icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αα τα τρεχεις ολα γενικα στο high.Στα high textures και ολα τα υπολοιπα options στο high μου τρεχει και μενα ομαλα θα ελεγα.Αν βαλω το shaders/shadows στο low τρεχει νερο.Αυτα ειναι που επηρρεαζουν πολυ τα frames.Απο την αλλη δειχνει πατσαβουρι. και με ultra textures απο οσο θυμαμαι παίζει σχετικά καλά το παιχνίδι απλα με λιγότερα fps βέβαια προτίμησα να έχω ταχύτητα στο παιχνίδι κ χωρίς κολλήματα χωρίς να στερήσω κ τελείως την ποιότητα.Κ από οσο θυμαμαι στη χειρότερη κατάσταση σε όλα ultra έπεσε στα 25fps. Λογικά με πιο καλά patch & drivers αυτά θα φτιαχτούν κ θα έχουμε καλύτερες επιδόσεις.Προφανώς στο δικό σου σύστημα δεν έχουν προνοήσει για αυτούς που έχουν μικροτερη μνήμη αλλά έχουν sli κτλ..υπομονη φίλε μου πιστέυω θα στρώσουν τα πράγματα.
Alex21121988 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Αντε να δουμε, οταν πληρωθω παω για αγορα αλλα με εχει απωθησει ηδη η εκδοση του pc.
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Btw εγώ ακόμη να περάσω τους drivers 14.6 με τους 14.4 είμαι ακόμη μολις γυρίσω απο την δουλειά θα κάνω uninstall τους παλιούς κ εγκατάσταση εκ νέου τους καινούργιους να δώ διαφορές...Αν κ λενε οτι σε win8 δεν δουλέουν μονο σε 8.1 άλλα μερικοί χρήστες αναφέρουν οτι δουλέυουν κ στα 8.Τεσπά θα το δοκιμάσω μήπως πάρω μερικά fps και απο εκεί.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ποιος κάθεται με τα σκέτα 8 και για ποιο λόγο.. 1
ADHD Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Btw εγώ ακόμη να περάσω τους drivers 14.6 με τους 14.4 είμαι ακόμη μολις γυρίσω απο την δουλειά θα κάνω uninstall τους παλιούς κ εγκατάσταση εκ νέου τους καινούργιους να δώ διαφορές...Αν κ λενε οτι σε win8 δεν δουλέουν μονο σε 8.1 άλλα μερικοί χρήστες αναφέρουν οτι δουλέυουν κ στα 8.Τεσπά θα το δοκιμάσω μήπως πάρω μερικά fps και απο εκεί. Εγω το εκανα ακριβως ετσι και το βλεπω για χειροτερο να πω την αληθεια..
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ποιος κάθεται με τα σκέτα 8 και για ποιο λόγο.. εγώ γιατί δεν έτυχε να κάνω update. Εγω το εκανα ακριβως ετσι και το βλεπω για χειροτερο να πω την αληθεια.. ελπίζω πως όχι αλλιώς με βλέπω να κανω update τα windows καλού κακού.
ggramenos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ....καλησπέρα παιδια.....να ρωτησω....εχει πρόβλημα το Uplay από εχτες....γιατι αργει να κανει login και μια μπαινει μια δεν μπαινει στην σελιδα....
Vilain20 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παίδες μετά από κανένα μισάωρο + εκεί που το game πετάει αρχίζει και μ σέρνεται το χει παρατηρήσει κανείς άλλος η απλά το game είναι για τον πο΄$##ο να ξέρω άμα είναι να περιμένω μπας και βγάλουν κανένα patcaki γιατί έτσι σπάει μπάλες.
Darth Revan Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Παίδες μετά από κανένα μισάωρο + εκεί που το game πετάει αρχίζει και μ σέρνεται το χει παρατηρήσει κανείς άλλος η απλά το game είναι για τον πο΄$##ο να ξέρω άμα είναι να περιμένω μπας και βγάλουν κανένα patcaki γιατί έτσι σπάει μπάλες. Διαβασε μερικές σελίδες πίσω,δεν είσαι ο μόνος 2
rowain Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Κάτι μου λέει ότι έτσι όπως είναι το game τώρα, ακόμη και με έναν i7 4930k + GTX Titan Black θα σέρνεται στα γόνατα..
wazzaa Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Κάτι μου λέει ότι έτσι όπως είναι το game τώρα, ακόμη και με έναν i7 4930k + GTX Titan Black θα σέρνεται στα γόνατα.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο..... Άμα διαβάσεις τι άτομα παραπονιούνται στο επίσημο site της Ubisoft και τι υπολογιστές έχουνε, θα πάθεις πλάκα..... 1
SlackulatoR Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πέρα από την πλάκα, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι εταιρίες το κάνουν επίτηδες. Δεν μπορεί να έχει τόσο χάλι optimization ένας τέτοιος τίτλος που έγινε χαμός(ειδικά στο marketing). Δηλαδή στα συστήματα τους εκεί στην Ubisoft δεν πήγαινε χάλια;Εκτός και αν απλά δεν μπόρεσαν να τηρήσουν τα deadlines του release και γι'αυτό το χάλι, αλλά δε νομίζω... Γενικά πάντως από το gameplay μου φαίνεται πως του λείπει ότι έχει το GTA και από το GTA λείπει ότι έχει το Watch Dogs 1
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ξέρουμε σε τι PC το έτρεξαν στην Ε3 του 2012? και να ξερουμε αμφιβάλω αν είχε να φορτώσει τόσο μεγάλο χάρτη στο συγκεκριμένο demo και σίγουρα είχαν κανει οτι δεν κάνανε στο κανονικό παιχνίδι κοινώς σωστό optimization και οτι συνεπάγεται με αυτό.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ξέρουμε σε τι PC το έτρεξαν στην Ε3 του 2012? εχω αρχισει να πιστευω οτι ηταν pre-rendered video το συγκεκριμενο που εδειξαν,απλα ειχαν μαθει τι επρεπε να κανουν. ισχυει ΞΑΝΑ αυτο που εγραψε ενα παιδι πιο πανω,δεν το ετρεξαν να δουν πως παει; ελπιζω το FC4 να μην εχει κανενα τετοιο κομπλεξ παλι,οχι οτι παιζει να ξανα-αγορασω οτιδηποτε γραφει ubi απ εξω(και εχω αυθεντικη ολη τη σειρα AC ετσι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα