Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εν τω μεταξύ, πότε θα φύγει η πούμα από την φανέλα του ΠΑΟΚ;

δεν ξέρω αλλα στις φανέλες δεν γίνεται αυτό το κόλπο γιατί η στάμπα θα διαλυθεί, άσε που φθείρετε πριν φθαρεί η ίδια η μπλούζα.

Φοβαται τον χλευασμο απο τον κοινωνικο περιγυρο

τώρα με το απο πάνω quote το είδα :X

οχι δεν φοβάμαι τον κοινωνικό περίγυρο απλά θέλω να το παίζω λεφτάς στα γκομενάκια να τσιμπάνε και να γίνετε νταραβέρι , κακό ειναι ? :lol:

με ενα καλο παπούτσι βγάζεις άνετα γκόμενα , παλιά ήθελε ρόδα αλλα τώρα αρκέστηκαν σε αυτό.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας το Puima,

Αν προπαθήσεις να κάνεις αυτό που περιγράψεις το παπούτσι θα γίνει 3-χειρότερο.

Ο ίδιος λες ότι η Μαϊμού έχει καλό ράψιμο. ΕΣΥ μπορείς να κάνεις καλύτερο ?

Δημοσ.

Δεν πειράζει παιδιά. Αφήστε τον να το κάνει. Σε λίγο καιρό που θα ακούει τη σειρήνα του περιπολικού και τους φάρους να αναβοσβήνουνε, θα τα πούμε. Εμείς τον προειδοποιήσαμε.

Δημοσ.

Όταν με το καλό κάνεις την εγχείρηση στο παπούτσι, βάλε και φωτο στο forum.

Εγώ θα προτιμούσα να βάλει φωτογραφία της τύπισσας, η οποία του έκατσε επειδή είδε τη φίρμα στο παπούτσι...

Δημοσ.

Δεν πειράζει παιδιά. Αφήστε τον να το κάνει. Σε λίγο καιρό που θα ακούει τη σειρήνα του περιπολικού και τους φάρους να αναβοσβήνουνε, θα τα πούμε. Εμείς τον προειδοποιήσαμε.

περιεργο περιεργο ενα πραμα στο ελλαδα παντα οι φαροι τρεχουν για τους λαθους ανθρωπους ,ενω οι μεγαλοκαρχαριες την γλιτωνουν παντα .νταξει ειπαμε δεν σκοπευει να κλεισει και την puma,nike κλπ εφοσον τα παπουτσια ειναι ιδιοκτησια του μπορει να τα κανει οτι θελει για προσωπικη χρηση ,και αυτο το καλυπτει και η νομοθεσια. :mrgreen: εκτος και υπογραφεις με καθε αγορα tos και δεν το πηρα χαμπαρι

Δημοσ.

Νίκο, πρώτον αποτελεί ασέβεια στον δημιουργό του παπουτσιού που αγόρασες/θα αγοράσεις και θα του βγάλεις το "puima". Θα ήθελες εσύ να δημιουργήσεις κάτι, να βάλεις την υπογραφή σου και κάποιος να το αγοράσει και να βγάλει την υπογραφή σου και να βάλει κάποιου άλλου; Είναι εντελώς ανήθικο αυτό που πας να κάνεις μην το κάνεις.

Επισης ναι, να ξέρεις ότι η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή σε συγκεκριμένα ζητήματα όπως αυτό που θέτεις. Το κράτος βρίσκεται σε οικονομική ύφεση, πράγμα που δημιουργεί γενικότερες αναταραχές και την αίσθηση ότι το κράτος δε λειτουργεί σωστά. Γι'αυτό λοιπόν, το κράτος βρίσκει αποδιοπομπαίους τράγους (εσένα π.χ.) και τους τιμωρεί, για να φαίνεται ότι υπάρχει κράτος και ο πολίτης να αισθάνεται ασφάλεια.

Και προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν, ναι, πίπτει ράβδος και πιάνουν και εσένα που κάνεις το puima->puma, και τον άλλο που θα κάνει τα adibas->adidas και τον άλλο που θα κάνει τα mike->nike.

Εγώ λέω μην τα κάνεις για να'χεις το κεφάλι σου (και το πόδι σου) ήσυχο.

Συγκεκριμένα ποιος ή ποιοι νόμοι του ελληνικού κράτους απαγορεύουν στον topic starter να κάνει «κολλάζ» τα παπούτσια ή τις μπλούζες ή τα παντελόνια που αγόρασε; Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες...;

Δημοσ.

Συγκεκριμένα ποιος ή ποιοι νόμοι του ελληνικού κράτους απαγορεύουν στον topic starter να κάνει «κολλάζ» τα παπούτσια ή τις μπλούζες ή τα παντελόνια που αγόρασε; Μπορείς να δώσεις κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες...;

Δεν είπα για νόμους που να ισχύουν συγκεκριμένα για τον συγκεκριμένο τόπικ στάρτερ και τον κάθε τόπικ στάρτερ.. Αλλά οι παρανομίες παρσιφαλ είναι παρανομίες. Ο ίδιος το παραδέχτηκε έμμεσα ότι κάνει παρανομίες. Η ατιμωρησία θα σταματήσει. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάχτυλό μας. Πας να βάλεις το "puma" εκεί που λέει "puima"; Θα τιμωρηθείς οικτρά. Έχουμε που έχουμε τα μέτρα λιτότητας. Μηηηηηη...ναυτό..

ennoeitai σ´αγαπάω είσαι ο ήρωας μου.

<3

Δημοσ.

Δεν είπα για νόμους που να ισχύουν συγκεκριμένα για τον τόπικ στάρτερ.. Αλλά οι παρανομίες παρσιφαλ είναι παρανομίες. Ο ίδιος το παραδέχτηκε έμμεσα ότι κάνει παρανομίες.

εδω είσαι λάθος. εγω μια ερώτηση έκανα , δεν είπα πως έκανα κάτι.

άρα δεν διάβασες καλά τι έγραψα , άρα απάντησες και λάθος(?) :mellow:

Δημοσ.

εδω είσαι λάθος. εγω μια ερώτηση έκανα , δεν είπα πως έκανα κάτι.

άρα δεν διάβασες καλά τι έγραψα , άρα απάντησες και λάθος(?) :mellow:

Α ε τότε σόρυ. Άκυρο.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να ξηλώνεις τα λογότυπα από οτιδήποτε φοράς - χρησιμοποιείς..

Ή να ζητάς έκπτωση από τα μαγαζιά για το γεγονός ότι οι κατασκευαστές διαφημίζονται δωρεάν πάνω σου με τα λογότυπα τους..;)

Σε πολλές επιχειρήσεις υπάρχει κώδικας ένδυσης που απαγορεύει να φαίνονται λογότυπα - σήματα πάνω σε αυτά που φοράς.

γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς ;

Αυτό το πράγμα με τις μάρκες και το να κυκλοφορείς σαν κινούμενη διαφήμιση ποτέ δεν μου άρεσε..

Τα έντονα λογότυπα τα ξηλώνω από τα ρούχα, και αν δεν γίνεται αυτό φροντίζω να μην αγοράζω ρούχα παπούτσια με έντονα λογότυπα (ή και καθόλου αν γίνεται)...

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να ξηλώνεις τα λογότυπα από οτιδήποτε φοράς - χρησιμοποιείς..

Ή να ζητάς έκπτωση από τα μαγαζιά για το γεγονός ότι οι κατασκευαστές διαφημίζονται δωρεάν πάνω σου με τα λογότυπα τους..;)

Σε πολλές επιχειρήσεις υπάρχει κώδικας ένδυσης που απαγορεύει να φαίνονται λογότυπα - σήματα πάνω σε αυτά που φοράς.

γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς ;

Αυτό το πράγμα με τις μάρκες και το να κυκλοφορείς σαν κινούμενη διαφήμιση ποτέ δεν μου άρεσε..

Τα έντονα λογότυπα τα ξηλώνω από τα ρούχα, και αν δεν γίνεται αυτό φροντίζω να μην αγοράζω ρούχα παπούτσια με έντονα λογότυπα (ή και καθόλου αν γίνεται)...

Φίλε μου, σε βρίσκω ΠΟΛΥ σωστό. Πέρα απ'την πλάκα τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...