AntonisKo Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μόλις μπήκα στο act 3. Σκέφτομαι να τελειώσω όλα τα side quest, να γίνω τούμπανο και μετά να συνεχίσω και να τελειώσω με το main. Το έχει κάνει κάποιος έτσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Spoiler Την είδαμε και την Panam. Εκεί που σώζεις τον Saul και πας σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά, αρχίζει και τρίβεται πάνω σου και όταν πας να κάνεις κίνηση σε γειώνει Judy μόνο ρε
_Theo_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 30 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Την είδαμε και την Panam. Εκεί που σώζεις τον Saul και πας σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά, αρχίζει και τρίβεται πάνω σου και όταν πας να κάνεις κίνηση σε γειώνει Judy μόνο ρε Μέγας μύστης ο V πάντως. Ο άλλος κοιμάται στο άλλο δωμάτιο δίπλα και δεν τον νοιάζει. Βέβαια θα μπορούσε να ξυπνήσει και αυτός και να γίνει Brazzers η φάση. Ωπα ξεχάστηκα ότι παίζουμε game...😎
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Μέγας μύστης ο V πάντως. Ο άλλος κοιμάται στο άλλο δωμάτιο δίπλα και δεν τον νοιάζει. Βέβαια θα μπορούσε να ξυπνήσει και αυτός και να γίνει Brazzers η φάση. Ωπα ξεχάστηκα ότι παίζουμε game...😎 Ναι εγώ κάτι τέτοιο πίστευα θα γίνει, χαχαχα. Γενικά σου κάθεται ή ότι επιλογές στο διάλογο και να διαλέξεις γίνεται πάντα το ίδιο;
AntonisKo Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ναι εγώ κάτι τέτοιο πίστευα θα γίνει, χαχαχα. Γενικά σου κάθεται ή ότι επιλογές στο διάλογο και να διαλέξεις γίνεται πάντα το ίδιο; Spoiler την τρως αργοτερα ρε..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, AntonisKo είπε Απόκρυψη περιεχομένων την τρως αργοτερα ρε.. Spoiler Εννοείς που σε φιλάει πριν φύγει; lame
AntonisKo Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εννοείς που σε φιλάει πριν φύγει; lame Spoiler οχι ρε, εχει κι άλλο. χαχα, το ίδιο είχα παθει κι εγώ. Ρε μλκ έλεγα, δεν γινεται να μην τη φας και να σε γλενταει έτσι...
Virus200 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Την είδαμε και την Panam. Εκεί που σώζεις τον Saul και πας σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά, αρχίζει και τρίβεται πάνω σου και όταν πας να κάνεις κίνηση σε γειώνει Judy μόνο ρε Spoiler Φέρσου σαν σωστος γυπας και δεν θα χάσεις θα σε ανταμείψει η cdrp.
Herald Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Ναι εγώ κάτι τέτοιο πίστευα θα γίνει, χαχαχα. Γενικά σου κάθεται ή ότι επιλογές στο διάλογο και να διαλέξεις γίνεται πάντα το ίδιο; Και με την panam, αλλα και γενικότερα με άλλες επιλογές στο παιχνίδι ασχέτος romance, κάποιες επιλογές φαίνεται οτι καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα άμεσα. Στη συνέχεια όμως διαπιστώνεις οτι κάποιες επιλογές σου άλλαξαν κάτι μακροπρόθεσμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, liakinen είπε Το SSR (χωρίς RT) σε τι ρύθμιση το έχετε; psycho, αλλιώς δεν παλεύεται το grain..
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε psycho, αλλιώς δεν παλεύεται το grain.. Κατάλαβα off δηλαδή 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Κατάλαβα off δηλαδή 😁 off είναι χειρότερα γιατί δεν έχεις καθόλου reflections..
_Theo_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, liakinen είπε Ναι αλλά έχω fps 1660 ti γαρ 😋 Low είναι το βέλτιστο για την κάρτα μας, ίσως και Medium.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα