Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φτωχοι ειμαστε εμεις με το 1 GB ωρε.

εγω παντως και με τον 14.6 τα ιδια σκ@τα βλεπω,εχει βελτιωθει ελαχιστα το stuttering στο γυρισμα της καμερας αλλα η οδηγηση ειναι απαγορευτικη.

• Like 2
Δημοσ.

φτωχοι ειμαστε εμεις με το 1 GB ωρε.

εγω παντως και με τον 14.6 τα ιδια σκ@τα βλεπω,εχει βελτιωθει ελαχιστα το stuttering στο γυρισμα της καμερας αλλα η οδηγηση ειναι απαγορευτικη.

Έχεις βάλει τα Textures στα Medium;

Και εμείς με τα 2GB φτωχοί είμαστε πλέον έτσι όπως τα έκαναν... :P

Το χειρότερο είναι να παίζει το παιχνίδι ικανοποιητικά η κάρτα σου και να σε κόβει η VRAM.

• Like 1
Δημοσ.

εγω σημερα εβαλα αυτο το sweetfx με την βοηθεια το radeon pro για να τρεξει και το παιχνιδι οπτικα ειναι πολυ καλυτερο τωρα.επισης ενεργοποιησα το vsync και το triple buffer απο το radeon pro και τρεχει πιο ομαλα απο οτι πριν!!

http://sfx.thelazy.net/games/preset/1675/

Δημοσ.

Vsync οπωσδηποτε, εχει αθλιο tearing.Τελικα το παιζει κανενας στα ultra textures ομαλα με ολα τα υπολοιπα στο ultra? Αφηστε το antialising.

Δημοσ.

Τόσο γραφικό και να μην βγει για pc?!? Αποκλείεται tongue.gif

ε και ?ουτε το gta v θα βγει που και αυτο ειναι λιγο απαιτητικο......

Δημοσ.

Το θετικο ειναι οτι επιτελους καποιος απαντησε απο τους τυπους του watch dogs και παιζει να δουμε κανενα patch της προκοπης για να μπορεσουμε να δουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Λενε οτι δουλευουν αυτο με τηv vram που εκει ειναι το προβλημα απο οτι φαινεται

Δημοσ.

Vsync οπωσδηποτε, εχει αθλιο tearing.Τελικα το παιζει κανενας στα ultra textures ομαλα με ολα τα υπολοιπα στο ultra? Αφηστε το antialising.

Λογικά όσοι έχουν 3GB+ VRAM... Χλωμό το βλέπω εμείς με τα 2GB να το παίξουμε στα Ultra...  Το έχεις δοκιμάσει εσύ με την 680; Αν ναι, το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Σε εμένα κόλλαγε λόγω 4GB RAM και δεν έχω βγάλει ακριβές συμπέρασμα.

Δημοσ.

Και δω μια από τα ίδια. Με το σύστημα της υπογραφής ενώ το παιχνίδι φυσάει, ξαφνικά σέρνεται, κάνει σπασίματα, η vram φυσικά έχει στερέψει στα 2 GB και το παιχνίδι εννοείται ότι είναι unplayable. Κρίμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...