Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakinen είπε

Τελικά ο επεξεργαστής δουλεύει κανονικά απλά είναι λάθος η ένδειξη του Cpu usage που οφείλεται στην τελευταία ενημέρωση των Win 11. 

Και εμενα με μπερδεψε στην αρχη μεχρι που ανοιξα ταυτοχρονα το task manager να δω τι δειχνει εκει..

Οτι παιχνιδι και να τρεξω το πολυ 3-4% δειχνει το afterburner.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MSI Afterburner 4.6.5 Beta 2

CPU usage sensors have been switched to alternate data source to bypass wrong CPU usage reporting on 22H2 due to broken idle times returned by NtQuerySystemInformation(SystemProcessorPerformanceInformation)

Fan control tweak documented in this post, which allows bypassing recent fixed fan control API changes on Polaris, is now forcibly enabled on such cards with newer drivers.

Added new AMD/NVIDIA PCI DeviceIDs to hardware database

RTSS has been upgraded to 7.3.4 beta

We switched update server to new URL in update checking system. Old update server location is reaching EOL in near future.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 30/9/2022 στις 4:37 ΠΜ, psof είπε

Καναλι αντικειμενικότατο. 150 video για τα GTA physics. Λες και γι αυτό αγόρασε η πλειοψηφία το Cyberpunk. Για να σκοτώνει ασήμαντους NPCs και για να τον κυνηγάει η αστυνομία στους δρόμους. Τέτοια γελοία bugs είχα και στο Spiderman που έπαιξα πριν απο λίγες μέρες όταν προσγειωνόμουν κατα λάθος στα αμάξια και στους περαστικούς. Ούτε που ασχολήθηκα. Δεν με πείραξε καθόλου.

Aμην. Το έχω γράψει 19 φορές στο νήμα, αλλά κάθε 5 σελίδες τα ίδια με τα physics του gta v. Ωραίο το campaign του gtav, αλλά είναι μια τρίχα από τα τέτοια του cyberpunk. 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- Σπρώξτε με ότι μπορείτε να πουλήσουμε το dlc ως κάτι τρομερό να αγοράσει κι άλλος κόσμος το παιχνίδι
- Έχω μια ιδέα

η ιδέα:

Cyberpunk 2077's DLC Will Have A Radio Station Hosted By Sasha Grey

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

- Σπρώξτε με ότι μπορείτε να πουλήσουμε το dlc ως κάτι τρομερό να αγοράσει κι άλλος κόσμος το παιχνίδι
- Έχω μια ιδέα

η ιδέα:

Cyberpunk 2077's DLC Will Have A Radio Station Hosted By Sasha Grey

Πρεπει ομως να το παραδεχθεις ! Και γ@μ@ τις ιδεες ! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Πρεπει ομως να το παραδεχθεις ! Και γ@μ@ τις ιδεες ! 

Μπα. Καλύτερα θα ήταν να ήταν πρωταγωνιστρια σε brain dance ή να την "συναντούσες" στο κατάλληλο χώρο. 😎😉

Δημοσ.
11 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Μπα. Καλύτερα θα ήταν να ήταν πρωταγωνιστρια σε brain dance ή να την "συναντούσες" στο κατάλληλο χώρο. 😎😉

Μιας και δεν ασκεί το παλιό της επάγγελμα είναι κρίμα να γράφουμε τέτοια σχόλια ρε συ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μιας και δεν ασκεί το παλιό της επάγγελμα είναι κρίμα να γράφουμε τέτοια σχόλια ρε συ.

Όχι δεν το λέω υποτιμητικά. Θα έδινε πολύ στο παιχνίδι. Θα μπορούσαν πχ να βάλουν κάνα romance στυλ Panam κλπ. Αφού η προσθήκη celebrities δίνει πόντους έτσι κι αλλιώς. 😁

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σας ζηλεύω εσάς που το τερματίσατε.

Αγόρασα το game στο PC μόλις κυκλοφόρησε, επαιξα λίγο, το παράτησα να στρώσει.

Αγόρασα μετά Xbox Series X, περίμενα να βγεί η Enhanced 4Κ RT έκδοση και το ξανα-αγόρασα.

Και όμως το παιχνίδι δεν μπορεί να με κρατήσει στον κόσμο του.

Τί απογοήτευση. Οι πιό παλιοί θα θυμούνται ότι μόλις έγινε η ανακοίνωσή του ξεκίνησα αποταμίευση για να στήσω gaming PC από το 0 για αυτό το παιχνίδι.

Τέλος πάντων. Απλά ξεκίνησα να βλέπω το animation στο Νetflix και είπα να πώ τον πόνο μου. Θα του ξαναδώσω την ευκαιρία κάποια στιγμή στο μέλλον....

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Αφού η προσθήκη celebrities δίνει πόντους έτσι κι αλλιώς. 😁

Παίζει το cb και το cod που είχε τον Κέβιν Σπέησι να ήταν από αυτά που δεν τράβηξαν τόσο με αυτούς. Αλλά συμφωνάω!

31 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πάντως σας ζηλεύω εσάς που το τερματίσατε.

Αγόρασα το game στο PC μόλις κυκλοφόρησε, επαιξα λίγο, το παράτησα να στρώσει.

Αγόρασα μετά Xbox Series X, περίμενα να βγεί η Enhanced 4Κ RT έκδοση και το ξανα-αγόρασα.

Και όμως το παιχνίδι δεν μπορεί να με κρατήσει στον κόσμο του.

Τί απογοήτευση. Οι πιό παλιοί θα θυμούνται ότι μόλις έγινε η ανακοίνωσή του ξεκίνησα αποταμίευση για να στήσω gaming PC από το 0 για αυτό το παιχνίδι.

Τέλος πάντων. Απλά ξεκίνησα να βλέπω το animation στο Νetflix και είπα να πώ τον πόνο μου. Θα του ξαναδώσω την ευκαιρία κάποια στιγμή στο μέλλον....

Ούτε και γω το έχω τερματίσει, δε με τραβάει με τα bugs (που ως γνωστών μόνο εγω έχω και όσοι κάνουν βιδεος στο youtube). 
Ελπίζω να στρωθεί στο μέλλον και να το χαρούμε.

Η σειρά θα σου αρέσει πιστεύω πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Η σειρά με κέρδισε αμέσως.

Η σειρά ήταν καλή και είχε τα φόντα για κάτι εξαιρετικό αν υπήρχε περισσότερο βάθος, χρόνος, ανάπτυξη στους χαρακτήρες πχ 

Spoiler

του Maine που καλά καλά δεν τον γνωρίσαμε και την έκανε για τον άλλο κόσμο. Μάλιστα ήταν και ο ένας χαρακτήρας (ο άλλος ήταν η μάνα) που επηρέασαν την εξέλιξη του πρωταγωνιστή της σειράς David.

Το παιχνίδι μέχρι που το έπαιξες; Ρωτάω γιατί αν ξεκινώντας διαβάσεις λίγο το κόσμο του (Journal, Shards κτλ) υπάρχει περίπτωση να το δεις με άλλο μάτι. Εμένα η σειρά με έβαλε στον κόσμο του. Το πάω πλέον σιγά το παιχνίδι όπως τότε το W3. Τον πρώτο καιρό το είχα αφήσει στο Act 1 αλλά τότε με είχαν επηρεάσει τα πολλά θέματα που είχε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...