xtrmsnpr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dimitris199292 είπε we ve created this anonymous error report wich you can send your way to help us fix the problem whoa cyberpunk has flatined ayto bgazei Δε ξέρω να σε βοηθήσω. Ότι βρεις με googlαρισμα δοκίμασε το, όπως integrity files check από steam ή κλείσιμο steam overlay ή ξαναπέρασε τα redistributables. Ξαναπέρασε τους drivers με καθαρή εγκατάσταση ή όλα μαζί. Δε βλέπω να υπάρχει μια λύση όσοι το έχουν το πρόβλημα.
dimitris199292 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Δε ξέρω να σε βοηθήσω. Ότι βρεις με googlαρισμα δοκίμασε το, όπως integrity files check από steam ή κλείσιμο steam overlay ή ξαναπέρασε τα redistributables. Ξαναπέρασε τους drivers με καθαρή εγκατάσταση ή όλα μαζί. Δε βλέπω να υπάρχει μια λύση όσοι το έχουν το πρόβλημα. Το overlay. Τ έκλεισα από το steam τα αλλά και τι να ξανά περάσω ;;; 9 ώρες πριν, Aris-leme είπε Έχεις κάνει κάνα οβερκλοκ σε κάρτα CPU? Όχι τίποτα δε ξέρω αβ τ κάνει μόνο του ….
xartemporas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Θα μπορούσε να είναι από undervolt/overclock στην κάρτα, ή από τη μνήμη. Τι ρυθμίσεις έχεις στο bios, xmp? Αλλά παιχνίδια σου παίζουν κομπλέ; Κατέβασε κ τρέξε το Display Driver Uninstaller(DDU) σε safe mode , καθάρισε τους drivers της κάρτας και ξαναπερνα τους τελευταίους.
dimitris199292 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Xmp 1 έχω memory. Στα bios το pubg έπαιζε τέλεια μεγάλα τώρα runtimepack x64 και παίζει μια χαρά τώρα αυτό τ εφαρμογή είναι ;;
Aris-leme Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Εγώ με οβερκλοκ είχα θέμα. Μόνο στο σαιμπερ. Στον επεξεργαστή δεν έπαιζε με τίποτα και στην 7800ΧΤ βαρούσε τρελά ρολόγια και κρασαρε με ερρορ. Κατέβασα λίγο την κάρτα και όλα μια χαρα( ποιο χαμηλό OC). Τώρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Έχεις βάλει μοντς? Στιμ είναι?
dimitris199292 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Από στιμ το κατέβασα έβαλα από έναν που έχει. YouTube runtime pack. Κακό η καλό δε ξέρω πάντως. Παίζει τώρα …… μ δε ξέρω αν κάνει μόνο του oc κ αν ναι πως θα ξέρω ;
just_a_dude Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Ένας npc εχθρός λέει σε κάποια φάση "I will skin you and make a purse for my wife" χαχαχαχα έλιωσα στα γέλια. Και σκληρός και ρομαντικός ο φίλος. 1
Charismo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 12 hours ago, just_a_dude said: Ένας npc εχθρός λέει σε κάποια φάση "I will skin you and make a purse for my wife" χαχαχαχα έλιωσα στα γέλια. Και σκληρός και ρομαντικός ο φίλος. Ξεδίνει όπου μπορεί ο man, γιατί απ'ότι φαίνεται στο σπίτι πέφτει παντόφλα.
just_a_dude Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Spoiler Έχω κάνει το quest με τη Brigitte. Αν αγοράσω τώρα το Liberty θα μου εμφανίσει τα quests ή πρέπει να γυρίσω σε παλιότερο save; Γιατί αν δεν κάνω λάθος τα quests του DLC τα εμφανίζει πριν την Brigitte. Ή όχι;
Charismo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, just_a_dude said: Hide contents Έχω κάνει το quest με τη Brigitte. Αν αγοράσω τώρα το Liberty θα μου εμφανίσει τα quests ή πρέπει να γυρίσω σε παλιότερο save; Γιατί αν δεν κάνω λάθος τα quests του DLC τα εμφανίζει πριν την Brigitte. Ή όχι; Εννοείς το main quest των VB? Το DLC το κάνεις όποτε θέλεις, δεν σε κλειδώνει. Εγώ το έκανα πριν το τελευταίο quest του παιχνιδιού. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Charismo είπε Το DLC το κάνεις όποτε θέλεις, δεν σε κλειδώνει. Αν κάνεις λάθος απαντήσεις σε ένα σημείο του main παιχνιδιού κλειδώνεσαι απέξω και δε μπορείς να το παίξεις, παρά μόνο να το τρέξεις με random generated χαρακτήρα από το αρχικό μενού.
Charismo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 30 minutes ago, xtrmsnpr said: Αν κάνεις λάθος απαντήσεις σε ένα σημείο του main παιχνιδιού κλειδώνεσαι απέξω και δε μπορείς να το παίξεις, παρά μόνο να το τρέξεις με random generated χαρακτήρα από το αρχικό μενού. Όντως? Δεν είχα ιδέα. Φαντάζομαι αν απορρίψεις κάποιες από τις αποστολές που έχουν να κάνουν με χαρακτήρες που επηρεάζουν και το DLC? Εγώ σε όλα ναι έλεγα και αποδεχόμουν όποια αποστολή μου ερχόταν.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Όντως? Δεν είχα ιδέα. Φαντάζομαι αν απορρίψεις κάποιες από τις αποστολές που έχουν να κάνουν με χαρακτήρες που επηρεάζουν και το DLC? Εγώ σε όλα ναι έλεγα και αποδεχόμουν όποια αποστολή μου ερχόταν. Ναι το έχουμε αναφέρει πιο πριν, προς τη κυκλοφορία του expansion, αλλά δεν έγινε και κάτι σιγά.C Cyberpunk 2077 Players Can Lock Themselves Out of Phantom Liberty By Selecting Wrong Dialogue Option
Tambas91 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ναι το έχουμε αναφέρει πιο πριν, προς τη κυκλοφορία του expansion, αλλά δεν έγινε και κάτι σιγά.C Cyberpunk 2077 Players Can Lock Themselves Out of Phantom Liberty By Selecting Wrong Dialogue Option Φαντάσου να είναι κανένας που δε ξέρει καλα αγγλικά ή να πατάει τις επιλογές ότι νάνε απλά για να παίξει το παιχνίδι και να τον κλειδώσει εκτός dlc χωρίς να το πάρει χαμπάρι … γενικά μου φαίνεται πολύ λάθος προσέγγιση 1
Aris-leme Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωπα δεν το ήξερα καν ότι μπορεί να σε κόψει το DLC αν κάνεις λάθος διάλογο. Δεν το έχω πάρει ακόμη, αξίζει πριν τελειώσεις το στόρυ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Aris-leme
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα