Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paxara ευχαριστώ για την βοήθεια.
Να δούμε για το division αν και φοβάμε ότι το optimazation θα είναι χάλια και θα κλαίμε όλοι. 15 fps στα Low....

η αλήθεια εγώ δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το θέμα πήγαινε στο θέμα με το oc και ρώτα εκεί.Το μόνο σίγουρο είναι δεν είναι όλοι οι επεξεργαστές το ίδιο κάποιοι σηκώνουν πολύ oc άλλοι πολυ λίγο.. Googlare τον επεξεργαστή σου να δεις αν σηκώνει oc αλλά αν μιλάμε για laptop θα έχεις θέμα απο θερμοκρασίες..

Έχεις Link για το άρθρο?? Δεν μπορώ να το βρώ...
ΕΥχαριστώ πάντος για την βοήθεια.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

30 FPS????....Παιδια καλημερα...εχω saphire 7950 στα 3g και 8 ram με i7 3770k,δεν λεω,,,διετιας pc αλλα μου χε παει ψηλα το κασερι....το παιχνιδι ειναι κολλημενο στα 30 fps σε αυτοματα high settings...οχι οτι δεν παιζεις,απλα λεμε....μπορω να κανω κατι για να ανεβασω fps??η οτι ειναι διετιας το pc να αρχισω να το αποδεχομαι σε τετοια βαρια παιχνιδια?

Δημοσ.

Μήπως έχεις το v-sync στα 2 frames? Αυτή η επιλογή κόβει πάντα το refresh rate της οθόνης σου στο μισό. Βάλε στο 1 frame. 

Δημοσ.

Μήπως έχεις το v-sync στα 2 frames? Αυτή η επιλογή κόβει πάντα το refresh rate της οθόνης σου στο μισό. Βάλε στο 1 frame. 

το χω στο 1...προσπαθησα να το κλεισω τελειως αλλα ειναι πολλυ ενοχλητικο....φαντασου και κλειστο που το χα αντε να επαιρνα 40κατι...το 59 με 60 καρφωμενο οπως προσφατος ειχα και σε αλλους καινουριους τιτλους το ξεχναω μαλλον στο συγκεκριμενο...σκεφτομουν να το κανω εγκατασταση στον ssd,γιατι το εκανα σε σκληρο...μπας και δω διαφορα.....αλλα ξανα λεω πως στην τελικη δεν ειμαι αχαριστως,στα 30 παιζεται το παιχνιδι αλλα,ξερεις,,το πρωτο μεγαλο ακυρο που τρωω υστερα απο 2 χρονια ποναει καπως χαχα

μηηπως να φταιει που εχω κλειστο το hyper threading απο bios???επηρεαζει το gaming η ειναι ασχετο αυτο και ειπα μακακια...λεω γω....

Δημοσ.

το πρωτο μεγαλο ακυρο που τρωω υστερα απο 2 χρονια ποναει καπως χαχα

Μην ανυσηχείς, πολλοί έχουν φάει άκυρο από αυτό το παιχνίδι. Εαν πάντως είσαι καρφωμένος στα 30 χωρίς stutter τότε μια χαρά. Εκτός εαν θέλεις να περιμένεις για το πρώτο μεγάλο patch. Υπάρχει πρόβλημα με πολύ κόσμο και η Ubi το ξέρει.

Δημοσ.

το χω στο 1...προσπαθησα να το κλεισω τελειως αλλα ειναι πολλυ ενοχλητικο....φαντασου και κλειστο που το χα αντε να επαιρνα 40κατι...το 59 με 60 καρφωμενο οπως προσφατος ειχα και σε αλλους καινουριους τιτλους το ξεχναω μαλλον στο συγκεκριμενο...σκεφτομουν να το κανω εγκατασταση στον ssd,γιατι το εκανα σε σκληρο...μπας και δω διαφορα.....αλλα ξανα λεω πως στην τελικη δεν ειμαι αχαριστως,στα 30 παιζεται το παιχνιδι αλλα,ξερεις,,το πρωτο μεγαλο ακυρο που τρωω υστερα απο 2 χρονια ποναει καπως χαχα

Πρόσφατα ενεργοποίησα το vsync μου από το driver της κάρτας μου και όχι in-game. Η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει εδώ και καιρό. Τα in-game vsync είναι χάλια. Κάνε το ίδιο. Πάνε στο control panel και ενεργοποίησε το "κάθετο συγχρονισμό" (αν το έχεις στα Ελληνικά).

Από το Watch Dogs, απλά κλείσε το.

Δημοσ.

Πρόσφατα ενεργοποίησα το vsync μου από το driver της κάρτας μου και όχι in-game. Η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει εδώ και καιρό. Τα in-game vsync είναι χάλια. Κάνε το ίδιο. Πάνε στο control panel και ενεργοποίησε το "κάθετο συγχρονισμό" (αν το έχεις στα Ελληνικά).

ωραιος φιλαρακι,οταν παω σπιτι το δοκιμαζω,να σαι καλα...

Δημοσ.

ωραιος φιλαρακι,οταν παω σπιτι το δοκιμαζω,να σαι καλα...

Δοκίμασε το και πες μας. Να 'σαι καλά φίλε μου.

Άμα λειτουργήσει, σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια, να το έχεις κλειστό μέσα στο game, γιατί το vsync από το πίνακα ελέγχου της κάρτας σου, εφαρμόζεται σε όλα τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Που ακριβώς είναι αυτό????

Στο Control Panel τον Windows?? Ή της κάρτας γραφικών???

Ερώτηση. Τα όπλα που έχω μπορώ να τα πουλήσω???

2 Ερώτηση. Μόνο το ένα οπλάκι και το ένα SMG είναι με σιγαστήρα? Δεν έχει κανένα άλλο όπλο???

Δημοσ.

Δοκίμασε το και πες μας. Να 'σαι καλά φίλε μου.

Άμα λειτουργήσει, σε όλα τα μελλοντικά παιχνίδια, να το έχεις κλειστό μέσα στο game, γιατί το vsync από το πίνακα ελέγχου της κάρτας σου, εφαρμόζεται σε όλα τα παιχνίδια.

απαραιτητο κακο το vsync γενικοτερα και σε αλλα παιχνιδια παντως,,,η λιγα fps η σπασιματα χαχα...οκ να σαι καλα φιλαρακι,θα σε ενημερωσω...

Δημοσ.

Που ακριβώς είναι αυτό????

Στο Control Panel τον Windows?? Ή της κάρτας γραφικών???

Ερώτηση. Τα όπλα που έχω μπορώ να τα πουλήσω???

2 Ερώτηση. Μόνο το ένα οπλάκι είναι με σιγαστήρα? Δεν έχει κανένα άλλο όπλο???

Μου σπαράζει τη καρδιά κάθε φορά που πρέπει να σε απογοητεύσω! :P

Όχι, δεν μπορείς να τα πουλήσεις και δυστοιχώς ναι, μόνο ένα υπάρχει με σιγαστήρα. Μάλλον στο patch πρέπει να patch-άρουν και λίγο το gameplay xD

By the way ελπίζω να το ξέρεις ότι όσα όπλα έχεις αγοράσει από το μαγαζί, τα κουβαλάς μαζί σου όλη την ώρα. Απλά πάτα το "Tab", πάνε σε κάποιο slot που έχει όπλο (π.χ το handgun) και απλά με τη ρόδα του ποντικιού, άλλαξε το.

Σίγουρα το ξέρεις αλλά έχω δει και άτομα που να μην το ξέρουν, οπότε απλά το αναφέρω.

Έχω Nvidia οπότε για Ati δεν μπορώ να πω που είναι αυτή η επιλογή. Sorry.

2vwzr41.png

απαραιτητο κακο το vsync γενικοτερα και σε αλλα παιχνιδια παντως,,,η λιγα fps η σπασιματα χαχα...οκ να σαι καλα φιλαρακι,θα σε ενημερωσω...

Απαραίτητο κακό σε όλα. Πες το ψέμματα..

• Like 1
Δημοσ.

Patch δεν βλέπω.......

To DLC ξέρουν και το ανακοίνωσαν και το έβγαλαν στο Steam κιόλας..για το patch κάνουν γαργάρες

• Like 3
Δημοσ.

30 FPS????....Παιδια καλημερα...εχω saphire 7950 στα 3g και 8 ram με i7 3770k,δεν λεω,,,διετιας pc αλλα μου χε παει ψηλα το κασερι....το παιχνιδι ειναι κολλημενο στα 30 fps σε αυτοματα high settings...οχι οτι δεν παιζεις,απλα λεμε....μπορω να κανω κατι για να ανεβασω fps??η οτι ειναι διετιας το pc να αρχισω να το αποδεχομαι σε τετοια βαρια παιχνιδια?

Την 7950 την εχεις stock? στα 800-850MHz? Αν την πας στα 1100 και ανεβασεις και τις μνημες στα 1400-1450, θα πρεπει να εισαι στα 40+ high settings smaa και 1080. Εγω παιζω στα 1440p, high, temporal smaa και ειναι σχετικα καλα με τουλαχιστον 30fps και καποια ψιλοκολληματα οταν οδηγας, παιζεται ανετα ομως. Το vsync, αν δεν κατεβασεις αρκετα ωστε να εχει τουλαχιστον 60fps μην το χρησιμοποιεις καθολου.

Δημοσ.

Την 7950 την εχεις stock? στα 800-850MHz? Αν την πας στα 1100 και ανεβασεις και τις μνημες στα 1400-1450, θα πρεπει να εισαι στα 40+ high settings smaa και 1080. Εγω παιζω στα 1440p, high, temporal smaa και ειναι σχετικα καλα με τουλαχιστον 30fps και καποια ψιλοκολληματα οταν οδηγας, παιζεται ανετα ομως. Το vsync, αν δεν κατεβασεις αρκετα ωστε να εχει τουλαχιστον 60fps μην το χρησιμοποιεις καθολου.

εχω την overclock edition καπου στα 950mhz και μνημες 8g στα 1600...αυτο ειναι που με κανει και απορω...κοιτα οντως με 30fps παιζεται το παιχνιδι οπως λες,απλα το ψαχνω μπας και γινει κατι να παει προς τα πανω σε fps....ασε που χωρις vsunc on δεν μπορω να παιξω,μου την σπαει να κοβεται η εικονα καθε λιγο...θα δοκιμασω απο το catalyst το vsync on οπως προτεινε και ενας φιλος πιο πανω μπας και δωσει τιποτα...εσυ φιλαρακι τι καρτουλα εχεις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...