Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή καθισμάτων σε αυτοκίνητο.


FedonasP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέτυχα ένα peugeot 307 κάμπριο ακριβώς όπως το θέλω με extra το χρώμα που θέλω ιπποδύναμη κτλ κτλ κτλ σε πολύ καλή τιμή.. αλλα τα καθίσματα δεν μου αρέσανε..

 

θα κόστιζε πολύ να τα ανταλλάξω-αντικαταστήσω με τα δερμάτινα καφέ (η νάπα λέγεται? δεν ξέρω) ? Ποσο περίπου? ξέρει κανένας? Υπάρχουν τίποτα συνεργεία που μπορούν χρησιμοποιώντας τα ίδια καθίσματα που έχει τώρα να τα "γδάρουν" και να βάλουν άλλο χρώμα δέρμα πάνω τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δερμα δεν ξερω, αρα μπορει να ρωτησω και χαζομαρα, αλλα δεν γινεται οπως στα κλασσικα καθισματα που μπορεις να ντυσεις τα καθισματα με αλλα καλυματα?

 

Υποθετω βεβαια οτι το δερμα πρεπει να εχει τελεια εφαρμογη, αρα η λογικη λεει οτι πρεπει να αφαιρεθει το προηγουμενο πρωτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν τίποτα συνεργεία που μπορούν χρησιμοποιώντας τα ίδια καθίσματα που έχει τώρα να τα "γδάρουν" και να βάλουν άλλο χρώμα δέρμα πάνω τους?

φυσικά και υπάρχουν. είναι όλα αυτά τα εργαστήρια που ασχολούνται με καλύμματα και ταπετσαρίες αυτοκινήτων.

στην περίπτωση των καλλυμάτων (που μάλλον δεν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει) πάνω στα παλιά καθίσματα βάζουν φορετά νέα καλύμματα τα οποία είτε υπάρχουν έτοιμα (universal) είτε κατά παραγγελία. σημαντικά φθηνότερα από τη λύση της ταπετσαρίας, αρχικά μπορεί να δείχνουν ωραία αλλά στην πορεία (όταν "πατηθούν") σακουλιάζουν και δείχνουν αυτό που είναι. ένα ξένο πρόσθετο πράγμα

στην περίπτωση της ταπετσαρίας τα καθίσματα γίνονται σαν καινούργια (αν είναι γάτα ο μάστορας) και δείχνουν τελείως εργοστασικά. μειονέκτημα η σχετικά ακριβή τιμή όλης της διαδικασίας. αν τώρα διαλέξεις και κάνα περίεργο ύφασμα/δέρμα για την ταπετσαρία τότε....$$$

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανένα καλο μάστορα σχετικά κοντά στο κέντρο η στα βόρεια έχετε να μου προτείνεται γιατί δεν ξέρω που να ψάξω...

 

και οι τιμές ποσο λέτε να κυμανθούνε(χοντρα,χοντρα)? το μοντέλο σας το είπα (307 κάμπριο) σίγουρα θα το έχετε δει με ανοιχτό καφέ δέρμα .. ποσο λέτε να πάει κάτι αντίστοιχο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...