Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γεια σας, έχω windows7 ultimate τα οποία τα έβαλα σε xp, κανονικά έχει σκληρό 18,5 gb και έχω μόνο 3-4! Τι πρέπει να κάνω χρειάζομαι χώρο απαραιτήτως και λεφτά για καινούριος δεν υπάρχουν! (Έχω δεν λέω "λεφτά υπάρχουν" γιαυτό )
corrupted Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Τι χωρητικοτητα εχει συνολικα ο δισκος σου? Στα 7 τρεξε την εντολη "powercfg -hibernate off", και αναλογα με το ποση ram εχεις, θα σου αποδεσμευσει καποιο χωρο... αλλα και παλι δεν κανεις και πολλα πραγματα, θες νεο δισκο.
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γεια σας, έχω windows7 ultimate τα οποία τα έβαλα σε xp Τι εννοείς; τα έβαλες μέσα από τα xp;Σαν να πέρασες πρόγραμμα; Αν ναι τότε κάνει καθαρή εγκατάσταση!!!Να έχεις μόνο τα 7. 18,5GB δεν είναι αρκετά για τα 7,είναι δηλαδή αλλά μόνο αν δεν περάσεις τίποτα παραπάνω,θα έχει πρόβλημα χώρου ό,τι και να κάνεις με μόνο 18GB.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γεια σας, έχω windows7 ultimate τα οποία τα έβαλα σε xp Τι εννοείς; τα έβαλες μέσα από τα xp;Σαν να πέρασες πρόγραμμα; Αν ναι τότε κάνει καθαρή εγκατάσταση!!!Να έχεις μόνο τα 7. 18,5GB δεν είναι αρκετά για τα 7,είναι δηλαδή αλλά μόνο αν δεν περάσεις τίποτα παραπάνω,θα έχει πρόβλημα χώρου ό,τι και να κάνεις με μόνο 18GB. Έκανα καθαρή εγκατάσταση. Φίλε corrupted δε ξέρω πως να το κάνω αυτό που μου λες.
corrupted Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Απο command prompt (σε dos παραθυρο). Το command prompt ειναι στα accessories/βοηθηματα ελληνιστι. Αλλιως γραψε στην αναζητηση (με το που πατας το start orb, το κουμπι που εμφανιζει τα μενου δηλαδη) powercfg -hibernate off και πατα enter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα