athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Κι εγω μένω 2-3 λεπτα με το αμαξι και τα μεσημερια το ελιωνα συχνά αλλά αν βαλουν ακομα και 1€ χρεωση για σταθμευση προτιμω να τα φαω σε βενζινες και παρκινγκ για το κεντρο παρα να τα δωσω σε αυτους που τα σκαω ηδη τοσα χρονια σε φαγητα/καφεδες/σινεμα/ρουχα κλπ . Δε βλεπω το λογο να χρεωνουν ενα ανοιχτο παρκινγκ που τοσα χρονια ηταν free. ** Επειδη σου φαινεται περιεργο δεν ηταν ουτε ζαρα ουτε h&m κλπ...
mary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Κι εγω μένω 2-3 λεπτα με το αμαξι και τα μεσημερια το ελιωνα συχνά αλλά αν βαλουν ακομα και 1€ χρεωση για σταθμευση προτιμω να τα φαω σε βενζινες και παρκινγκ για το κεντρο παρα να τα δωσω σε αυτους που τα σκαω ηδη τοσα χρονια σε φαγητα/καφεδες/σινεμα/ρουχα κλπ . Δε βλεπω το λογο να χρεωνουν ενα ανοιχτο παρκινγκ που τοσα χρονια ηταν free. ** Επειδη σου φαινεται περιεργο δεν ηταν ουτε ζαρα ουτε h&m κλπ... ναι αλλα οταν κατεβαινω κεντρο το αφηνω στα πανεπιστημια και μετα απο εκει περπατημα μεχρι τσιμισκη.στο cosmos οπου και να παρακαρω σε 2 λεπτα ειμαι μεσα στο μαγαζι.. τεσπα εχει και τα καλα εχει και τα ασχημα το cosmos.. εμ βεβαια και θα ειναι πιο ακριβο στο κοσμος αφου τα ενοικια ειναι πανακριβα εκει σε συγκριση με ενα μαγαζι στο κεντρο..αλλά και 20ε ε τσουζει λιγο... Υγ καθαρισε τα μνμ σου γιατι δε μπορεις να δεχτεις ΛΕΕΙ
Adon1s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ΟΑΣΘ για το κέντρο και καθάρισες .. και μένω και εγώ στα νότια , οπότε δεν υφίσταται και τόοοσο το θέμα ταλαιπωρία ..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλά δεν κάνει κανένας θέμα τα 2 ευρώ γιατί στην τελική άμα δεν τα είχες δεν θα πήγαινες Cosmos, απλά είναι το γαμώτο στην χωρα αυτήν...στην τελική άμα δεν παίξει και λίγο μποϊκοτάζ τίποτα δεν θα αλλάξει...άσχετο/σχετικό πήγα goodys και μου σέρβιραν κρύες πατάτες τον 2.20 euro, οποτε τους έκραξα ηρωικά, άμα κάναν 0.50 ίσος να μην έλεγα τίποτα.
athlios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ναι αλλα οταν κατεβαινω κεντρο το αφηνω στα πανεπιστημια και μετα απο εκει περπατημα μεχρι τσιμισκη.στο cosmos οπου και να παρακαρω σε 2 λεπτα ειμαι μεσα στο μαγαζι.. τεσπα εχει και τα καλα εχει και τα ασχημα το cosmos.. εμ βεβαια και θα ειναι πιο ακριβο στο κοσμος αφου τα ενοικια ειναι πανακριβα εκει σε συγκριση με ενα μαγαζι στο κεντρο..αλλά και 20ε ε τσουζει λιγο... Υγ καθαρισε τα μνμ σου γιατι δε μπορεις να δεχτεις ΛΕΕΙ Με αυτο το "εμ βεβαια" δε συμφωνω αλλα δεν ειναι και το θεμα του τοπικ. Υγ. Αδειασα και σε περιμενω.
fylatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αγαπητοί φίλοι, πολλοί από εσάς ρωτάτε τον τελευταίο καιρό σχετικά με το parking. Θέλουμε με την ευκαιρία αυτή να σας απαντήσουμε σχετικά και να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα μας για το Mediterranean Cosmos. Όταν το 2010, σε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης, επενδύσαμε ως Lamda Development ένα πολύ σημαντικό ποσό (€80 εκ.) για να μπορέσουμε να αναλάβουμε τη διαχείριση του Κέντρου είχαμε, και εξακολουθούμε να έχουμε, πίστη στις προοπτικές του Mediterranean Cosmos και στη δυνατότητά μας να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας. Έτσι συνεχίσαμε και κατά τη τελευταία διετία, και ενώ η ύφεση γινόταν όλο και μεγαλύτερη, με ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο άνω των €5εκ. για να ανακαινίσουμε ριζικά το Κέντρο μας. Παράλληλα μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και επένδυσαν πάνω από 50 νέα καταστήματα. Και με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια σχετικά με τη νέα εικόνα του ανακαινισμένου Mediterranean Cosmos! Ο χώρος του parking, στο νέο αναβαθμισμένο Mediterranean Cosmos, θέλουμε να λειτουργεί με ακόμα πιο υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και νέες υπηρεσίες πλήρως αντάξιες του Κέντρου εσωτερικά: με ενισχυμένη φύλαξη όλο το 24ωρο με επιπλέον προσωπικό και στόλο, με ενίσχυση του φωτισμού, νέες κάμερες ασφαλείας, νέα σήμανση, σύστημα ενημέρωσης διαθέσιμων θέσεων ανά τομέα, νέες κυκλοφοριακές υποδομές όπως ο νέος κόμβος έναντι του Magic Park και πολλές άλλες βελτιώσεις. Η εμπειρία του Mediterranean Cosmos θα ξεκινά με την προσέλευσή σας σε ένα αναβαθμισμένο χώρο και θα τελειώνει με την ασφαλή αποχώρησή σας. Γνωρίζουμε καλά και έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές σε περίοδο κρίσης για αυτό και η χρέωση για τη μερική κάλυψη του κόστους των νέων υπηρεσιών θα είναι χαμηλή (€1,5) και ανεξάρτητη από την διάρκεια παραμονής. Σημειώνουμε, πως η λειτουργία του συστήματος χρέωσης θα ξεκινήσει σε μελλοντική φάση και αφού βεβαίως ενημερώσουμε το κοινό, τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Τότε θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση για την τιμολογιακή πολιτική (πχ δωρεάν στάθμευση για τους υπαλλήλους, δωρεάν στάθμευση πελατών για περιορισμένο χρόνο κλπ). Ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση και το ενδιαφέρον που δείχνετε για το Mediterranean Cosmos. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς όφελος όλων των επισκεπτών του Κέντρου, των συνεργαζόμενων καταστημάτων και των υπαλλήλων του.
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ο χώρος του parking, στο νέο αναβαθμισμένο Mediterranean Cosmos, θέλουμε να λειτουργεί με ακόμα πιο υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και νέες υπηρεσίες πλήρως αντάξιες του Κέντρου εσωτερικά: με ενισχυμένη φύλαξη όλο το 24ωρο με επιπλέον προσωπικό και στόλο, με ενίσχυση του φωτισμού, νέες κάμερες ασφαλείας, νέα σήμανση, σύστημα ενημέρωσης διαθέσιμων θέσεων ανά τομέα, νέες κυκλοφοριακές υποδομές όπως ο νέος κόμβος έναντι του Magic Park και πολλές άλλες βελτιώσεις. EAN ισχύουν τα παραπάνω και κυρίως το θέμα της 24ωρες φύλαξης/ασφάλειας τότε ναι, τα 1.5ε δεν είναι πολλά. Αλλά βλέπω πως αναφέρεις ενισχυμένη φύλαξη εσωτερικά...Εννοείς εντός του κτιρίου cosmos και οχι του παρκινγκ; Σε περίπτωση μερικής κλοπής ενός αυτ/του απο φυλασσόμενο χώρο πάρκιγνκ την ευθύνη έχει το "cosmos" σωστά;
fylatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 EAN ισχύουν τα παραπάνω και κυρίως το θέμα της 24ωρες φύλαξης/ασφάλειας τότε ναι' date=' τα 1.5ε δεν είναι πολλά. Αλλά βλέπω πως αναφέρεις ενισχυμένη φύλαξη εσωτερικά...Εννοείς εντός του κτιρίου cosmos και οχι του παρκινγκ; Σε περίπτωση μερικής κλοπής ενός αυτ/του απο φυλασσόμενο χώρο πάρκιγνκ την ευθύνη έχει το "cosmos" σωστά;[/quote'] Αυτα τα γραφει στο Site του η εταιρεια. Εγω περισσοτερη φυλαξη για την ωρα δεν ειδα. Επισης ακομα υπαρχουν πινακιδες αποποιησης καθε ευθυνης σε περιπτωση κλοπης βανδαλισμου. Απλα εχουν καμερες στις μπαρες και στην εισοδο. Sent from my MotoA953 using Insomnia
Porg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Σε όλα τα πάρκινγκ που ξέρω το αφήνεις με δική σου ευθύνη
we_will_rise Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 fylatos, να προτείνω κάτι ; Γιατί δεν αφήνετε τα πράγματα όπως ήταν παλιά ; Μια χαρά ικανοποιημένοι ήταν όλοι Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
fearwhatnow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κλασικη απαντηση επιχειρησης-εταιριας, γραμμενη στο ποδι απο καποιον/καποιους που την ωρα που εγραφαν αυτο το κειμενο ασυναρτησιων γελουσαν.Στην Ελλαδα πιστευουν οτι εχουν να κανουν με ηλιθιους (καλως το πιστευουν φαινεται). Συμφωνα με το παραπανω κειμενο τοσα χρονια το συγκεκριμενο Κεντρο ειναι ξεφραγο αμπελι και οι υπηρεσιες του δεν ειναι ανταξιες του.Μαλιστα. Επισης 1,5Ε δεν ειναι τιποτα.Τζαμπα.500δρχ.Τζαμπαααα.Και αν πεσεις θυμα κλοπης ή κατι αλλο, no problem.Θα σφαζεσαι και παλι στα δικαστηρια με τις ασφαλιστικες.
ggQQbb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ρε αφήστε τον πρόλογο για περισσότερη φύλαξη και για δικό μας καλό
kalogeros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Έτσι συνεχίσαμε και κατά τη τελευταία διετία, και ενώ η ύφεση γινόταν όλο και μεγαλύτερη, με ένα φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο άνω των €5εκ. για να ανακαινίσουμε ριζικά το Κέντρο μας. Fylatos, δόσε link ρε συ από πού το βρήκες. Και ρωτάω τώρα εγώ. Τι ακριβώς εννοεί ως ριζική ανακαίνιση το Cosmos; Τις καινούριες γλάστρες που έβαλαν στους εσωτερικούς χώρους; Γιατί εγώ δεν έχω δει καμία άλλη ανακαίνιση. Ο χώρος του parking, στο νέο αναβαθμισμένο Mediterranean Cosmos, θέλουμε να λειτουργεί με ακόμα πιο υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και νέες υπηρεσίες πλήρως αντάξιες του Κέντρου εσωτερικά: με ενισχυμένη φύλαξη όλο το 24ωρο με επιπλέον προσωπικό και στόλο, με ενίσχυση του φωτισμού, νέες κάμερες ασφαλείας, νέα σήμανση, σύστημα ενημέρωσης διαθέσιμων θέσεων ανά τομέα, νέες κυκλοφοριακές υποδομές όπως ο νέος κόμβος έναντι του Magic Park και πολλές άλλες βελτιώσεις. Η εμπειρία του Mediterranean Cosmos θα ξεκινά με την προσέλευσή σας σε ένα αναβαθμισμένο χώρο και θα τελειώνει με την ασφαλή αποχώρησή σας. Προσέξτε το εσωτερικά. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τι σχέση έχει η εσωτερική φύλαξη με το 1,5 ευρώ του πάρκινγκ, μόνο η Lamda Development ξέρει. Επίσης, οι μόνες προδιαγραφές ασφάλειας που έχω δει μέχρι τώρα στο πάρκινγκ του Cosmos (και πιστέψτε με το επισκέπτομαι από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του),ήταν ένας τύπος γύρω στα 150-200 κιλά, ο οποίος έκοβε βόλτες ανάμεσα στα παρκαρισμένα με ένα μηχανάκι 50cc, το οποίο ήταν έτοιμο να διαλυθεί.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 fylatos, στο θέμα μας, αφού δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη της φύλαξης των αυτοκινήτων, ότι και να λες μοιάζει με σάλτσες που γράφαμε στα θρησκευτικά στο σχολείο. Η βασιλεία του θεού είναι απέραντη, μας αγαπάει κτλ.
fylatos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Fylatos' date=' δόσε link ρε συ από πού το βρήκες. Και ρωτάω τώρα εγώ. Τι ακριβώς εννοεί ως ριζική ανακαίνιση το Cosmos; Τις καινούριες γλάστρες που έβαλαν στους εσωτερικούς χώρους; Γιατί εγώ δεν έχω δει καμία άλλη ανακαίνιση. Προσέξτε το εσωτερικά. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τι σχέση έχει η εσωτερική φύλαξη με το 1,5 ευρώ του πάρκινγκ, μόνο η Lamda Development ξέρει. Επίσης, οι μόνες προδιαγραφές ασφάλειας που έχω δει μέχρι τώρα στο πάρκινγκ του Cosmos (και πιστέψτε με το επισκέπτομαι από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του),ήταν ένας τύπος γύρω στα 150-200 κιλά, ο οποίος έκοβε βόλτες ανάμεσα στα παρκαρισμένα με ένα μηχανάκι 50cc, το οποίο ήταν έτοιμο να διαλυθεί.[/quote'] Το παπι εχει γινει γουρουνα γιατι δεν τον σηκωνει. Στην επισημη σελιδα του Facebook Sent from my MotoA953 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα