nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πριν λίγες ημέρες έβγαλα κάρτα ανεργίας και θέλω να πάω για εξέταση αίματος και ορμονολογικές. εχω κάποιες απορίες. Ισχύει οτι πρέπει να έχεις την κάρτα ανεργίας ένα μηνα για να ασφαλιστείς ? οταν θα έχω ασφάλεια ΙΚΑ θα με καλύπτει για τις εξετάσεις που θέλω η όχι ? δηλαδή μήπως μου ζητήσουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θέλω να τις κάνω για να δικαιολογηθούν η δεν ρωτάνε?
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Βασικά είναι 2 μήνες, όχι ένας. Στους 2 μήνες λοιπόν, πας και βγάζεις βιβλιάριο ΙΚΑ για ανέργους. Τώρα τι καλύπτει και κατά πόσο το καλύπτει, δεν ξέρω να σου πω. Κατά τα άλλα γιατί να σου ζητήσουν τον λόγο που κάνεις εξετάσεις; Αναφορά θα τους δώσεις; εμείς δηλαδή οι άνεργοι σε πηγάδι κατουρήσαμε;
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αυτο αφορα ανεργους που εχουν κολλημενα ενσημα;; Ή για ολους ..
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 εγω έχω ένσημα 2 χρόνων που έκανα πρακτική πάντως
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 γιατι νομιζω οτι ειναι για ολους ακομα και αν δεν εχουν ενσημα .??
Dropsreef Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 γιατι νομιζω οτι ειναι για ολους ακομα και αν δεν εχουν ενσημα .?? Σε ανέργους ηλικίας μέχρι 29 ετών http://www.oaed.gr/Pages/SN_62.pg
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ναι σωστα 29 χρονων.γιατι μια φιλη μου παει 30 και δεν μπορουσε.u are right.το ειχα ξεχασει
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 απλά ρώτησα γιατι μου είχαν πει κάποιοι πως δεν τους έγραφαν όλες τις εξετάσεις αν δεν είχαν κάποιο λόγο, μόνο τις αιματολογικές γράφουν 100% και τώρα με τις περικοπές, φαντάστηκα πως ισως άλλαξαν τα πράγματα προς το χειρότερο. μου είπε σήμερα η μάνα μου πως μπορεί να με ασφαλίσει σαν προστατευόμενο μέλος η κάτι τέτοιο τώρα που έχω κάρτα ανεργίας αλλα δεν πρόλαβα να την ρωτήσω περισσότερα , ισχύει κάτι τέτοιο ??
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δηλαδη εγω που ειμαι 23 μολις κλεισω δυο μηνες ανεργος μπορω να ασφαλιστω κανονικα.. Μια χαρα
panosno1com Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 νομιζω προστατευομενο μελος ειναι μεχρι και 24 ετων αμα εισαι , ή 25 δε θυμαμαι ακριβως ,οποτε μπορεις να μπεις στης μαμας σου ή στου μπαμπα σου ως προστατευομενο μελος κατα 90% . Ρωτα στον ΟΑΕΔ αν εχεις χρονο να πας,συνηθως υπαρχει καποιος υπαλληλος που μπορεις να ρωτησεις ειδικα αμα το κανεις ευγενικα θα σου απαντησει,τουλαχιστον στον οαεδ του πειραια ετσι ειναι
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Οκ...ξερω οτι ειναι μεχρι τα 25 ... Αλλα ελαγα οτι αμα πχ του πατερα μου η ασφαλεια τελειωνει τωρα το καλοκαιρι . Θα μπορω να ασφαλιστω εγω ετσι..μεχρι ο πατερας μου κανει αλλη ασφαλιση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα