Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα πρόβλημα έχω πάρει ένα φλασάκι 16gb και προσπαθώ να περάσω μια ταινία μέσα η οποία είναι γύρω στα 6,5gb και μου γράφει πολύ μεγάλο αρχείο για τη μονάδα προορισμού. Το φλασάκι ειναι διαμορφωμένο σε FAT32 αμα του κάνω διαμόρφωση σε NFTS την παίρνει κανονικά την ταινία αλλά μετά δε το βλέπει η τηλεόραση. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου δηλαδ'η να παρεί τη ταινία σε FAT32 για να μπορέσω να τη δώ στη TV μετά?

Δημοσ.

ίσως αν κάνεις update τπτ το firmware της tv αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

πια tv έχεις?

phillips 42pfl-3606h

Δημοσ.

κοιταξα και το εγχειρίδιο κοίταξα και αν αλλάζουν τπτ τα update αλλά @@. μόνο φατ32.

για άλλο δεν ξέρω τι να κάνεις. ίσως υπάρχει κάποιος συμφορουμιτης με καμιά πατέντα να βοηθήσει .

Δημοσ.

Ιδέα δεν έχω αν θα βοηθήσει αλλά δε δοκιμάζεις και το exFAT;

Το εχω δοκιμασει μπα δε κανει δουλεια δεν το βλεπει! Αλλα γιατι να μη το χωραει το φλασακι δε μπορω να καταλαβω!

Δημοσ.

λυση υπαρχει,αλλα θα δεις την ταινια σε 2 μερη'κατεβασε το mkv merge και στην καρτελα global εχει split

ορισε εσυ το μεγεθος που θα κοβει την ταινια σε μερη(δλδ κοντα στα 4 γιγα)και καθαρισες.

Αλλα οπως ειπα παραπανω θα την δεις σε 2 parts.

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα πρόβλημα έχω πάρει ένα φλασάκι 16gb και προσπαθώ να περάσω μια ταινία μέσα η οποία είναι γύρω στα 6,5gb και μου γράφει πολύ μεγάλο αρχείο για τη μονάδα προορισμού. Το φλασάκι ειναι διαμορφωμένο σε FAT32 αμα του κάνω διαμόρφωση σε NFTS την παίρνει κανονικά την ταινία αλλά μετά δε το βλέπει η τηλεόραση. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου δηλαδ'η να παρεί τη ταινία σε FAT32 για να μπορέσω να τη δώ στη TV μετά?

To στικάκι σου θα το αφήσεις σε fat32

Την τηλεόραση θα την αφήσεις όπως έχει.

Αυτο που πρέπει να κάνει ειναι να κόψεις την ταινία σε δυο κομμάτια με μεγιστο κομμάτι τα 4GB (π.χ. tainia_part1.mkv tainia_part2.mkv). Δες τα βήματα στην παρακάτω σελίδα:

http://www.logichaos.com/joomla/guides/35/60-how-to-split-mkv-to-multiple-mkv-files.html

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει μπα δε κανει δουλεια δεν το βλεπει! Αλλα γιατι να μη το χωραει το φλασακι δε μπορω να καταλαβω!

Γιατί το FAT32 έχει περιορισμό στο μέγιστο μέγεθος αρχείου. 4GB-1byte.

Οπότε θα πρέπει να κάνεις αυτό που προτάθηκε παραπάνω.

Δημοσ.

To στικάκι σου θα το αφήσεις σε fat32

Την τηλεόραση θα την αφήσεις όπως έχει.

Αυτο που πρέπει να κάνει ειναι να κόψεις την ταινία σε δυο κομμάτια με μεγιστο κομμάτι τα 4GB (π.χ. tainia_part1.mkv tainia_part2.mkv). Δες τα βήματα στην παρακάτω σελίδα:

http://www.logichaos.com/joomla/guides/35/60-how-to-split-mkv-to-multiple-mkv-files.html

Αν το κανω σε 2 κοματια με τους υποτιτλους τι γινεται αν δεν ειναι ενσωματομενοι και ειναι σε ξεχωριστο αρχειο .srt ?

λυση υπαρχει,αλλα θα δεις την ταινια σε 2 μερη'κατεβασε το mkv merge και στην καρτελα global εχει split

ορισε εσυ το μεγεθος που θα κοβει την ταινια σε μερη(δλδ κοντα στα 4 γιγα)και καθαρισες.

Αλλα οπως ειπα παραπανω θα την δεις σε 2 parts.

Αν το κανω σε 2 κοματια με τους υποτιτλους τι γινεται αν δεν ειναι ενσωματομενοι και ειναι σε ξεχωριστο αρχειο .srt ?

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως η τηλεόρασή σου παίζει mkv αλλά διαβάζει μόνο FAT32? Χλωμό το κόβω...

Αν ισχύει, πρέπει να χρησιμοποιήσεις και κάποιο εργαλείο για τους υπότιτλους πχ subtitle workshop αλλά σου λέω θα μπλέξεις

Δεν το ξαναβρίσκεις σε απλό divx να τελειώνεις?

Δημοσ.

Εγώ στη θέση του topic starter, θα έβαζα να παίζει η ταινία(μαζί με τους υπότιτλους) στον υπολογιστή σε fullscreen ενώ παράλληλα θα βιντεοσκοπούσα την επιφάνεια εργασίας με κάποιο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, το αρχείο που θα δημιουργούσε το πρόγραμμα βιντεοσκόπισης θα το μετέτρεπα σε αρχείο .avi ή .divx ή ό,τι δήποτε άλλο και θα το απολάμβανα μετά στη τηλεόρασή μου άνετα κι ωραία ;)

Δημοσ.

Εγώ στη θέση του topic starter, θα έβαζα να παίζει η ταινία(μαζί με τους υπότιτλους) στον υπολογιστή σε fullscreen ενώ παράλληλα θα βιντεοσκοπούσα την επιφάνεια εργασίας με κάποιο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, το αρχείο που θα δημιουργούσε το πρόγραμμα βιντεοσκόπισης θα το μετέτρεπα σε αρχείο .avi ή .divx ή ό,τι δήποτε άλλο και θα το απολάμβανα μετά στη τηλεόρασή μου άνετα κι ωραία ;)

Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο; Θα χάσει σε ποιότητα και χρόνο. Αν είναι έτσι δεν κάνει ένα convert σε avi εξ αρχής; Η λύση του split μάλλον είναι η καλύτερη με τα δεδομένα που υπάρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...