Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O ''theWorse ανεβασε το 0.7 mod πριν καμια ωρα, και πλεον δεν υπαρχει θεμα με το Dof. Εχουν μπει καποια dynamic shadows που δεν υπαρχουν στο game.Πχ οταν πας μπροστα στα φωτα ενος αμαξιου, με το mod πλεον εχει σκια ο χαρακτηρας. Και εχει μειωθει κατα πολυ το stuttering ειδικα την νυχτα. Παιζω εδω και μια ωρα με το mod και παει καλα με ολα στα ultra.

• Like 3
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα βγει και το patch, θα γίνουν και κάποια επιπλέον tweaks στο mod και θα 'ναι κομπλεδούρα το παιχνίδι.

Eιναι ευχαριστο που καταφεραν να διωξουν το stuttering αρκετα και σε μερικους απο οτι λενε στα ξενα φορουμ, το εξαφανισε ο modder.

Δημοσ.

Eιναι ευχαριστο που καταφεραν να διωξουν το stuttering αρκετα και σε μερικους απο οτι λενε στα ξενα φορουμ, το εξαφανισε ο modder.

Ναι, έτσι διάβασα, με το patch θα είναι άψογο.

Δημοσ.

τιποτα το σπουδαιο κι αυτό....ισως να βελτιωνει την αποδοση σε καποιους αλλα γραφικα ε3 δεν είναι που λετε

το εβγαλα και μου φαινεται καλυτερο παλι

MacGyver2013 εβαλα τον φακελο με την νορμαλ καμερα

Δημοσ.

Παιδες καλες οι αποδοσεις κτλ ,αλλα το παινχιδι για εμενα ειναι μαπα.Ολα αυτα τα σκιλλς κτλ καναντανε κουραστικα μετα απο ενα διαστημα,το στορυ τιποτα το φοβερο,βαλε και οτι τρεχει και ασχημα εφαγε unistall.Πολυ βαρετο για τα γουστα μου.

Δημοσ.

Παραθετω το Installation:

1. Open one of the folders and put the files inside your data_win64 folder (/yourinstallationpath/Watch Dogs/data_win64)

2. In order to use my ultra preset you must go to your gamerprofile.xml located in (/documents/My Games/Watch_Dogs/YOUR_PROFILE/gamerprofile.xml).
In render profile find the words quality="_runtime" and change it to "ultra" save the file and close

Keep in mind if you change the graphical settings from inside the game, the gamerprofile.xml will be set to default again.

Παιδες καλες οι αποδοσεις κτλ ,αλλα το παινχιδι για εμενα ειναι μαπα.Ολα αυτα τα σκιλλς κτλ καναντανε κουραστικα μετα απο ενα διαστημα,το στορυ τιποτα το φοβερο,βαλε και οτι τρεχει και ασχημα εφαγε unistall.Πολυ βαρετο για τα γουστα μου.

Το Watch Dogs ειναι ενα budget game, το θεωρω κατωτερο απο το GTA IV του 2008.
Αλλα δεν μπορω να πω και οτι δεν μου αρεσει σαν παιχνιδι. Uninstall θα το κανω μετα το καλοκαιρι που θα βγει το GTA V.

Σχετικα με physics/mechanics Watch Dog VS GTA IV (χωρις mods):

Το Watch Dogs τωρα αρχισαν να το MODαρουν, και οι διαφορες ειναι ηδη μεγαλες.
Ο χρονος θα δειξει... Ενα παντως ξερω, οι modders κανουν θαυματα και εγω ουτε μια στιγμη δεν βαρεθηκα το 6χρονων GTA IV.
GTAIV_2014_06_16_00_01_57_11.jpg

Screenshot απο το χιλιομονταρισμενο GTA IV μου.

Δημοσ.

το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν είναι απλά ένα mod που κάποιος έφτιαξε... οτι τα εφέ βασικά δε τα φτιαξε καποιος modder αλλα υπηρχαν ΗΔΗ και υπαρχουν στο παιχνιδι,απλα ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ απ τη ubisoft.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=838538

τα γραφικα στη pc εκδοση του παιχνιδιου πανε κλικ πιο πανω το οποιο η ubisoft το κλειδωσε επιτηδες για να μη διαφερουν πολυ οι εκδοσεις pc - κονσολων!  :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...