daPro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Λοιπον,λειπουν 200 ευρο απτον λογαριασμο της πεθερας μου.Στην τραπεζα της ειπαν οτι την ταδε ημερομηνια εκανε αναληψη(απτο ταμειο οχι ΑΤΜ) αυτα τα 200 ευρο ελα ομως που η πεθερα ειναι 100% σιγουρη οτι εκεινη την μερα δεν πηγε τραπεζα.Της δειξανε το παραστατικο εκεινης της ημερας με την υπογραφη της κ παλι ομως αρνειται οτι τα εβγαλε αυτη.Στο βιβλιαριο της δεν υπαρχει τιποτα την ταδε ημερομηνια. Εγω ψιλοπροβληματιστηκα,ενταξει γρια ειναι μπορει να τοχει ξεχασει αλλα απτην αλλη κατι μου λεει οτι οντως δεν πηγε τραπεζα κ δεν εκανε καμια αναληψη. Υπαρχει περιπτωση να μου δειξουν στις καμερες την ταδε ημερομηνια κ ακριβως την ωρα που εγεινε η αναληψη στα ταμεια?(στο παραστατικο λεει ημερομηνια κ ακριβης ωρα)εσεις τι θα κανατε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Υπαρχει συνδικαιουχος στο λογαριασμο? Παντως εφοσον υπαρχει η υπογραφη της πεθερας σου στο παραστατικο χλωμο εως απιθανο να εκανε αναληψη καποιος αλλος.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Εμενα μου μυριζεται καμια μπηνια απο κανεναν ανηψιο..που του εκανε καμια εξουσιοδοτηση η γιαγιακα ...
daPro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Έχει μήπως οικιακή βοηθό; οχι Υπαρχει συνδικαιουχος στο λογαριασμο? Παντως εφοσον υπαρχει η υπογραφη της πεθερας σου στο παραστατικο χλωμο εως απιθανο να εκανε αναληψη καποιος αλλος. οχι ο λογαριασμος εχει μονο το ονομα της.
gokuthelegend Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 μπορεί να ρωτάω χαζομάρα, αλλά κοιτάξατε να δείτε αν η υπογραφή της ήταν όντως η δική της;
daPro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 μπορεί να ρωτάω χαζομάρα, αλλά κοιτάξατε να δείτε αν η υπογραφή της ήταν όντως η δική της; η υπογραφη της δεν ειναι κ κατι το τρομερο,ο καθενας μπορει να την αντιγραψει. Εμενα μου μυριζεται καμια μπηνια απο κανεναν ανηψιο..που του εκανε καμια εξουσιοδοτηση η γιαγιακα ... εγω φοβαμαι μηπως εγεινε καμια μπηνια απο κανεναν υπαλληλο εκει περα,την ειδαν γριουλα μονιμος πελατης κ... τι να πω δεν ξερω μακαρι να ειμαι λαθος αλλα πως θα το αποδειξω?για τις καμερες τι λετε να το ζητησω?
Haldol Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι οι κάμερες δεν είναι νόμιμο να λειτουργούν τις που λειτουργεί η τράπεζα. Αν ισχύει αυτό, ακόμα και αν έχουν video δε θα σου το δείξουν. Κάποιο μηνιαίο statement δε παίρνετε;
ennoeitai Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πρώτα να κουβεντιάσεις με την πεθερά σου και να τη βοηθήσεις, να προσπαθήσει να θυμηθεί εκείνη τη μέρα. Σε σχέση με άλλα πράγματα που θυμάται. Δηλαδή μπορεί να θυμηθεί ότι είχε πάει στο μανάβη και μετά να θυμηθεί, ότι μετά το μανάβη είχε όντως πάει στην τράπεζα. Αν και δεν το κόβω να θυμηθεί. Αξίζει να προσπαθήσεις όμως. Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε η ανάληψη; Γιατί αυτό που λές με τον υπάλληλο, ή γενικά απ'τον οποιοδήποτε, μου φαίνεται πολύ χλωμό. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Εγώ εκεί που σου είπα, θα προσανατολιζόμουνα. Κάνε της ερωτήσεις, μήπως θυμηθεί καλύτερα. Είναι πολύ γριά;
daPro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κάποιο μηνιαίο statement δε παίρνετε; αυτο δεν ειναι για αναληψεις απο ΑΤΜ?δεν ξερω θα την ρωτησω αλλα κ να τοχει τι να λεει?αφου υποστηριζει οτι δεν πηγε τραπεζα εκεινη την ημερα.βασικα ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη αφου η τραπεζα εχει το παραστατικο με την "υπογραφη της"..αλλα δεν ειναι 2-3 ευρο ειναι 200 πρεπει να το ψαξω...η γυναικα ειναι στα νορμαλ της ακομα δεν ταχει χασει κ για να φωναζει οτι δεν πηγε τραπεζα κατι παιζει εδω... μπορει να βγαλει καποιος λεφτα μονο με την ταυτοτητα της η βιβλιαριο κ να μην ειναι παρων η ιδια?οχι ετσι?
traganeus Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Άν είναι μεγάλη πάντως να το ψάξετε και για άνοια. Η γιαγιά μου έτσι ξεκίνησε, δεν θυμόταν που τα έβαζε, δεν θυμόταν οτι πήρε λεφτά απο τον ταχυδρόμο που της τα έφερνε και νόμιζε οτι την έκλεβε. Ενώ στα υπόλοιπα θέματα ήταν κομπλέ, μετά απο λίγους μήνες που την είχαμε πάει στον γιατρό μας είπε οτι είχε άνοια.
Alxnks Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 παιδια για να κανει αναληψη θελει και ταυτοτητα. μονο καταθεση γινεται σε καποιον λογαριασμο χωρις να δειξεις ταυτοτητα (τουλαχιστον γινοταν ετσι..δεν ξερω αν ειναι το ιδιο ακομα η αν πια ζητανε κι εκει). οποτε για να εγινε αναληψη απο ταμειο περα απο την υπογραφη πρεπει να εδειξε και ταυτοτητα. αν ο ταμειας εδωσε λεφτα σε οποιονδηποτε με βαση μια υπογραφη..εμενα δεν θα μου καθοταν καλα. επισης απο ταμειο...ποια τραπεζα ειναι; λιγες λειτουργουν χωρις να χρειαζεται να προσκομιζεις βιβλιαριο (που λες οτι εχει). κατα τα αλλα με το που γινεται η συναλλαγη περνιεται και στο βιβλιαριο..αρα πως γινεται να μην εχει τυπωθει κατι σε αυτο; ουτε εμενα μου καθονται καλα αυτα τα δυο παντως.
daPro Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πρώτα να κουβεντιάσεις με την πεθερά σου και να τη βοηθήσεις, να προσπαθήσει να θυμηθεί εκείνη τη μέρα. Σε σχέση με άλλα πράγματα που θυμάται. Δηλαδή μπορεί να θυμηθεί ότι είχε πάει στο μανάβη και μετά να θυμηθεί, ότι μετά το μανάβη είχε όντως πάει στην τράπεζα. Αν και δεν το κόβω να θυμηθεί. Αξίζει να προσπαθήσεις όμως. Έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγινε η ανάληψη; Γιατί αυτό που λές με τον υπάλληλο, ή γενικά απ'τον οποιοδήποτε, μου φαίνεται πολύ χλωμό. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Εγώ εκεί που σου είπα, θα προσανατολιζόμουνα. Κάνε της ερωτήσεις, μήπως θυμηθεί καλύτερα. Είναι πολύ γριά; ειναι καπου 65-70 δεν θυμαμαι αλλα τοχει ακομα!!! αυτο εγεινε πριν 3 εβδομαδες κ σημερα το ανακαλυψε. της εχει μιλησει η κορη της αλλο τοσο εγω αλλα επιμενει οτι της τα φαγανε... κ εγω στην αρχη ειπα αποκλειεται αυτο για υπαλληλο... παιδια για να κανει αναληψη θελει και ταυτοτητα. μονο καταθεση γινεται σε καποιον λογαριασμο χωρις να δειξεις ταυτοτητα (τουλαχιστον γινοταν ετσι..δεν ξερω αν ειναι το ιδιο ακομα η αν πια ζητανε κι εκει). οποτε για να εγινε αναληψη απο ταμειο περα απο την υπογραφη πρεπει να εδειξε και ταυτοτητα. αν ο ταμειας εδωσε λεφτα σε οποιονδηποτε με βαση μια υπογραφη..εμενα δεν θα μου καθοταν καλα. επισης απο ταμειο...ποια τραπεζα ειναι; λιγες λειτουργουν χωρις να χρειαζεται να προσκομιζεις βιβλιαριο (που λες οτι εχει). κατα τα αλλα με το που γινεται η συναλλαγη περνιεται και στο βιβλιαριο..αρα πως γινεται να μην εχει τυπωθει κατι σε αυτο; ουτε εμενα μου καθονται καλα αυτα τα δυο παντως. ναι στο βιβλιαριο δεν εχει τυπωθει τπτ εκεινη ημερα κ η δικαιολογια της υπαλληλου ηταν οτι ειχε παθει μπλακ αουτ το συστημα????
Liverpool89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κοιτα για να βγαλεις λεφτα θελει το βιβλιαριο και την ταυτοτητα του κατοχου ή εξουσιοδοτηση σε καποιον αλλον.. Δεν μπορεις μονο με το βιβλιαριο να βγαλεις τα λεφτα..γιατι δεν παιρνει τετοια ευθυνη ο υπαλληλος.. Εμενα πηγε η μανα μου να ρωτησει με το βιβλιαριο του αδερφου μου αν μπηκε το δωρο μεσα και της ειπε ναι κυρια μου μπηκε και του λεει η μανα μου ποσο ειναι και της απανταει αυτος δεν σας λεω εσας δεν σας αφορα αλλα τον γιο σας.. Αρα δεν πιστευω ο υπαλληλος να εκανε καμια λαδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα