xreokopia Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Προτείνετέ μου υγιεινούς (χωρίς να προσθέτουν δηλαδή πολλές θερμίδες) τρόπους να δώσω γεύση στο άσπρο γάλα καθώς δε μου αρέσει η γεύση του. Ευχαριστώ. Φιλε μου, τι ακριβως γαλα πινεις?... Ο πιο υγιεινος τροπος ειναι να του βαλεις κακαο. Το κακαο ειναι σουπερ αντιοξειδωτικο(το γαλα ειναι οξειδωτικο) και εχει πολλες ευεργετικες ιδιοτητες. Εσυ ομως μιλας για γευση. Αρα θες ζαχαρη Βάζεις δημιτριακά Τα δημητριακα του εμποριου ειναι εντελως ανθυγιεινα.
angmar Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τα δημητριακα του εμποριου ειναι εντελως ανθυγιεινα. Ανέλυσέ το λίγο αυτό.
xreokopia Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ανέλυσέ το λίγο αυτό. Εχουν πολυ ζαχαρη και σιροπι καλαμποκιου(γνωστο και ως σιροπι γλυκοζης-φρουκτοζης) Επισης ενα σωρο αλλα χημικα συντηρητικα, χρωστικες, τεχνητα χρωματα, υδρογονωμενα ελαια κλπ.
Superuser Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Έχεις δοκιμάσει πότε γάλα με λιγότερη λακτοζη; Δοκίμασε της ΑΓΝΟ είναι σε κίτρινο κουτί και γράφει 80% λιγότερη λακτοζη Μου το πρότεινε φίλη διατροφολόγος διότι το κανονικό με φούσκωνε.. Μόλις δοκίμασα έμεινα μαλακας από την ιδιαίτερη γεύση
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το κακαο δεν ειναι και το καλυτερο πιστευω. οσο για τη μπανανα προφανως επειδη μιλας για πρωινο θα σου πω οτι το πρωι πρεπει αυτο που θα τρως να ειναι πλουσιο γευμα. οποτε μην τσιγκουνευεσαι στις 50θερμιδες διαφορας του μελιου με τη μπανανα. δηλαδη καλυτερα να βαλεις λιγες θερμιδες παραπανω στο πρωινο και να τις κοψεις απο καπου αλλου αν και νταξει για να προσεχεις σε τετοιο βαθμο πρεπει να πηγαινεις σε αγωνες ή να εισαι τερμα πορωμενος
terekos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 XAXAXAXA!Βάλε φύκια... Συγγνώμη κιόλας αλλά αρχικά όταν το είδα μου φάνηκε αρκετά αστείο δημοσίευμα!
athlios Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γιατι να πιεις γαλα?? Το γάλα μου το πίνω,καθόλου δεν αφήνω,γιατί η μαμά μαλώνει,αυτό με δυναμώνει. ΓΙΑΥΤΟ τουφα.
athlios Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Γνωστός έριχνε μια κουταλιά γιαουρτι και λίγη ριγανη σε ενα ποτήρι γάλα,τα χτυπουσε καλα και το επινε. Γούστα.
NickTG Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 200ml γαλα, μια μπανανα κανονικη προς ώριμη στο multi για 30", αν θελεις μπορεις να βάλεις και λίγες σταγόνες λεμόνι κ λίγη ζάχαρη αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Αυτό το κάνω που και που. Γίνεται πολύ καλό. Εγώ όμως βάζω και πάγο μέσα.
sabpaxa Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Καντο μιλκσεηκ.αυτο το χυσαμολοι που πινουν οι αμερικανοι. Οτι γευση θες.μπανανα,φραουλα,ακτινιδιο,ανανα,μανγκο,πιπεριά,ντομάτα,αγγουράκι,καροτακι και άλλα. και με το ρούμι γίνετε δουλειά άλλα στο τέλος θα γίνεις αλκολικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα