Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όχι ακόμα. Περιμένουμε. Επίσης online decryption έχω κάνει μόνο μια φορά και οι άλλοι (ή εγώ; ) έπεσαν.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 φτωχοι ειμαστε εμεις με το 1 GB ωρε. εγω παντως και με τον 14.6 τα ιδια σκ@τα βλεπω,εχει βελτιωθει ελαχιστα το stuttering στο γυρισμα της καμερας αλλα η οδηγηση ειναι απαγορευτικη. 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 φτωχοι ειμαστε εμεις με το 1 GB ωρε. εγω παντως και με τον 14.6 τα ιδια σκ@τα βλεπω,εχει βελτιωθει ελαχιστα το stuttering στο γυρισμα της καμερας αλλα η οδηγηση ειναι απαγορευτικη. Έχεις βάλει τα Textures στα Medium; Και εμείς με τα 2GB φτωχοί είμαστε πλέον έτσι όπως τα έκαναν... Το χειρότερο είναι να παίζει το παιχνίδι ικανοποιητικά η κάρτα σου και να σε κόβει η VRAM. 1
johnnyman Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 εγω σημερα εβαλα αυτο το sweetfx με την βοηθεια το radeon pro για να τρεξει και το παιχνιδι οπτικα ειναι πολυ καλυτερο τωρα.επισης ενεργοποιησα το vsync και το triple buffer απο το radeon pro και τρεχει πιο ομαλα απο οτι πριν!! http://sfx.thelazy.net/games/preset/1675/
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Vsync οπωσδηποτε, εχει αθλιο tearing.Τελικα το παιζει κανενας στα ultra textures ομαλα με ολα τα υπολοιπα στο ultra? Αφηστε το antialising.
oops1234 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τόσο γραφικό και να μην βγει για pc?!? Αποκλείεται ε και ?ουτε το gta v θα βγει που και αυτο ειναι λιγο απαιτητικο......
Alex21121988 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το θετικο ειναι οτι επιτελους καποιος απαντησε απο τους τυπους του watch dogs και παιζει να δουμε κανενα patch της προκοπης για να μπορεσουμε να δουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Λενε οτι δουλευουν αυτο με τηv vram που εκει ειναι το προβλημα απο οτι φαινεται
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Vsync οπωσδηποτε, εχει αθλιο tearing.Τελικα το παιζει κανενας στα ultra textures ομαλα με ολα τα υπολοιπα στο ultra? Αφηστε το antialising. Λογικά όσοι έχουν 3GB+ VRAM... Χλωμό το βλέπω εμείς με τα 2GB να το παίξουμε στα Ultra... Το έχεις δοκιμάσει εσύ με την 680; Αν ναι, το αποτέλεσμα ποιο ήταν; Σε εμένα κόλλαγε λόγω 4GB RAM και δεν έχω βγάλει ακριβές συμπέρασμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ε και ?ουτε το gta v θα βγει που και αυτο ειναι λιγο απαιτητικο...... What?!?
HadesGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ε και ?ουτε το gta v θα βγει που και αυτο ειναι λιγο απαιτητικο...... Woot??!?!
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Και δω μια από τα ίδια. Με το σύστημα της υπογραφής ενώ το παιχνίδι φυσάει, ξαφνικά σέρνεται, κάνει σπασίματα, η vram φυσικά έχει στερέψει στα 2 GB και το παιχνίδι εννοείται ότι είναι unplayable. Κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα