dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 άστα να πανε δηλαδή,παντός απο αυτα που εχω διαβάσει περίμενα παραπάνω usage στην cpu(κατι 70αρια και 80αρια δηλαδή)θα περάσω και τους τελευταίους drivers της amd και το patch μπας και φτιάξει η κατάσταση,τουλάχιστον παρόλο που ειναι στο τέρμα δεν παει πανω απο 65 βαθμούς
paxara Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για τους βαθμούς να ευχαριστείς την αξιαγάπητη Sapphire 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδιά αν ενεργοποιήσω από το mod του Maldo τα ultra textures, χρειάζεται να τα ενεργοποιήσω και στο παιχνίδι (options);
johnnyman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 για να δουλεψουν του maldo τα textures μεσα στο παιχνιδι πρεπει να τα εχεις στο high οχι ultra!! 1
pirate79 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 δηλαδη παιζεις με 15fps και το θεωρεις καλο? η μηπως θεωρεις καλο οτι παιζεις σε μικροτερη αναλυση της οθονης? Σε γενικες γραμμες το θεωρω καλο,λογο του οτι τα frames drops ειναι ανυπαρκτα σε ενα συστημα που κοστιζει μονο 450 ευρω.Με 15 καρε φυσικα και ειναι ακαταλληλο, αλλωστε δεν με ενδιαφερουν και τα πολλα πολλα οπως ανεφερα και πιο πανω!Εχω αρχισει και γερναω τωρα εγω, θα βγω στην συνταξη του gaming σε λιγω καιρο (λεμε τωρα)
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 για να δουλεψουν του maldo τα textures μεσα στο παιχνιδι πρεπει να τα εχεις στο high οχι ultra!! Ωραίος ο παίκτης. Ξέρεις γιατί συνεχίζει να κολλάει και μετα από αυτό ακόμα και με κλειστό Α/Α;
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Υπ 'οψιν, τoυ maldo τα textures ειναι σαν τα ultra της vanilla version, αλλα ενα εμπειρο ματι ( καλη ωρα) , βλεπει οτι καποια textures σε λεπτομερειες κυριως πανω στα κτιρια, δεν ειναι στα ultra αλλα στα high. Aρα πρεπει να μπει στα ultra textures στα ingame settings. Eπιπλεον υπαρχει αρκετο texture aliasing αλλα οχι τοσο ενοχλητικο. Αλλα ειναι τα κυριως προβληματα του 0.8 mod. Flickering shadows, γρηγορη αλλαγη της ημερας σε νυχτα , ακραιες κατα βαση καιρικες συνθηκες (φυσαει αρκετα ακαταπαυστα) αρκετα σκοτεινο σε σημειο να μην βλεπεις τιποτα αν πας σε περιοχες την νυχτα και χωρις κολονες φωτισμου. Θα φτιαχτουν λογικα αυτα στα επομενα, ουτως ή αλλως beta mods ειναι ολα αυτα. 1
pirate79 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Επισης με το widescreen letterbox ενεργο "on" μερικα καρεδακια παραπανω.
johnnyman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εγώ από mod έχω αυτό την warm version.μακραν το καλύτερο mod για μένα κ σε απόδοση κ ποιότητα γραφικών.δεν έχω κανένα bug όλα είναι τελεια κ ομαλά!! http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390558 1
MacGyver2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εγώ από mod έχω αυτό την warm version.μακραν το καλύτερο mod για μένα κ σε απόδοση κ ποιότητα γραφικών.δεν έχω κανένα bug όλα είναι τελεια κ ομαλά!! http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390558 Ναι οντως ειναι πολυ καλο. Να ρωτησω κατι αν ξερεις; Δεν θελω να εχω πανω και κατω τις μαυρες γραμμες, ξερεις πως βγαινουν αυτες; Εχω βαλει και το SweetFx.
qsis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 άστα να πανε δηλαδή,παντός απο αυτα που εχω διαβάσει περίμενα παραπάνω usage στην cpu(κατι 70αρια και 80αρια δηλαδή)θα περάσω και τους τελευταίους drivers της amd και το patch μπας και φτιάξει η κατάσταση,τουλάχιστον παρόλο που ειναι στο τέρμα δεν παει πανω απο 65 βαθμούς το cpu usage που βλέπεις μπορεί να μην είναι το πραγματικό λόγω του hyperthreading (μπορεί το πρόγραμμα που μετράει το usage να τον βλέπει ως 8πυρηνο.. κάτι ανάλογο έχει και σε bench διαφόρων παιχνιδιών, πχ gta 4 πουν θυμάμαι πρόχειρο το οποίο έδειχνε πολύ χαμηλό usage στους i7 ) από και και πέρα από τη στιγμή που δεν πάει στο 100% ο επεξεργαστής, αλλά πάει η κάρτα, σημαίνει ότι το pc σου δουλεύει όπως πρέπει να δουλεύει ένα gaming pc, το παιχνίδι όμως ζορίζει και τον επεξεργαστή αρκετά οπότε το o/c ασχέτως τι λένε τα προγράμματα που μετράνε fps θεωρώ ότι θα βοηθήσει, δεν είναι μόνο τα fps άλλωστε που σε ενδιαφέρουν τώρα το τι σου δίνει το o/c σε κάθε παιχνίδι εξαρτάται από το παιχνίδι, δεν έχει νόημα να το εξετάζεις ανά περίπτωση, κλοκάρεις μια φορά και τέλος δε βρίσκω το λόγο να το γυρνάς από 3 σε 3.9 όλη την ωρά (το ίδιο και για τη κάρτα) τέλος το παιχνίδι θέλει οπωσδήποτε ssd όσο για το ίδιο το παιχνίδι, έχοντας παίξει κάνα 3ωρο πλέον το βρίσκω λίγο βαρετό.. θα τερματίσω μόνο το main campaign για να πω ότι το τερμάτισα και αυτό, θα το απεγκαταστήσω και θα το ξεχάσω για πάντα κρίμα γιατί είχε τόσες προοπτικές, αλλά τελικά είναι ένα μισοτελειωμένο παιχνίδι.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Επειδή τρώω χοντρά σκαλώματα (ιδιαίτερα στα high-ultra textures) λέτε να φταέι αυτό (ram σχεδόν full); Υπ 'οψιν, τoυ maldo τα textures ειναι σαν τα ultra της vanilla version, αλλα ενα εμπειρο ματι ( καλη ωρα) , βλεπει οτι καποια textures σε λεπτομερειες κυριως πανω στα κτιρια, δεν ειναι στα ultra αλλα στα high. Aρα πρεπει να μπει στα ultra textures στα ingame settings. Eπιπλεον υπαρχει αρκετο texture aliasing αλλα οχι τοσο ενοχλητικο. Αλλα ειναι τα κυριως προβληματα του 0.8 mod. Flickering shadows, γρηγορη αλλαγη της ημερας σε νυχτα , ακραιες κατα βαση καιρικες συνθηκες (φυσαει αρκετα ακαταπαυστα) αρκετα σκοτεινο σε σημειο να μην βλεπεις τιποτα αν πας σε περιοχες την νυχτα και χωρις κολονες φωτισμου. Θα φτιαχτουν λογικα αυτα στα επομενα, ουτως ή αλλως beta mods ειναι ολα αυτα. Σωστός. Το παρατήρησα. Νομίζω και με τα textures στα medium δεν υπάρχουν διαφορές (σημαντικές). Δες λίγο ...
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 εγω παντως με το theworse mod και ολα Medium εχω κοντα 3,6 γιγα χρηση ραμ. μετα απο 3 ωρες αρχιζει και ψιλοτρελαινεται το παιχνιδι και τρωω σκαλωματα,με το επομενο restart ειναι ολα οκ,λες κ εχει καποιο leak και τερματιζει κατι.
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Εχουν κανει καλη δουλεια,εκθετουν την ubisoft καθημερινα.. Αν προσεξεις πολυ, βρισκεις διαφορες απο high στα ultra. Σε καποιους τοιχους που ειναι χτισμενοι με τουβλα κτλ, εκει φαινεται η διαφορα. Με τα textures του maldo, εχει καταφερει να κανει το high να φαινεται ultra αρα και το medium ειναι σαν να παιζεις με τα high textures. Πολυ καλη δουλεια γενικα απο τους modders, θελουν φτιαξιμο πραγματακια που εχουν πειραξει χωρις λογο στο game,οπως εγραψα και πριν. Στις κονσολες ουσιαστικα στα high ειναι με temporal Smaa και παιζει αψογα. Αλλα εκει βοηθαει η unified memory ram απο οτι λεει η ubisoft. Bλακειες κατα την αποψη μ, απλα ασχοληθηκαν πιο πολυ. Ανεπιτρεπτο θα το πω για αλλη μια φορα, αυτο το game να μην μπορει να παιξει οπως πρεπει σε πυργους 2000+ ευρω. Μας ειχε πει και το αστειο η sony οπου εκανε το λαθος και το δημοσιευσε , οτι το game θα ειναι 1080p 60fps χαχαχαχ..αν ειναι ποτε δυνατον.
vagelis81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Παιδια εχω ενα προβλημα με το game και ειλικρινα θα το εκτιμησω πολυ αν με βοηθησετε.Για καποιο λογο εχασα τα saves του παιχνιδιου.Ειλκρινα δε πειραξα τιποτε,ομως ξαφνικα η επιλογη continue δεν ηταν ενεργοποιημενη.Πηγα λοιπον να βρω saves μα κατεβασω,αλλα το μονο που βρηκα ειναι το παιχνιδι ολοκληρωμενο,δηλαδη στο 100 %.Υπεθεσα λοιπον οτι μ αυτο θα ειχε καποια επιλογη το παιχνιδι ωστε να ξεκινησω απο κει που ηθελα,ομως αυτη η επιλογη δεν υπαρχει.Το παιχνιδι αν πατησω continue με ξεκιναει απο καπου αλλου (πιθανοτατα στο τελος του) αλλα εγω θελω να ξεκινησω απο κει που βρισκομουν πριν χαθουν τα saves του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα