Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, DjAde είπε

Ζήτησαν και από το Tom's hardware να κατεβάσει τις εικόνες από τα test που έτρεξε. Όποιος ανατρέξει τώρα στο performance preview θα δει ότι δεν υπάρχουν.

https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-performance-preview

Αυτά που λέει το GN για το DRM τα βρίσκω λίγο υπερβολικά. Πιο πολύ μου κάνει ότι η CDPR δεν θέλει να υπαναχωρήσουν όσοι έκαναν preorder. Τόσο hype εκεί στόχευε άλλωστε.

Και καλά κάποιος με κάρτα διετίας. Θα απολαύσει τουλάχιστον ικανοποιητικό frame rate με καλά raster settings. Αυτοί με πιο παλιά συστήματα που είναι οι συντριπτική πλειοψηφία του steam θα πάθουν σοκ όταν θα δουν ακόμα και low να μην τραβάει. Στα leaks για PS4/One δείχνει πολύ dated. Ούτε έχουν να περιμένουν οδηγούς για παλιές κάρτες.

υ.γ.: Για το game δεν γίνονται πολλά σχόλια, όχι γιατί δεν μας ενδιαφέρει. Ξέρουμε ότι η CDPR το 'χει με το είδος αυτό. Ο φόβος ήταν πάντα για τις τεχνικές τους δυνατότητες.

• Απαντ. 8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ζήτησαν και από το Tom's hardware να κατεβάσει τις εικόνες από τα test που έτρεξε. Όποιος ανατρέξει τώρα στο performance preview θα δει ότι δεν υπάρχουν.

https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-performance-preview

Αυτά που λέει το GN για το DRM τα βρίσκω λίγο υπερβολικά. Πιο πολύ μου κάνει ότι η CDPR δεν θέλει να υπαναχωρήσουν όσοι έκαναν preorder. Τόσο hype εκεί στόχευε άλλωστε.

Και καλά κάποιος με κάρτα διετίας. Θα απολαύσει τουλάχιστον ικανοποιητικό frame rate με καλά raster settings. Αυτοί με πιο παλιά συστήματα που είναι οι συντριπτική πλειοψηφία του steam θα πάθουν σοκ όταν θα δουν ακόμα και low να μην τραβάει. Στα leaks για PS4/One δείχνει πολύ dated. Ούτε έχουν να περιμένουν οδηγούς για παλιές κάρτες.

υ.γ.: Για το game δεν γίνονται πολλά σχόλια, όχι γιατί δεν μας ενδιαφέρει. Ξέρουμε ότι η CDPR το 'χει με το είδος αυτό. Ο φόβος ήταν πάντα για τις τεχνικές τους δυνατότητες.

δηλαδη με ενα συστημα  οπως 4770k και με μια rtx  2080 super σε 1440P   σε  ultra θα πιανω τα  60 fps χωρις rtx;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, hellraiser2030 είπε

δηλαδη με ενα συστημα  οπως 4770k και με μια rtx  2080 super σε 1440P   σε  ultra θα πιανω τα  60 fps χωρις rtx;

Σύμφωνα με το review του PCgamer(αν θυμάμαι σωστά) μόνο με DLSS θα έχεις ακλόνητο 60ρι. Χωρίς RTX ο 4770K oced πρέπει να είναι και αυτός OK.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει παιδιά μην κάνετε έτσι. Εφόσον τα γραφικά του είναι τόσο καλά που να δικαιολογούν τις απαιτήσεις, ας χρειαστει και δύο επόμενων γενεών κάρτες για να έχει υψηλό fps. 

Εάν τα γραφικά είναι όμως φλόμπα... 

Δεν είναι ότι τα γραφικά είναι το παν.. Ούτε καν, το Gameplay + story να είναι καλό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και αδικαιολόγητα βαρύ και να σε εξαναγκάζει σε 'κινηματογραφική εμπειρία'. 

Την Πέμπτη το πρωί ξυρίζουν το παπά. Θεωρώ πάντα ότι τα λεφτά του  τα αξίζει με τα οποία 'ελαττώματα' του. 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοιους τους αξίζει η EA και η Take-Two που αρμέγουν το GTAV/RDR2 Multiplayer για τα φραγκοδίφραγκα... Πραγματικά λυπητερό.

Και για να πω την αλήθεια πιστεύω πως με το Cyberpunk Μultiplayer κάτι αντίστοιχο θα συμβεί (μακάρι να βγω λανθασμένος), αλλά προσωπικά δεν νομίζω να ασχοληθώ ιδιαίτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το έγραψα ότι θα πέσει κλάμα εδώ και μια βδομάδα+ πάντως, αλλά φαινόμουνα γραφικός.😁 Όσο αφορά τώρα τις εκδόσεις με denuvo και χωρίς οι διαφορές είναι από τίποτα έως ένα 5-10% max. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως στο batman AK η denuvoless έκδοση του EGS τρέχει και λίγο χειρότερα από την denuvo έκδοση του steam.😁

Ίσα ίσα από τις προβλέψεις μου και κάπως συντηρητικός ήμουν γιατί περίμενα 1080p30 με συνδυασμό medium/high για την 1060 και την βλέπω να το κρατάει μόνο στα medium. Ακόμα και στα cpu δε περίμενα την τάπα που πέφτει στα 4πύρηνα.

Επεξ/σία από ilos
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα περιμένω μέχρι να βγουν τα πρώτα benchmarks μετά το release, χωρίς denuvo και με day one patch για να κρίνω τι μπορώ να κάνω με την 1070 και την 2κ οθόνη μου. Τουλάχιστον μέχρι να βρω κάπου την 3080 σε normal τιμή...

2-3 μήνες υπομονή θα ήταν το καλύτερο... αλλά δυστυχώς έχω άδεια απο την δουλειά, οπότε θα το λιώσω με τα bugs/performance issues. 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν δεν κάνω λάθος, κυκλοφορεί στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Κοινώς σε 24 ώρες και ~11 λεπτά από τώρα.

ναι σύμφωνα με την φώτο που έδωσαν
129541129_3505462122867928_2268842674575

1 ώρα πριν, seithan είπε

Ναι και εγώ το πρόσεξα. 

Και το μυστήριο φουντώνει... 

μπορεί να τα μπερδεύει με Murica time!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ilos said:

Εγώ το έγραψα ότι θα πέσει κλάμα εδώ και μια βδομάδα+ πάντως, αλλά φαινόμουνα γραφικός.😁 Όσο αφορά τώρα τις εκδόσεις με denuvo και χωρίς οι διαφορές είναι από τίποτα έως ένα 5-10% max. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως στο batman AK η denuvoless έκδοση του EGS τρέχει και λίγο χειρότερα από την denuvo έκδοση του steam.😁

Ίσα ίσα από τις προβλέψεις μου και κάπως συντηρητικός ήμουν γιατί περίμενα 1080p30 με συνδυασμό medium/high για την 1060 και την βλέπω να το κρατάει μόνο στα medium. Ακόμα και στα cpu δε περίμενα την τάπα που πέφτει στα 4πύρηνα.

Τα έλεγες εσύ πασάκο μου αλλά που.. 

Επεξ/σία από seithan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...