Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την μητρική Ζ77 pro3 κάνω ινσταλλ τα Windows μπαίνω επιφάνεια,πάω ν περάσω drivers της μητρικήΣ,πατάω install all σΕ μια φάση κάνει ρεσταρτ και μετά το logo του bios πετάει ένα μήνυμα!!!

DRIVER DUSK PREPARER V1.07 ASROCK INCORPORATION,ALL RIGHT'S RESERVED

Model name z77 pro3

Generate serial ata driver diskette??? [Y\N]...

TΙ κάνω παίδες???

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Παίδες ξανά κάνω φορματ!!!! Βοηθήστε παρακαλώ!!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Παιδια..Εκανα φορματ παλι...Και περασα μονο το driver για το ιντερνετ..!!Ο σκληρος ηταν συνδεδεμενος στο SATA3...ΠΡΙν.!!Τωρα το εβαλα στο ΣΑΤΑ2 και περασα τα windows...Μηπως μπορειται να μ πειτε τι πρεπει να κανω ??και τι ηταν αυτο το μηνυμα?

Τι απο ολα να κανω install?

να και φοτο!

post-238350-0-31455100-1337018458_thumb.jpg

Δημοσ.

Βγάλε το cd της μητρικής από το drive !

Αν στο ξαναβγάλει πάτα (Ι)gnore ή exit αν έχει ..

και βάλε το σκληρό στη κανονική του θέση , sata3 (αν είναι) .

Δημοσ.

Φιλαρακο ευχαριστω π απαντησες..να σου πω πως τωρα εκανα ξανα φορματ και δεν πατησα Install All αλλα εβαλα μονο το driver του Lan για να μπω απο εδω...Τον εχω βαλει τον σκληρο στο ΣΑΤΑ2...!!!

Βγάλε το cd της μητρικής από το drive !

Αν στο ξαναβγάλει πάτα (Ι)gnore ή exit αν έχει ..

και βάλε το σκληρό στη κανονική του θέση , sata3 (αν είναι) .

Δηλαδη μου προτεινεις τωρα οπως ειμαι,κλεινω το pc,τον βαζω ΣΑΤΑ3 (αλλαζω 1st boot να γινεται απο σκληρο) και βλεπω??Ή να κανω install τωρα τα παντα απο το cd της μητρικης πατωντας Install All?

Δημοσ.

Install all , κανονικά , ο δίσκος στη θέση του κανονικά (αν είναι μηχανικός δεν έχει καμία διαφορά) , όταν περνάει τους οδηγούς (drivers) και κάνει restart βγάλε το cd από το drive (μέχρι να πάει στην οθόνη των windows -welcome screen- ) και τότε ξαναβάλτο.

Αααν στο ξαναβγάλει μετά την ολοκλήρωση των restarts πάτα (i)gnore ...

Δημοσ.

Αφού τελείωσες με το format βάλε από τα BIOS να ξεκινάει ο σκληρός και όχι το CD.

Το μήνυμα που σου βγάζει είναι γιατί το CD της μητρικής σου είναι BOOTable και το PC σου ξεκινάει από αυτό.

Δημοσ.

Αφού τελείωσες με το format βάλε από τα BIOS να ξεκινάει ο σκληρός και όχι το CD.

Το μήνυμα που σου βγάζει είναι γιατί το CD της μητρικής σου είναι BOOTable και το PC σου ξεκινάει από αυτό.

Ναιιι αυτο ηταν φιλε μου..!!Ολααα μια χαρα...Μονο το Virtu δεν εγινε install γτ δεν εχω περασει τους οδηγους της καρτας..!!

Σας ευχαριστω παιδια αν ειναι θα επανελθω με ερωτησεις!!

Δημοσ.

Ναιιι αυτο ηταν φιλε μου..!!Ολααα μια χαρα...Μονο το Virtu δεν εγινε install γτ δεν εχω περασει τους οδηγους της καρτας..!!

Σας ευχαριστω παιδια αν ειναι θα επανελθω με ερωτησεις!!

Ρε κοκολινε ελεος... double account?? δεν παλευεσαι ρε παιδακι μου...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τους 12.3 να ν βαλω ή τους 12.4???Εχω 6850!!

trial n error, βάλει τους 12.4 και αν δεις πρόβλημα γύρνα στους 12.3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...