Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εμπειρία στο εξοχικό μου η καλύτερη λύση για να διώξεις τα πουλιά είναι το να τα... κρατήσεις.Ένας πόλος έλξης (πουλόσπιτο με τροφή, κλπ) σε σημείο που δε σε ενοχλεί είναι ότι πιο αποτελεσματικό για να ξεκουμπιστούν από εκεί που σε ενοχλεί.

Αυτό που ανέφερθηκε πιο πριν για σπιτάκι και φαι σε κάποιο σημείο ίσως είναι η πο καλή λύση... Ένας γείτονας έχει κρεμάσει σακούλες και cd σε σημείο να μοιάζει με τσαντιρ ντίσκο το μπαλκόνι χωρίς επιτυχία... Τώρα τελευταία έχει βάλει και 2-3 κεφαλιά από κούκλες, σαν αυτές στις βιτρίνες... Δεν ξέρω αν εχουν επιτυχία...

Το αυτό....

Φτιάξε σπιτάκια για τα πουλιά στην οροφή/ταράτσα σου σε σημείο που να μην σε ενοχλεί. Φρόντιζε να τους έχεις στην αρχή λίγο νεράκι κ λίγα σπόρια και μετά θα τα βγάλουν πέρα μόνα τους.

Δοκιμασμένο ουκ ολίγες φορές και αποτελεσματικό.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εδω και 2 βδομαδες εχω 2 πουλια που κλωσσανε με βαρδια τα (δυο)αυγα τους...

Αν και με βλεπουν σε αποσταση 2 μετρων απο την ανοιχτη μπαλκονοπορτα, δε φαινεται να φοβουνται.

Δε ξερω αν ειναι 18ουρες ή περιστερια, εσεις τι λετε?

295120062.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Καπου διαβασα οτι οι 18ουρες κανουν 2 αυγα καθε τελη Μαιου και τα κλωσσανε 3 βδομαδες, κατι που συμβαινει και εδω(εχουν περασει ηδη 2 βδομαδες). Τα περιστερια ποσα αυγα κανουν και καθε ποτε?..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αναζητω την βοηθεια σας.

Ψαχνω αποτελεσματικη / διακριτικη / μη τοξικη λυση για τα πουλια (κατα 99,999% σπουργιτια) . 

Εχω βαρεθει να ξεσκατιζω τα μπαλκονια.  

Εχω δει σε ενα σπτι  που περναω καθε μερα το εξης : μαστιγιο σαν κεραια λιγο πανω απο την σκεπη κ απο αυτο με σκοινι , δεμενο ομοιωμα μαυρου πουλιου το οποιο πεταει με τον αερα σαν χαρταετο. 

Δεν ξερω απο τι υλικο ειναι μιας κ ακομα κ σε σχεδον νηνεμια αυτο πεταει . 

Μια λυση θα ηταν να του χτυπησω το κουδουνι , η αλλη θα ηταν αν το ξερει καποιος να μου πει που θα το αγορασω. 

Δημοσ.

Πάντως  η γάτα δουλεύει,

Θα επρεπε να ειχα 4 γατες (μια για καθε μπαλκονι / ασε που επληταν ολη μερα εκει)

Χρειαζομαι κατι λιγοτερο ζωντανο...

Δημοσ.

εμείς έχουμε κάτι ψέυτικα πλαστικά κοράκια που μας έδωσε ένας γείτονας.. απλά τα έχουμε βάλει στα κάγκελα.. αλλά δέν νομοίζω να κάνουν δουλειά γιατί όλο κ απο κανένα βλέπω να έρχετε αλλά σπάνια..

Δημοσ.

μία πολλή καλή λύση είναι αυτοί οι σφουγγαρένιοι (σαν) ανεμιστήρες που γυρνούν με τον αέρα. τουλάχιστον τις μέρες που φυσάει. επίσης οι χωματιστές κορδέλες έχουν βοηθήσει πολύ. το cd από την άλλη καθόλου , άσε και που νιώθω σαν καρνάβαλος με ένα τέτοιο στο μπαλκόνι να κρέμεται.

Δημοσ.

Είχα να βγω στο μπαλκόνι κοντά 3-4 μέρες. Γενικά πέρα από ένα μικρό τμήμα που δεν καλύπτεται από τέντες όλο το σπίτι περιμετρικά δεν έχει θέμα με το πουλόσκατο.

Ε λοιπόν το σημείο που δεν έχει τέντα θυμίζει ψυττάλεια......τίγκα στο σκατό.

Περιμένω να βραδιάσει γιατί είμαι σε κεντρικό δρόμο, να ρίξω νερό.

Χαλαρά σημαδεύουν ως παιχνίδι τα κάγελα. 100 κουράδες στα κάγελα, 2-3 στο μωσαικό........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...