Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι από τα games που στα 30fps φαίνονται unplayble?

Π.χ το GTAIV ήταν μια χαρά playable στο 30fps, από εκεί και κάτω άρχιζε το δράμα.

Δημοσ.

Παίδες μετά από κανένα μισάωρο + εκεί που το game πετάει αρχίζει και μ σέρνεται το χει παρατηρήσει κανείς άλλος η απλά το game είναι για τον πο΄$##ο να ξέρω άμα είναι να περιμένω μπας και βγάλουν κανένα patcaki γιατί έτσι σπάει μπάλες.

Λογικα γεμιζει η Vram σου

Δημοσ.

αυτο θα θέλει 6gb vram.

Fixed. :P

Όχι ρε φίλε... Μην το κάνεις αυτό... :P

Είναι από τα games που στα 30fps φαίνονται unplayble?

Π.χ το GTAIV ήταν μια χαρά playable στο 30fps, από εκεί και κάτω άρχιζε το δράμα.

Αν είναι σταθερά 30-31-32-33 ναι, αν είναι όμως 30, 25, 27, 33 άστο καλύτερα...  Γενικά ισχυεί αυτό που λέει ο Psycho_Warhead .

Δημοσ.

ποιο προγραμα εχετε και κανετε capture video?

γιατι θελω και εγω να κανω να το ανεβασω χΔ

Δημοσ.

ποιο προγραμα εχετε και κανετε capture video?

γιατι θελω και εγω να κανω να το ανεβασω χΔ

Δωκίμασε Bandicam ή Fraps. Προσωπικά θα πήγαινα στο πρώτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ax ρε guys το ζητησα και παραπανω, να ανεβασετε ενα βιντεο καπως αν γινεται, οσοι λετε οτι το game σας τρεχει καλα γιατι αδυνατω να το πιστεψω.Βγαζετε ψευτες τοσα εκατονταδες ατομα και με πολυ καλυτερα συστηματα απο εσας, δεν ειναι οτι δεν θελω να σας πιστεψω..Γνωριζω οτι το καθε συστημα ανταποκρινεται διαφορετικα αλλα εμπειρικα το λεω, πολλοι παιχτες ακομα και οταν τα καρε πεφτουν και κατω απο 30 δεν εχουν θεμα και λενε οτι παει νερο.Εγω το ονομαζω βάλτο αυτο..οχι νερο..

Προφανως εξαρταται και απο τα settings που παιζει ο καθενας? Εγω τα εχω ολα στο high με OFF AA και με fraps ανοιχτο δεν πεφτει κατω απο 30. Stuttering εχει, αλλα το εντοπιζω μονο σε πολυ λιγες σκηνες, οποτε να πω την αληθεια δεν με προβληματιζει ιδιαιτερα. 

Ειδικα ομως αυτο που λες με drops στα 10 frames η και pauses δεν τα αντιμετωπιζω ακομα και στο ultra να βαλω τα settings. Heck, ultra settings + high textures +8x mssa ειμαι καπου στα 15 frames, αλλα ειναι ΣΤΑΘΕΡΑ 15, χωρις pauses και drops. Σε 7870 + phenom II x4

Δυστηχως video που τραβηξα επειδη μου το ζητησες, με το fraps κανουν τρελη βουτια τα frames, ακομα και ολα low απο ~70 πεφτει στα 35 λογω του fraps, ποσο μαλλον αμα τα βαλω στο high. Aμα εχεις καποιο αλλο τροπο που να μην κανει τετοια drops ευχαριστως να σου ανεβασω video

ps1. Επειδη pauses κανει και το PC του αδερφου μου, μηπως (χωρις να ειμαι ειδικος) φταιει οτι γεμιζει η Vram σας και χρησιμοποιει τη ram του PC? Εμενα pause δεν κανει οτι settings και να βαλω

Δημοσ.

Δείτε πως παίζει σε 780. Τραγικό... B)

Σκέφτομαι πως μπορεί να τα σκ@τώσουν και με το λατρεμένο FarCry 4. :angry:

Σαν να σας εδειχνα το gameplay μου.. Ακριβως ομως παιζω ετσι οπως τα δειχνει το videaki,παρολο που πηγα τα textures στο High -.-

Δημοσ.

Και η απάντηση της Ubi στα επίσημα φόρουμ ξέρεις ποια είναι? 

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την απόδοση να... ρίξουν τα settings! 

Aκόμα πιστεύετε ότι θα βγει patch από την Ubi?

• Like 1
Δημοσ.

με το dxtory ανοιχτό το παιχνίδι δεν ανοίγει πάντως..Κλείνει με σφάλμα..

Οπότε ανοίγω fraps για να βλέπω τα fps μου..

Δημοσ.

Το steering είναι καλό (Mafia 2) ή μάπα (L.A. Noire);

πιο μάπα πεθαίνεις.. :/

δεν ξέρω αν το συνηθίσω πως θα μου φαίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...