Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 προφανως το ξερει για αυτο και εκανε quote σε μεαν αλλα περα απο την πλακα ισχυει οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι υπευθυνη και μονο η κοπελα. εμπιστοσυνη, επικοινωνια και αγαπη και τα αλλα βρισκονται
Typhoon Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Την καρδιά περιβόλι του κάνατε μαλάκες. Ε το όλο θέμα έχει ένα ρίσκο και είναι και ψυχοφθόρο. Πρέπει να είναι προετοιμασμένος. Γενικά εγώ πιστεύω πως μπορεί να δουλέψει το θέμα. Ένας φίλος μου την πάλεψε 1 χρόνο Βρέμη-Βόλο, οπότε Πειραιάς-Πάτρα δεν είναι και τίποτα!
panagiwths1987 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παιδια συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.να πω καποια πραγματα που ισως βοηθησουν.ειμαι 31 ειναι 23.την ξερω 2 χρονια και βαλε (ειχε συμφοιτητρια με κοινη μας γνωστη πειραιωτισσα)η κοπελα μενει μονομα κορινθο.εγω μενω μονιμα πειραια.οτι αγαπιομαστε αυτο ισχυει και με το παραπανω (τουλαχιστο ισχυει απο την πλευρα μου) αυτο που με φοβιζει και που με κανει και ωρες ωρες και τρελλαινομαι σε σκεψεις ειναι πως (λογικο μιας και ειναι φοιτητρια) οι πειρασμοι ειναι μεγαλοι....επισης εχει ακομα 2 χρονια σπουδων....δεν θελω να την χασω απο την αρχη ειχαμε απιστευτη χημεια (παρολο και την διαφορα ηλικιας) απο την αλλη φοβαμαι πολυ....
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 παιδια συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση.να πω καποια πραγματα που ισως βοηθησουν.ειμαι 31 ειναι 23.την ξερω 2 χρονια και βαλε (ειχε συμφοιτητρια με κοινη μας γνωστη πειραιωτισσα)η κοπελα μενει μονομα κορινθο.εγω μενω μονιμα πειραια.οτι αγαπιομαστε αυτο ισχυει και με το παραπανω (τουλαχιστο ισχυει απο την πλευρα μου) αυτο που με φοβιζει και που με κανει και ωρες ωρες και τρελλαινομαι σε σκεψεις ειναι πως (λογικο μιας και ειναι φοιτητρια) οι πειρασμοι ειναι μεγαλοι....επισης εχει ακομα 2 χρονια σπουδων....δεν θελω να την χασω απο την αρχη ειχαμε απιστευτη χημεια (παρολο και την διαφορα ηλικιας) απο την αλλη φοβαμαι πολυ.... σαφως και υπαρχουν πειρασμοι και υπαρχει πιθανοτητα να ενδωσει. αυτο ειναι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις. απο την αλλη δεν μπορεις να κανεις τπτ γι αυτο. το θεμα ειναι αν θα ενδωσει και θα σε παρατησει η απλα θα ενδωσει γιατι θελει απλα λιγο σεξ.
Τσίου Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ήμουν με μία κοπέλα που σπούδαζε αίγιο (10 λεπτά απο πάτρα) - εγώ έμενα λάρισα (πριν 1 χρόνο ολα αυτά) Με έτρωγε η ζήλια , μιλούσαμε όλη μέρα σκάϊπ , γινόμουν πολυ πιεστικός λόγω της ζήλιας μου αλλα όπως και να το κάνουμε ήταν φοιτήτρια και μπαργούμαν .. και αυτό με τρέλαινε γιατί όταν πήγα διαπίστωσα πως ολο το βράδυ που δούλευε την κερνούσαν άλλοι και τις την έπεφταν αρκετοί , παρόλα αυτά χωρίσαμε λόγω μη εμπιστοσύνης και πίεσης - η γνώμη μου είναι είτε ειναι σχεση αποστάσεως είτε όχι αν θέλει να στην κάνει την γκέλια θα στην κάνει , το λέω αυτό απο εμπειρία και χώρισα απο μαλακία μου (ήμουν πιεστικός) αν και δεν ξέρω αν ήταν σωστή απεναντί μου και ουτε θα το μάθω ποτέ.Η συμβουλή μου, να το χαρείς όσο μπορείς και να της έχεις εμπιστοσύνη βασιζόμενος σε αυτά που είπα. Αυτά ,ελπίζω να βοήθησα 1
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το θεμα ειναι αν θα ενδωσει και θα σε παρατησει η απλα θα ενδωσει γιατι θελει απλα λιγο σεξ. Ε ναι, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άσε που από 10 πόντους και κάτω δε θεωρείται κέρατο. 1
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 η γνώμη μου είναι είτε ειναι σχεση αποστάσεως είτε όχι αν θέλει να στην κάνει την γκέλια θα στην κάνει ισχυει κι αυτο. αν η γυναικα θελει να πηδηχτει, και σε μπουκαλι να την κλεισεις θα παει με τον φελλο. αλλα γτ μονο αυτη να κανει την κουτσουκελα; οι αντρες ειστε ολοι αγιοι; Ε ναι, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άσε που από 10 πόντους και κάτω δε θεωρείται κέρατο. ρε λουσι ειναι διαφορετικα γτ στην δευτερη περιπτωση δεν θα τον παρατησει. κι αμα δεν το μαθει ποτε ο αλλος που ειναι το προβλημα; 1
Τσίου Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δεν είπα αυτό !! απλά μιλάμε για γυναίκες τώρα γι αυτό και αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο φύλο ! Τα πάντα είναι αναμενόμενα απο τον άνθρωπο -ανεξαρτήτου φύλου
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ρε λουσι ειναι διαφορετικα γτ στην δευτερη περιπτωση δεν θα τον παρατησει. κι αμα δεν το μαθει ποτε ο αλλος που ειναι το προβλημα; Στο συμβάν. Ωραίες οι επεκτάσεις της απορίας "αν πέσει ένα δέντρο στο δάσος με κανέναν παρόντα, κάνει θόρυβο;" αλλά δεν αρκεί για να δικαιολογήσει την όποια συναισθηματική αναπηρία.
Pantelwolf Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Την καρδιά περιβόλι του κάνατε μαλάκες. ΑΣΕ ΡΕ τα ψοφια. Να μας λεει μετα οτι δεν τα λέγαμε;; ΞΕΡΕΙΣ κυριε σε τι λουκι μπλεκεις. Τι πρέπει να πούμε δηλαδή για να τον πείσουμε; να φάμε κανα 6ωρο με το τραίνο λέγοντάς του http://www.nooooooooooooooo.com/ ειδικά αν είσαι αγαπούλης και τέτχοια μικροαστικά κατάλοιπα..
ChRis6 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ε ναι, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άσε που από 10 πόντους και κάτω δε θεωρείται κέρατο. ρε λουσι ειναι διαφορετικα γτ στην δευτερη περιπτωση δεν θα τον παρατησει. κι αμα δεν το μαθει ποτε ο αλλος που ειναι το προβλημα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ρε λουσι ειναι διαφορετικα γτ στην δευτερη περιπτωση δεν θα τον παρατησει. κι αμα δεν το μαθει ποτε ο αλλος που ειναι το προβλημα; στη σχέση εμπιστοσύνης
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 ρε λουσι ειναι διαφορετικα γτ στην δευτερη περιπτωση δεν θα τον παρατησει. κι αμα δεν το μαθει ποτε ο αλλος που ειναι το προβλημα; Τα 'χουμε. Και ξέρεις ότι δε γουστάρω κέρατα. Και ότι αν μάθαινα ότι έγινε κάτι τέτοιο θα έφευγες με πυραυλάκατο. Με κερατώνεις όμως, αλλά δε το μαθαίνω. Εσύ ξέρεις όμως ότι αν το ήξερα θα είχες πάρει πόδι. Θα κρατήσεις μία σχέση βασισμένη πάνω σε ψέμματα, που στην ουσία εγώ δε τη θέλω πλέον; Θέλεις δηλαδή μία ψεύτικη σχέση, η οποία υπάρχει μόνο και μόνο επειδή δε ξέρω την αλήθεια; Εγώ δε θα το 'θελα. Btw, εγώ θα προτιμούσα να μου δώσει σούτο μια γκόμενα παρά να φάω κέρατο, ακόμα και για "σκέτο σεξ" όπως λες. Το "δε θα τον παρατήσει" δε τα κάνει καλύτερα. 1
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τα 'χουμε. Και ξέρεις ότι δε γουστάρω κέρατα. Και ότι αν μάθαινα ότι έγινε κάτι τέτοιο θα έφευγες με πυραυλάκατο. Με κερατώνεις όμως, αλλά δε το μαθαίνω. Εσύ ξέρεις όμως ότι αν το ήξερα θα είχες πάρει πόδι. Θα κρατήσεις μία σχέση βασισμένη πάνω σε ψέμματα, που στην ουσία εγώ δε τη θέλω πλέον; Θέλεις δηλαδή μία ψεύτικη σχέση, η οποία υπάρχει μόνο και μόνο επειδή δε ξέρω την αλήθεια; Εγώ δε θα το 'θελα. Btw, εγώ θα προτιμούσα να μου δώσει σούτο μια γκόμενα παρά να φάω κέρατο, ακόμα και για "σκέτο σεξ" όπως λες. Το "δε θα τον παρατήσει" δε τα κάνει καλύτερα. κοιτα, μπορει να λετε οτι ειναι γυναικεια λογικη κτλ αλλα ειναι η πραγματικοτητα, δεν θελω να χρυσωσω το χαπι στον τοπικ σταρτερ. εδω γυναικες εχουν παιδια με αλλους αντρες και κρατανε γαμους. προφανως υπαρχει χασμα στις προτεραιοτητες. πολλες γυναικες κρατανε μυστικα για διαφορους λογους.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 κοιτα, μπορει να λετε οτι ειναι γυναικεια λογικη κτλ αλλα ειναι η πραγματικοτητα, δεν θελω να χρυσωσω το χαπι στον τοπικ σταρτερ. εδω γυναικες εχουν παιδια με αλλους αντρες και κρατανε γαμους. προφανως υπαρχει χασμα στις προτεραιοτητες. πολλες γυναικες κρατανε μυστικα για διαφορους λογους. Δεν έχει να κάνει με "γυναικεία λογική" διότι το θέμα είναι ανεξαρτήτως φύλου. Η απόκρυψη μοιχείας στη πραγματικότητα φθείρει την εμπιστοσύνη των δύο ανθρώπων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις