vk13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Γεια σας μολησ εχω κλισει τα 15 και θελω να παρω τιν πρωτεινη Isobolic θελω να με πειτε αμα δω αποτελεσμα και αμα με προκαλεσει κανενα προβλημα στο μελον To isobolic βγαίνει από το anabolic; Δεν θα περνα σε καμία περίπτωση συμπλήρωμα διατροφής τέτοιου είδους ούτε καν τώρα που είμαι 23, πόσο μάλλον στα 15 μου. Ξέχνα το. Γνώμη μου αυτό φυσικά αλλά επειδή είσαι μικρός καλό είναι ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις να πάρεις και τη γνώμη των γονιών σου πρώτα. Μεσογειακή διατροφή ακολούθησε αν θες τη γνώμη μου. Θεωρείτε υψηλής διατροφικής και βιολογικής αξίας με τεράστια οφέλη για την υγεία. Στην ηλικία που είσαι δε νοείται να στρέφεσαι σε συμπληρώματα.
vk13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι... Γνωρίζει κανείς ποια η διαφορά ενός συμπληρώματος αν είναι σε πόσιμη μορφή, από το αν είναι σε σκόνη (που το διαλύεις εσύ και το πίνεις) ή από το αν είναι σε χαπάκι/κάψουλα; Ποιο είναι το "καλύτερο" ως μορφή σκευάσματος για τον οργανισμό; Γενικά έχω ακούσει ότι το χαπάκι παραμένει περισσότερο στον οργανισμό λόγω του ότι έχει μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής, απ ότι το σιρόπι πχ...
rikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας μολησ εχω κλισει τα 15 και θελω να παρω τιν πρωτεινη Isobolic θελω να με πειτε αμα δω αποτελεσμα και αμα με προκαλεσει κανενα προβλημα στο μελον
The_Judas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι... Γνωρίζει κανείς ποια η διαφορά ενός συμπληρώματος αν είναι σε πόσιμη μορφή, από το αν είναι σε σκόνη (που το διαλύεις εσύ και το πίνεις) ή από το αν είναι σε χαπάκι/κάψουλα; Ποιο είναι το "καλύτερο" ως μορφή σκευάσματος για τον οργανισμό; Γενικά έχω ακούσει ότι το χαπάκι παραμένει περισσότερο στον οργανισμό λόγω του ότι έχει μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής, απ ότι το σιρόπι πχ... Η πόσιμη μορφή απορροφάται πιο γρήγορα από τον οργανισμό σε αντίθεση με το χάπι που το διαλύει ο οργανισμός. Πάντως μη νομίζεις ότι το χάπι θα μείνει για πολύ ώρα ...τα οξέα που εκκρίνει το στομάχι γι' αυτό το λόγο υπάρχουν.
bosei Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι... Γνωρίζει κανείς ποια η διαφορά ενός συμπληρώματος αν είναι σε πόσιμη μορφή, από το αν είναι σε σκόνη (που το διαλύεις εσύ και το πίνεις) ή από το αν είναι σε χαπάκι/κάψουλα; Ποιο είναι το "καλύτερο" ως μορφή σκευάσματος για τον οργανισμό; Γενικά έχω ακούσει ότι το χαπάκι παραμένει περισσότερο στον οργανισμό λόγω του ότι έχει μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής, απ ότι το σιρόπι πχ... Φίλε σκέψου πόσα χαπάκια πρέπει να κατεβάζεις για να καλήψεις τις ανάγκες σου σε πρωτεϊνες...ξέρω γω αν θες για μετά την προπόνηση μία καλή συνηστόμενη δόση είναι γύρω στα 30gr πρωτεϊνης σε σκόνη (που βγάζουν 24-25 καθαρή πρωτεϊνη)...τα χαπάκια έχουν μικρότερη περιεκτηκότητα οπότε θα θες και πολλά περισσότερα...
vk13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Επομένως ισχύει η σειρά πόσιμο>σκόνη>χαπάκι;
TwitterLover Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Πηγαινε πρωτα μαθε να γραφεις και μετα σκεψου για συμπληρωματα. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΖΕΡΙΑ. Και εγω 16 ειμαι αλλα δεν παω να παρω οτι μαλακια φαρμακα βλεπω για να φουσκωσω. Κανε διαιτα και γυμναστικη και οταν με το καλο your balls drop πηγαινε φαε ολα τα σκατοφαρμακα του πλανητη. GOD. Sent from my iPhone using Insomnia
bosei Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Επομένως ισχύει η σειρά πόσιμο>σκόνη>χαπάκι; Φίλε το καλύτερο είναι να τρως κανονικά γεύματα στερεά...τις πρωτεϊνες που είναι σε σκόνη τις παίρνουμε για άλλους λόγους... Τα συμπληρώματα πρωτεϊνης δεν είναι μαγικά...απλά μπαλώνουν την διατροφή σου...αν δεν φτιάξεις ένα διατροφικό πλάνο μην περιμένεις τίποτα...
vk13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά δεν είμαι εγώ ο νηματοθέτης... Διαβάστε πρώτα το αρχικό ποστ και δείτε και ημερομηνίες που έγιναν τα αρχικά ποστ πριν γράψετε κάτι έχουν περάσει 5 μήνες.... Όπως και να χει ευχαριστώ τα παιδιά για τη βοήθεια...
nikolakisT Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 φίλε οι πρωτείνες και οι σκόνες δεν κάνουν δουλειά καλύτερα πάρε φάρμακα τεστοστερόνη-ινσουλίνη-αυξητική ορμόνη έτσι θα φουσκώσεις πιο γρήγορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα