιμετωπιση απο ολα τα καταστηματα. Σαφως θα παρουν καποια "αντι-μετρα" οι επιχειρησεις για τετοιες περιπτωσεις πελατων και σαφως θα μας πιασουν και εμας αυτα τα δυσαρεστα "αντι-μετρα".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...