Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 ΤΟ θεμα είναι αν ειναι καλη προσφορα ή οχι.. Και δεν είναι κατι το τρομερο όταν μέχρι και στον Κωτσοβολο το βρισκεις στην ιδια τιμη .. Προσωπικά και εγώ μαζι σας είμαι ..Στα 250 ίσως ήταν καλη προσφορα..Στα 300 είναι απλώς κανονική τιμή.. 400 το έχει ο Κώτσος.
ison Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 249 Απο electroworld http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103853
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 249 Απο electroworld http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103853 Αυτό είναι wi-fi. Είναι γνωστή η τακτική τελευταία. Βγαίνει μια προσφορά και ακολουθούν και οι άλλοι. Μέχρι χθές κώτσος-public το είχαν στα 400. Να δείτε που θα πάει πάλι από Δευτέρα.
xRs Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Η wifi εκδοση ήδη (P7510) του galaxy tab ήδη προσφέρεται στα 249 ευρώ. skroutz link Ήταν αναμενόμενο άλλωστε αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το galaxy tab II με μόνη ουσιαστική διαφορά το SD slot.. το είχαμε συζητήσει και σε πρόσφατο θέμα οταν είχε πέσει το Ι στα 349 ευρώ edit: αργησα να δω τα 2 τελευταια posts..
kwstas_dimi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ψήνομαι για το 249,00! Δεν με ενδιαφέρει το 3g στο tablet, αφού μπορώ να κάνω tethering με το κινητό! Συν τις άλλοις δεν γουστάρω να πληρώνω για κινητό και για tablet, ειδικά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς! Όσοι έχετε με 3g, το χρησιμοποιείτε το 3g γενικώς; Τι λέτε να το χτυπήσω! Νομίζω πολύ φθηνότερα δεν θα πάει.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ψήνομαι για το 249,00! Δεν με ενδιαφέρει το 3g στο tablet, αφού μπορώ να κάνω tethering με το κινητό! Συν τις άλλοις δεν γουστάρω να πληρώνω για κινητό και για tablet, ειδικά αυτούς τους χαλεπούς καιρούς! Όσοι έχετε με 3g, το χρησιμοποιείτε το 3g γενικώς; Τι λέτε να το χτυπήσω! Νομίζω πολύ φθηνότερα δεν θα πάει. Έχω την 3G έκδοση αλλά με wi-fi το δουλεύω. Κάτω από 249 δύσκολα θα πέσει.
xetasa Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Χωρίς 3G τι να το κάνεις το tablet? Ή θα πρέπει να το χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι σου (φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε κάτι καλύτερο από tablet για το σπίτι) ή όταν βγαίνεις έξω θα κάνεις το σταυρό σου να βρεις ελεύθερο δίκτυο! Ενώ με το 3G εγώ π.χ. που έχω το xoom όταν βγαίνω έξω από το σπίτι, του χώνω τη κάρτα sim του κινητού (που έχω mobile data),αφού πρώτα του κάνω μια προώθηση κλήσεων σε άλλο καρτοκινητό ίδιας εταιρείας για να μην πληρώνω, και μπορώ και σερφάρω χωρίς άγχος!
CaptainHog Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 εχω ψηθει να το παρω ρε πουστη μου...τι λετε?το πρωτο μου ταμπλετ θα ειναι.
doctorm Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Χωρίς 3G τι να το κάνεις το tablet? Ή θα πρέπει να το χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι σου (φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε κάτι καλύτερο από tablet για το σπίτι) ή όταν βγαίνεις έξω θα κάνεις το σταυρό σου να βρεις ελεύθερο δίκτυο! Ενώ με το 3G εγώ π.χ. που έχω το xoom όταν βγαίνω έξω από το σπίτι, του χώνω τη κάρτα sim του κινητού (που έχω mobile data),αφού πρώτα του κάνω μια προώθηση κλήσεων σε άλλο καρτοκινητό ίδιας εταιρείας για να μην πληρώνω, και μπορώ και σερφάρω χωρίς άγχος! φιλε μου, εαν εχει ενα κινητο που υποστηριζει wifi-hot spot, tethering. Σχεδον ολα τα smartphone το εχουν σαν δυνατοτητα, δεν χρειαζεται να αλλαζεις sim, απλα προωθεις τα δεδομενα σου απο το κινητο στην ταμπλετα, απλα τα πραγματα.
sdfun Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Χωρίς 3G τι να το κάνεις το tablet? Ή θα πρέπει να το χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι σου (φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε κάτι καλύτερο από tablet για το σπίτι) ή όταν βγαίνεις έξω θα κάνεις το σταυρό σου να βρεις ελεύθερο δίκτυο! Ενώ με το 3G εγώ π.χ. που έχω το xoom όταν βγαίνω έξω από το σπίτι, του χώνω τη κάρτα sim του κινητού (που έχω mobile data),αφού πρώτα του κάνω μια προώθηση κλήσεων σε άλλο καρτοκινητό ίδιας εταιρείας για να μην πληρώνω, και μπορώ και σερφάρω χωρίς άγχος! Ε όχι και χωρίς 3g τι να το κάνεις! Οι περισσότερες καφετέριες, ξενοδοχεία, δημόσια μέρη έχουν πλέον wifi.Ειδικά αν πας και κανά ταξιδάκι στο εξωτερικό σχεδόν παντού υπάρχει. Μη μου πεις ότι έξω θα βάλεις την καρτούλα sim του κινητού σου! Ακόμα κι εδώ δεν θα 'θελα να χω το άγχος να βγάλω τη sim, να τη βάλω μέσα στο tablet και να τρέμω πόσα mb θα κατεβάσω! Δε λέω, ωραίο το 3G, αλλά όχι και τόσο απαραίτητο για κάποιους που περιστασιακά θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα tablet και δεν είναι φυσικά βασικό μέρος της δουλειάς τους.
teodor_ch Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 tethering λέγεται η λύση! σιγά μην αλλάζω sim cards!
sdfun Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ούτε smartphone, ούτε τίποτα...Κάθεσαι απλά στην καφετεριούλα και μπαίνεις στο wifi του μαγαζιού. Γιατί το κάνετε τόσο πολύπλοκο?
teodor_ch Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ούτε smartphone, ούτε τίποτα...Κάθεσαι απλά στην καφετεριούλα και μπαίνεις στο wifi του μαγαζιού. Γιατί το κάνετε τόσο πολύπλοκο? και στο εξοχικό? στο καράβι? στα διαμερίσματα 1ος αστεριού στην άκρη της Ελλάδας που δεν έχει adsl? δε μιλάμε για όταν υπάρχει wifi εννοείται!!!!!
unforgiven Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 tethering λέγεται η λύση! σιγά μην αλλάζω sim cards! Ακριβώς...
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Χωρίς 3G τι να το κάνεις το tablet? Ή θα πρέπει να το χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι σου (φαντάζομαι ότι όλοι μας έχουμε κάτι καλύτερο από tablet για το σπίτι) Και όμως εδώ και 1,5 μήνα που το έχω, πολλές φορές τα βράδυα προτιμώ να σερφάρω από το tablet από το να κάθομαι στον σταθερό.Ξαπλάρεις και στον καναπέ και είσαι άρχοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα