Προς το περιεχόμενο

e-shop Crazy Sundays 27-5 ως 2-6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ποια η γνωμη σας για αυτη την φωτογραφικη? (εεειιιιι οχι καζουρα,δωρο για την μικρη μου)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.562304&sid=1

μην ανησυχεις φιλε μου , ειναι η εποχη της απενοχοποίησης πλεον.

σπασε τα δεσμα, απελευθερωσου , εκδηλωσου ελευθερα.

καλη ειναι , σε συνδυασμο με ροζ κοστουμακι και παπουτσακι θα σου πηγαινει τελεια. B)

Δημοσ.

SAMSUNG GALAXY NEXUS I9250

παίζει και να το έπαιρνα..πάλι καλά που εξαντλήθηκε.

Να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο υποστηρίζει native gsm βιντεοκλησεις?

Η ακόμα καλύτερα ποιά android κινητά της samsung υποστηρίζουν

ξέρω τουλάχιστον το S και το SII που τα εχω δουλέψει

Δημοσ.

Για τον Mushkin, η εταιρία είναι Αμερικάνικη, πολύ σεβαστή στην αγορά των Η.Π.Α., κυρίως στο θέμα των μνημών RAM.

Οι SSD τους συναρμολογούνται εκεί, αν αυτό έχει να κάνει κάτι με την ποιότητά τους.

Η εταιρία δείχνει να ασχολείται με τα firmware updates και έχει την έκδοση 5.0.2 στη σελίδα του προϊόντος.

http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCR60GB.aspx

Κι αν κρίνω από το μήνυμα στην σελίδα του, πουλάει πολύ καλά.

Δημοσ.

Πως και δεν πεσατε με τα μουτρα στο λαπτοπακι? i3 @ 2.53GHz + GT540M επαιζε στα 520-540 ευρω περσι... και εχει κι μια ωραια υποσχεση στην "εγγυηση" (αν βεβαια εξακολουθει να υπαρχει eshop σε 2 χρονια)!

Δημοσ.

Μμμμ, lg 47" με τέτοια τιμή?? μήπως είναι τπτ μάπα?? τι λέτε?

είναι lcd και όχι led, αλλα αυτό δεν ειναι κακό κατ ανάγκη.. Ουσιαστικά εχουν μικρη διαφορά στη κατανάλωση ρεύματος (έως 30%) και στο παχος. Πολλές lcd έχω δει καλύτερες κυρίως στο χρώμα από led..

Η τιμή πάντως νομιζω είναι καλή για 47άρα και 100hrz (λέει παίζει ταινίες από την USBαλλα δεν ξερω για Ελληνικούς υπότιτλους).

Δημοσ.

Πως και δεν πεσατε με τα μουτρα στο λαπτοπακι? i3 @ 2.53GHz + GT540M επαιζε στα 520-540 ευρω περσι... και εχει κι μια ωραια υποσχεση στην "εγγυηση" (αν βεβαια εξακολουθει να υπαρχει eshop σε 2 χρονια)!

Αν κάποιος δε χρειάζεται γνήσιο λειτουργικό, είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Πια η γνώμη σας για το acer?

Sent from my iPhone using Insomnia

Θεωρώ ότι η το σασί της σειράς 5742G είναι από τα χειρότερα που έχω χρησιμοποιήσει. Το πληκτρολόγιο (ειδικά το αριθμητικό) είναι πολύ άβολο. Αν μπορείς δες το από κοντά πριν αποφασίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...