Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι λίγο άσχημο. Έχεις δίκιο.
Λοιπόν να σε ρωτήσω αφού το έχεις τερματιζμένο.
1)Μπορώ να παώ κάπου να "φτιάξω το αυτοκίνητο"
2)Μαγαζιά για explosives,pharmacy ,Cafe, ρούχα και όπλα έχει τίποτα άλλο?
3)Που μπορώ να βρώ τα items για crafting?? Το δεύτερο για την ακρίβεια. Το 3,4,5 το βρίσκω στο μαγαζί με τα explosives και το πρώτο αν δεν κάνω λάθος στο φαρμακείο. Το δεύτερο??? Λουκέτο με ένα κλειδί πάνω είναι.
4)Υπάρχει Sniper με σιγαστήρα? Αν ναι,ποιό από τα τέσσερα είναι???
5)Τα όπλα πέρνουνε Upgrades??? Να βάλω δηλαδή σιγαστήρες κτλ όπως στο GTA V?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευώ πως θα το παίζεις. Λογικά στα Medium και υπό συνθήκες σωστές (καλές θερμοκρασίες στο pc, format πρόσφατα, τελευταίοι drivers, hotfix, κτλ) ισως να σε παίρνει και μερικά settings στα high. Έτσι μπορώ να προβλέψω εγώ. Ανάλυση που παίζεις? Αν δεν είναι 1080p πιστευώ το παίζεις στα medium χωρίς σκέψη...

ΥΓ:Καλό είναι να μην αναφέρεις για κατεβάσματα και σπασμένα παιχνίδια μιας που απαγορεύονται .... Εκνευρίζουνε τους Moderators και δεν θες να τους εκνευρίζεις :P :P :P

Η οθονη ειναι στα 720p ....Οποτε θα το αγορασω :P

Δημοσ.

Το ξετρύπωσα από το Instagram του Watch_Dogs. Τα hashtags του "greyshadowwolf" μου αρέσουν :'D

152kiur.png

Αυτό είναι λίγο άσχημο. Έχεις δίκιο.
Λοιπόν να σε ρωτήσω αφού το έχεις τερματιζμένο.
1)Μπορώ να παώ κάπου να "φτιάξω το αυτοκίνητο"
2)Μαγαζιά για explosives,pharmacy ,Cafe, ρούχα και όπλα έχει τίποτα άλλο?
3)Που μπορώ να βρώ τα items για crafting?? Το δεύτερο για την ακρίβεια. Το 3,4,5 το βρίσκω στο μαγαζί με τα explosives και το πρώτο αν δεν κάνω λάθος στο φαρμακείο. Το δεύτερο??? Λουκέτο με ένα κλειδί πάνω είναι.
4)Υπάρχει Sniper με σιγαστήρα? Αν ναι,ποιό από τα τέσσερα είναι???
5)Τα όπλα πέρνουνε Upgrades??? Να βάλω δηλαδή σιγαστήρες κτλ όπως στο GTA V?

Να πω εδώ ότι εγώ με το Cheat Engine έχω κάνει hack τα λεφτά του παιχνιδιού, οπότε έχω κάπου στο δισεκατομμύριο. Τώρα.. μιας και δεν έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι...

1) το αυτοκίνητο άπαξ και το "ανακαινίσεις" (το διαλύσεις τελείως δηλαδή) δεν το φτιάχνεις πουθενά. Τουλάχιστον δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου.

2) Μπα, δεν μου έρχεται κάτι.

3) άμα συνεχίσεις την ιστορία, ξετρυπώνεις έναν τύπο που αφού κάνεις την αποστολή του, τα αγοράσεις από αυτόν αν έχεις λεφτά, οπότε εγώ τα αγοράζω έτοιμα όλα τα items. Δεν τα craft-άρω.

4) Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς, όχι :///////

Μην το κάνουμε και πολύ εύκολο..! :P

5) Δεν μπορείς να custom-άρεις τα όπλα (ιδέα δεν έχω για το GTA. Δεν είμαι fan. Έχω σταματήσει στο Vice City :P).

You do that buddy ;) Αλλά περίμενε το patch να βγει πρώτα, να δούμε και πως θα τρέχει. Μην το αγοράσεις ακόμα. Όλοι αυτοί που το έχουν πάρει, κανείς δεν το έκανε μετά το release του. Με pre-order ήταν όλα :P

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι..... Κάτσε να δούμε.....

Να πω εδώ ότι εγώ με το Cheat Engine έχω κάνει hack τα λεφτά του παιχνιδιού, οπότε έχω κάπου στο δισεκατομμύριο. Τώρα.. μιας και δεν έχεις ολοκληρώσει το παιχνίδι...

1) το αυτοκίνητο άπαξ και το "ανακαινίσεις" (το διαλύσεις τελείως δηλαδή) δεν το φτιάχνεις πουθενά. Τουλάχιστον δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου.

2) Μπα, δεν μου έρχεται κάτι.

3) άμα συνεχίσεις την ιστορία, ξετρυπώνεις έναν τύπο που αφού κάνεις την αποστολή του, τα αγοράσεις από αυτόν αν έχεις λεφτά, οπότε εγώ τα αγοράζω έτοιμα όλα τα items. Δεν τα craft-άρω.

4) Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς Δυστυχώς, όχι :///////

Μην το κάνουμε και πολύ εύκολο..! :P

5) Δεν μπορείς να custom-άρεις τα όπλα (ιδέα δεν έχω για το GTA. Δεν είμαι fan. Έχω σταματήσει στο Vice City :P).

You do that buddy ;) Αλλά περίμενε το patch να βγει πρώτα, να δούμε και πως θα τρέχει. Μην το αγοράσεις ακόμα. Όλοι αυτοί που το έχουν πάρει, κανείς δεν το έκανε μετά το release του. Με pre-order ήταν όλα :P

Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Να είσαι καλά.

Εγώ δεν έχω βάλει κωδικό ακόμα.... Αλλά hackάρω όλα τα bank acounts... FULL!!! Έχω ξεκλιδώσει από τα Hacks το δεύτερο lvl (και περίμενω να ξεκλειδώσω το τρίτο και τελευταίο skill για περισσότερα λεφτά από bank acounts.)

1)Ελέγα και αυτό αν είχε σαν το GTA. ΠΟυ άμα λερωθεί ή χτυπηθεί πας σε garage και στο φτιάχνει + κάποια Customazation που έχει.

2)Οκ.

3) Ενδιαφέρον απλά έλεγα τώρα . Γιατί ξέρεις τα περισσότερα καλά skills πχ (blackout θέλουνε αυτό το item).

4) Κρίμα κριμα κριμα.

5) Κατάλαβα. Απλά στο gta έβαζες εσύ σιγαστήρα και άλλα πρόσθετα σε όπλα που τα κάνανε καλύτερα....

Δημοσ.

Πριν πάρεις το "ATM Boost" -αν θυμάμαι έτσι λέγετε-, έχεις και ένα ωραίο που σου δείχνει τα άτομα ενδιαφέροντος ασχέτως αν έχεις το profiler on ή το κινητό είναι στη τσέπη. Εκείνο είναι καλό το skill. Είναι στο ίδιο skill-tree του μιλάς για τα ATM hacks.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά δείτε εδώ: http://m.youtube.com/watch?v=Vh50FNoNBvM

ο τύπος λέει ότι παίζει το game στα ultra settings στην Nvidia Geforce GT 750M 2GB με ~30fps σε HDD. Πώς γίνετα εγώ που έχω την ίδια κάρτα και μάλιστα το παιχνίδι σε SSD όταν το βάζω στα ultra να παίζει το πολύ με 15fps?? Κάτι δεν πάει καλά..

Sent from my iPhone using Insomnia

Intel® Core™ i7-3630QM (2.4GHz up to 3.4GHz, 6MB L3 Cache) έδω οι διαφορές σας...εσένα ίσως τραβάει bottleneck λόγω μικρής ταχύτητας επεξεργαστή.. αυτός έχει κανει oc στα 3.4 τον επεξεργαστή...

Δημοσ.

Πριν πάρεις το "ATM Boost" -αν θυμάμαι έτσι λέγετε-, έχεις και ένα ωραίο που σου δείχνει τα άτομα ενδιαφέροντος ασχέτως αν έχεις το profiler on ή το κινητό είναι στη τσέπη. Εκείνο είναι καλό το skill. Είναι στο ίδιο skill-tree του μιλάς για τα ATM hacks.

Αυτό ακριβώς λέω.

Έχει πρώτο το απλό Atm Boost Μετά αυτό που λες εσύ. Που σου δείχνει με μπλέ αυτούς που έχουνε πολλά λεφτά ή που έχουνε κάτι αρκετά ενδιαφέρον και επίσης σου δείχνουνε αν έχουνε κλειδιά.... Εδώ έρχεται η απάντηση σε αυτό που ρώτησα.

Τώρα κατάλαβα τι παίζει. Τα δεύτερα που έχει ένα λουκέτο με κλειδι τα παίρνεις από τους περαστικούς!!!!! Αυτό που σου λέει CD key Authorization (κάπως έτσι) . Που επίσης και αυτά στα δείχνει έτσι. Με μπλε από απόσταση.

Δημοσ.

παιδιά δείτε εδώ: http://m.youtube.com/watch?v=Vh50FNoNBvM

ο τύπος λέει ότι παίζει το game στα ultra settings στην Nvidia Geforce GT 750M 2GB με ~30fps σε HDD. Πώς γίνετα εγώ που έχω την ίδια κάρτα και μάλιστα το παιχνίδι σε SSD όταν το βάζω στα ultra να παίζει το πολύ με 15fps?? Κάτι δεν πάει καλά..

Sent from my iPhone using Insomnia

Intel® Core™ i7-3630QM (2.4GHz up to 3.4GHz, 6MB L3 Cache) έδω οι διαφορές σας...εσένα ίσως τραβάει bottleneck λόγω μικρής ταχύτητας επεξεργαστή.. αυτός έχει κανει oc στα 3.4 τον επεξεργαστή...

Εγώ έχω τον Intel Core i7-4850HQ (2.3Ghz up to 3.5Ghz, 6MB L3 Cache) Γίνεται να τον κάνω κι εγώ oc? Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς λέω.

Έχει πρώτο το απλό Atm Boost Μετά αυτό που λες εσύ. Που σου δείχνει με μπλέ αυτούς που έχουνε πολλά λεφτά ή που έχουνε κάτι αρκετά ενδιαφέρον και επίσης σου δείχνουνε αν έχουνε κλειδιά.... Εδώ έρχεται η απάντηση σε αυτό που ρώτησα.

Τώρα κατάλαβα τι παίζει. Τα δεύτερα που έχει ένα λουκέτο με κλειδι τα παίρνεις από τους περαστικούς!!!!! Αυτό που σου λέει CD key Authorization (κάπως έτσι) . Που επίσης και αυτά στα δείχνει έτσι. Με μπλε από απόσταση.

Ναι μπράβο. Έχω πάρει πολλά έτσι.. δίκιο έχεις. Hack-άρω και δεν ξέρω γιατί hack-άρω τους περαστικούς! χα χα χα χα χα χαζός τέρμα είμαι xD

Επίσης και να ξέρεις σημαντικό είναι να ξεκλειδώσεις και κάποια side missions γιατί μπορείς να ξεκλειδώσεις skills μόνο αν έχεις κάποιο αριθμό ολοκληρωμένων side missions ;)

Have fuuuuuun! :D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω τον Intel Core i7-4850HQ (2.3Ghz up to 3.5Ghz, 6MB L3 Cache) Γίνεται να τον κάνω κι εγώ oc? Sent from my iPhone using Insomnia

η αλήθεια εγώ δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το θέμα πήγαινε στο θέμα με το oc και ρώτα εκεί.Το μόνο σίγουρο είναι δεν είναι όλοι οι επεξεργαστές το ίδιο κάποιοι σηκώνουν πολύ oc άλλοι πολυ λίγο.. Googlare τον επεξεργαστή σου να δεις αν σηκώνει oc αλλά αν μιλάμε για laptop θα έχεις θέμα απο θερμοκρασίες..

• Like 2
Δημοσ.

Πως το κάνουμε απεγκατάσταση ρε παιδιά πάω στο control panel και πατάω για απεγκατασταση και μου ανοίγει

το Uplay και μετά δεν κάνει τίποτα μήπως διαγράφουμε απλά τον φάκελο απο το C:Programs...καμιά ιδέα.

Δημοσ.

....παντος το Watch Dogs ανοιξε τους ασκους του Αιολου σε μελλοντικα παιχνίδια....Tom Clancy's The Division????

Το Division είχε περίπου ανακοινωθεί την ίδια περίοδο αλλά την 'μηχανή που χρησιμοποιεί την αναπτύσσουν περίπου 5 χρόνια τώρα.

Εικάζω θα βγει ακόμα ποιο ωραίο! ...αν και εφόσον φυσικά αποφασίσουν να optim-άρουν σωστά το παιχνίδι. Από αναβολή σε αναβολή πάει. Τι σκ@τά;.. δεν θα βγει καλό; 4 χρόνια 'γράφετε'. Μένει να δούμε ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...